Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:51 | maj 17, 2016

Pineapple

God morgon min vän. Allt väl?

Jag sitter i bilen på väg in till stan och kontoret. Känner mig lite bättre idag men fortfarande småseg.


Får bli många koppar kaffe idag.

Igår lagade jag en riktigt barnvänlig middag.

Ett middagstips som går fort och som de flesta barn gillar. Mina åt då som om de inte fått mat på flera dagar 🙂


Kassler i ugnen med broccoli.

Skivade ca 600gr kassler och lade i en ungsfastform. Kokade broccoli som jag strödde över. Vispade lätt ihop grädde och ketchup (så blandingen blev ljust rosa), salt och peppar och sedan hällde jag över gräddblandningen, rev ost över allt och in i ugnen på 225 grader i 20 minuter.


Serverade med ris. 


Till efterrätt blev det annans. Den hade nog också varit god att skiva och ha i gratängen med kasslern men barnen gillar den bättre kall. Särskilt Vida. Kolla bara in hennes blick 🙂

All Kärlek ❤️


7 kommentarer7 kommentarer om “Pineapple”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skönt att höra att du mår bättre! ?? Tack för mattipset! Kommer lagas här hemma inom kort ? Ha en fin dag! Kram

  Svara
 • Hej!

  Skönt att höra att du mår bättre i alla fall! Jag har också känt mig trött – RIKTIGT trött, särskilt igår. Kanske beror på allt pollen (eller allergitabletterna)!? I helgen konfirmerar sig min dotter Maja. Håller på och förbereder för bjudningen efter och sen fyller hon 15 år på måndag också. Mycket firande, men jag älskar det!! Tack för tipset på god ”snabb-mat”. Den ska vi testa! perfekt med grönsaker i också!!

  Ha en fin tisdag!
  Kram, Carina

  Svara
 • Vi brukar göra en liknande rätt, fast med chillisås istället för ketchup, lite smak, men inte så mycket så att det blir starkt. Sedan toppar vi med banan (gott om man gillar värmd banan). Jag vet att min syster även har på jordnötter, det är jag allergisk mot, men min syster älskar flygande Jakob så för henne passar det perfekt

  Svara
 • Nu blev jag sugen på ananas! SÅ gott!!!

  Svara
 • Man kan göra så mkt gott med kassler!
  Jag har ett gott tips.
  Koka ris, lägg i gratängform
  Skiva purjolök och gör kasslertärningar, lägg detta över riset.
  Blanda grädde, chili sås och lite majonnäs, häll över.
  Mkt riven ost över, och så in i ugnen!

  Svara
 • Mmmmm, tack för tips. Kram

  Svara
 • Du är så jäkla snygg i håret!!!
  Färsk skivad ananas är ju bara så gott och så fräscht. Ungarna här hemma älskar det.

  Kram Malin

  Svara