Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:50 | september 8, 2016

Nytta och nöje

God kväll min vän. Har du haft en bra dag?

Jag har haft en riktigt mysig dag. Började dagen med att fara in till stan och kontoret med Marianne, världens bästa svärmor. Jobbade en stund medan Marianne kikade runt och kollade in våra kollektioner och showroom.


Idag har jag på mig vår snygga Elida Blouse med ett par jeans från Zara, väska Filippa K, jacka Anine Bing och skor Adidas.


Jag och Marianne mötte upp syster och Tomas på East. Vi åt lunch tillsammans och passade på att planera lite jobb och samarbeten. Förenade nytta med nöje.


Åt en cheviche till förrätt och en spicy kycklingsallad till huvudrätt. Fräscht och gott.

Har fått många frågor om hur jag kan äta så mycket men ändå inte gå upp i vikt. Får nog tacka mamma och pappa för det 🙂 Borde väga 100kilo med tanke på hur mycket jag äter. Nyttigt som onyttigt. Syster introducerade mig för olika kapslar från Better You. De jag fastnade för var Grönt Kaffe. 

Visade dem häromveckan och fick många frågor om dem. 

De minskar mat- och socker sug, höjer ämnesomsättningen/fettförbränningen och ger mig mer energi. Personligen så känner jag verkligen det. Kan nog bidraga lite extra till att jag hållt vikten efter denna sommaren.


Grönt Kaffe med hallonketon.

Något mer som jag fått frågor om är vilket torrschampo jag använder.


Använder detta från Kevin Murphy. Innehåller inte massa skit. Naturligt och bra. Doftar fräscht och ger volym. Passar lika bra till mörkt som ljust hår.

Har även lovat att berätta om mitt smink som jag också får mycket frågor om. Men då behöver jag ta bilder och göra ett längre inlägg. Ska se till att fixa det så snart jag kan.


Nu ligger vi tre och gosar i sängen. Vi somnar nog närsomhelst. Peter lämnar Marianne på Arlanda och mina pojkar har fotbollsträning. 

All Kärlek ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “Nytta och nöje”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah ! Jag läste på Maggans blogg
  att det skulle bli bloggträff . Tänk om ni kunde
  haft en bloggträff tillsammans ? Det hade ju
  varit superkul och få träffa er båda mina
  favvisar ❤️

  Svara
 • Ja, det är en riktigt bra idé som vi spånat på 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag är fruktansvärt dålig på att lämna ett avtryck men känner verkligen att jag måste nu.
  Har beställt kläder till mina tjejer från ert älskade Femme och varit supernöjd. Dålig dock på att handla till mig själv, men letat med ljus och lykta efter yttligare en ny svart klänning då min prins fyller 40 snart. Chansade och klickade hem Fanny dress, och den ÄR SÅ FIN!! Vilken kvalite, passform och en riktig lyxig känsla att bära den. Såå nöjd! Kommer med glädje klicka hem några favoriter från höstkollektionen. Alltid snabb frakt från er också.
  Stor kram!

  Svara
 • Var köper du det gröna kaffet?

  Svara
 • Från Better You. Du hittar dem på hemsidan http://www.betteryou.se Kram

  Svara
 • Marianne ser så snäll ut!

  Svara
 • Grönt kaffe låter som något för mig! Jag kan INTE äta vad som helst då jag har märkbart lägre förbränning nu.

  Svara
 • Snälla Hannah
  Läs detta och skriv även det som står under då det kan vara livsfarligt för en diabetiker att äta dessa.

  Hallonketon

  Ketoner, eller ketonkroppar, är en nedbrytningsprodukt av fettsyror. De bildas i levern när fettsyror bryts ned. Den process varigenom detta sker kallas ketogenes. När kroppen producerar mer ketoner än vid vila kallas det ketos. Ketogenes är en central del av människans normala ämnesomsättning (metabolism) och alltså helt normalt.

  Ketoner har en positiv inverkan på den friska människans fettförbrukning (undantag finns för diabetiker, vilket är viktigt att observera i sammanhanget).

  Svara