Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:46 | juni 29, 2016

Allt-i-Allo

Nu är jag hemma igen. Känns så konstigt att inte känna stress över att hämta barnen, laga middag eller allt annat som hör vardagar med familj till. Vad gjorde man med all sin tid när man inte hade barn 🙂

Dagen har varit bra och jag har fått mycket gjort som jag skjutit på under semestern. Jag har faktiskt saknat att vara på vårt fina kontor. Trivs verkligen där. Så ljust och fint och så en väldans massa snygga kläder överallt också gör ju det inte sämre.


För en tid sedan när vi just flyttat in så fick vi hjälp med att fixa på kontoret. Nu vill jag inte tala illa om min kära man men han har verkligen tummen mitt i handen 🙂 

Vi hade inte all tid i världen att fixa med möbler, montera, skruva och få upp allt innan vår produktionstjej Marielle skulle börja hos oss samt att vi skulle ha en viktig presskväll där vi skulle visa upp Femme Collection AW16 i vårt showroom.

Jag hann ju inte göra det själv så Ryska Posten fick rycka in.

De har varit hos oss två gånger nu. De har en tjänst som heter Allt-i-Allo där man få hjälp med stora och små hantverksjobb. Allt från att köpa och montera möbler och hänga tavlor till att måla om samt byta glödlampor på sitt kontor. Ja, du förstår. Även för den minst händige finns hjälp.


De hjälpte mig bl a med att få upp dessa bokstäver på väggen.

Tillsammans med Helium Studios så spelade vi in en liten filmsnutt när Allt-i-Allo-killarna hjälpte till med belysningen i vårt coola showroom.

Varde ljus!


Du kan se filmen på mitt Instagram @hannahgraaf.

Grymt bra tjänst om du frågar mig.

Kram ❤️
Reklamsarbetare med Ryska Posten


3 kommentarer3 kommentarer om “Allt-i-Allo”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Eller hur att det blir en märklig känsla när barna är borta, hoppas det går över och att ni två kosar er och njuter av den tillfälliga ”friheten, hahaha.
  Åh, den där Ryska Postens ”allt i allo” skulle jag också behöva! Kan du inte fråga om de kan etablera sig över hela Sverige, hihi..men allvarligt talat: alla såna där praktiska tjänster finns enbart i storstäderna, lite trist.

  Svara
 • Påtal om din kära man , kan du inte berätta om hur ni träffades !?:) och visa lite bilder från bröllopet !
  har beställt isa sweater som ja suktat efter längeee :)))

  Svara
 • Det har jag gjort massor av gånger men kan snart göra det igen 🙂 Kram

  Svara