Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:16 | november 11, 2016

Krigsmålning

God freeedag min vän. Hoppas att du mår bra. 

Jag sitter hos Catta på Creative Headz och blir fin i håret. Äntligen! Var nära på att göra en Britney Spears och bara raka av mig allt. Det har varit hemskt senaste veckorna. Torrt, råttfärgad utväxt, kliig hårbotten och bara risigt. Nu får jag en ny bottenfärg, lugnande inpackning både för min hårbotten och fukt för mina längder. Kylan är verkligen inte bra för hud och hår men Catta och gänget här är bra 🙌🏼

Senare ikväll är det fest. Några av bloggarna på Femme samt anställda på Femme Collection ska ses på vårt kontor/showroom. Där har jag och Peter styrt upp en festlig kväll. Ser så mycket fram emot att träffa alla, särskilt Maja som jag ännu inte träffat utan bara pratat med i telefon 🙂


Fredagslyx.

Igår fick jag en chock när jag satte mig i soffan. Skulle mysa ner mig i soffan och läsa när jag möttes av denna syn.


Har du sett något vidrigare?! Åh, vilken söt husspindel som min mamma skulle sagt. Spindlar är det topp tre det värsta jag vet. Spindlar, fästingar och löss. 

Kunde inte sitta kvar där. Fick gå och lägga mig i sängen med hjärtklappning och rysningar, gåshud och obehag i hela kroppen 🙂 


Tänkte på den här vildningen och började le. När man lämnar sminkväskan framme blir rougen hårfärg OCH hudfärg, mascaran krigsmålning och ögonskuggan mustasch. Ha ha! 

Gick knappt och tvätta bort. Håret är fortfarande rosa. Till hennes stora lycka.

Ha en fin dag vackra du.

Stor Kram ❤️


17 kommentarer17 kommentarer om “Krigsmålning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha hon är kreativ lilla Vida 🙂
  Haha spindlar gör mig ingenting men hade det varit en orm!!!

  http://www.lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Men du lät alltså spindeln leva??

  Svara
 • Japp. Hade aldrig vågat döda något så stort.

  Svara
 • Så du har den hellre intrasslad i håret nästa soffhäng? Ta Peters sko och däng till!

  Svara
 • Ha ha! Sluta!!! Kan inte. Har sån fobi så tanken får mig att rysa.

  Svara
 • Jaa, så gjorde jag en gång, slängde den största skon jag hittade på väggen i köket där det satt en stor fet spindel fastnaglad. Sen fick nån annan ta bort sko och spindelrester,URK! Så obeskrivligt vidrigt. Jag klarar inte att ta i dem med mängder av hushållspapper fast jag vet att de är döda.

  Svara
 • Alltså din lilla Vida är kopia av av min lilla Nellie! Lika busig men kommer alltför lätt undan för att hon är så jäkla söt hahaha trevlig helg❤

  Svara
 • Whaaat?! Har ni så stora spindlar i Stockholm? Jösses, bor i Finland och våra är max en tredjedel av denna spindel…hoppas dessa bjässar inte emigrerar hit därifrån 😉

  Svara
 • Shit, hade bränt ner huset och flyttat till nordpolen om jag hade haft en sån stor spindel hemma

  Svara
 • Hahaha så söt! 🙂

  Jamen fy vilken hemske spindel! Fick den leva alltså? Vet inte om jag klarat av att gå och lägga mig med vetskapen om att den bor kvar i huset! 😉

  Svara
 • Finns det så stora svenska spindlar? Har läst om spindlar som kommer med bland frukt och grönsaker från utlandet.

  Jag hade aldrig kunnat gå och lägga mig i vetskap om att den där spindeln fanns i huset. Men inte kunnat döda den heller. Funderat på att skaffa en spindelfångare som finns t ex här: http://www.smartasaker.se/sv/artiklar/spindelfangare.html?gclid=CL7XntjlotACFUrgGQodVNABfg
  Någon som testat?

  Svara
 • Herreminjeee så fasansfulla husspindlarna är. Inte små direkt. Hemskt nog åker de här in i dammsugaren samtidigt som jag skriker haha. Stackars djur men de är gräsliga! Hur ska du nu veta var den är??. Skicka Peter på jakt, huuuu

  Svara
 • Hej!
  Idag är det fint reportage i Kvällsposten om er nya affär i Malmö.
  Lycka till! Kerstin

  Svara
 • Är det Catta…? ; )

  Svara
 • Är själv spindelrädd, men har lärt mig att acceptera dem sedan vi flyttade till hus.
  Fick även veta från en skadedjursexpert att har man spindlar kan man vara säker på att man inte har radon i huset, samt att de äter ju faktiskt en hel del andra kryp som finns där. Så de är inte bara läskiga

  Svara
 • Har hört att en spindel i hus, betyder ett friskt hus 🙂 Men är själv livrädd och kan inte sova förrän den är infångad.

  Svara
 • Skrek till nu när jag såg spindeln.
  Jag har fobi

  Svara