Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:46 | november 7, 2016

Lugnt tempo och VIP-event

God måndag vacker. Vilket vinterland! Så härligt med snö tycker jag. Är det vinter så är det. Hellre snö än slask. Barnen, de två små, skuttar i alla fall upp ur sängen när de ser att det snöar. Inga problem att få dem att klä sig och göra sig klara för skola och förskolan. Lättare morgnar helt enkelt 🙂

Har du haft en fin helg?

Jag känner mig pigg och bra idag. En helg i lagom lugnt tempo har gjort att jag hämtat mig fort efter operationen.

Igår åkte Peter till Malmö och kommer hem idag igen. William var med kompisar och Liv likaså. Så då passade jag, Mio och Vida på att åka till Täby Centrum. 

Mio ville så gärna besöka Kids Brand Stores butik där och shoppa för sina födelsedagspengar. Han köpte en fin vit Ralph Laurent-tröja, samt mössa och ett skärp från Peak Performance. Han var så glad. Vida var smakråd.

Mio sa att nu känner han verkligen att han har blivit tonåring för tiden går så fort. Hi hi 🙂 Men jag kan hålla med honom, ju äldre man blir så känns det som att tiden bara rinner iväg. 


Vi köpte med oss nygräddade munkar hem. Så snuskigt gott.


När se små hade somnat och killarna grejade med sitt så tände jag ljus, sträckte ut mig på soffan, åt chips och kollade några avsnitt av The Affair. Så skönt avslut på helgen. 

Idag jobbar jag hemifrån och tar en sista dag i lugn och ro. Imorgon flyger jag ner till Malmö och besöker vår fina nya Femme Collection-butik. Ska ha en liten VIP-kväll. 

Om du bor i närheten så har jag 15 platser om du vill komma. Jag bjuder på bubbel, tilltugg, grymma rabatter och en trevlig kväll. Kl 18 i Femme Collections butik på Friisgatan 14 imorgon tisdag 8/11.

De 15 första som kommenterar här får platserna.

Så skynda 🙂

Stor Kram ❤️


40 kommentarer40 kommentarer om “Lugnt tempo och VIP-event”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här