Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:59 | maj 13, 2016

En riktig turdag

God fredag vacker. Hoppas du mår bra.

Jag är overkligt utvilad idag. Har aldrig känt mig så pigg. Jag somnade nämligen med tjejerna igår kväll kl 20 och vaknade idag kl 07.30. Sov, nästan 12 timmar, hela natten utan att vakna 🙂

Som sagt, overkligt.

Vi hade en härlig dag med farfar/svärfar Kai. Han följde med mig och Peter in till stan på förmiddagen. Vi fick visa vårt fina kontor/showroom och så åt vi en god lunch. 


Jag åt färska räkor. Bland det godaste jag vet.


Det är så vackert överallt. Blommor, grönska och dofter av vår och sommar.


Under eftermiddagen for vi ner till Våfflan och åt glass i solen.


Årets första mjukglass.

Nu är vi snart inne i stan. Vi har haft frukostmöte på ett hotell och en dag på kontoret väntar. Har bara ett stopp på Eriksbergskliniken först. Ska kolla en leverfläck som jag inte gillar. Men det är nog ingen fara. Ska även boka in tid för en ansiktsbehandling. De ska nämligen ha en hudvårskväll snart. Ska berätta mer om den så du också kan boka upp dig den dagen.Dagens outfit, mockajacka från Frontrow Living, solbrillor RayBan, skjorta Angie Blouse från Femme Collection, jeans Frame och skor Adidas från Wakakuu och ryggan är en Rebecca Minkoff från ElsaLeonie.

Önskar dig den bästa fredagen den 13:e. Ingen otursdag här inte. Bara en riktig turdag  🙂

All Kärlek ❤️


6 kommentarer6 kommentarer om “En riktig turdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Glassen såg så god ut ! 🙂

  Svara
 • Älskar mjukglass som jag tycker hör sommaren till. Åh, vad sugen jag blev på det nu!
  Kramar från en glass-sugen i Skåneland

  Svara
 • Hej fina Hannah <3!
  Länge sen jag skrev, men jag är här varje dag 🙂
  Jag har varit på gång många gånger för att beställa flera av era fantastiska plagg men sen blir jag så osäker eftersom jag är så kort…Jag missade er när ni var i min stad med bussen, tyvärr..Jag antar att du har stl S och jag är en XS/S men jag är bara 157 cm och tänker att plaggen (klänningarna blir för tok för långa..Eller?
  Lycka till med ert fina kontor/showroom/butik!!! kram M

  Svara
 • Vilka ljuvliga bilder, på dig och ungarna,de är bedårande. Hur kan du hålla dig så smal och snygg, och både äta glass och pizza? Tycker själv att allt sätter sig nu när man har blivit lite äldre. Trist!
  Men må så gott och njut av allt det vackra runt dig, din blogg sprider så mycket glädje och rofylldhet!
  Kram

  Svara
 • Låter underbart!
  Båda barnen vaknade 9:15 här imorse – vad är oddsen? Nu är jag dock lika trött ändå, haha.
  Kram och ha en fin kväll <3

  Svara
 • Har en fråga.Hur är jackan från Frontrow Living i storlek ? Den är verkligen jättefin. Tacksam för svar. Tack också för en jättefin blogg. Ha en underbar dag.

  Svara