Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:14 | november 23, 2016

Tidsfördriv

Vad gör man när man vabbar och själv är risig. Jo, tvättar och sorterar tvätt.


Jag har tvättat i stort sett allt och sitter nu med vidriga högar och flyttkartonger med rentvätt som jag burit upp från tvättstugan.

Evighetsprojekt.

Puss ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “Tidsfördriv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Själva tvättandet går väl ann, men att vika och plocka undan allt sen?? Blä!

  Svara
 • Det e trist å hålla på med. Men tänk när du e klar! Sååå härligt!

  Svara
 • Kan du inte visa eran övervåning? 🙂

  Svara
 • Men snälla nån hannah planera, styr upp. Sätt dig med Peter och dela upp på hemmauppgifterna. Tycker att du alltid pratar om att du har ett psykförråd som ska rensas tvätthögar till tusen????. 4 barn= husarbete. Lr kommer det som en överraskning för dig?.

  Svara
 • Det är ju så det ser ut i vår familj. Tror fler har stökiga förråd och tvätthögar trots planering. Vi är sex i familjen, driver egna företag så ibland halkar hushållsarbetet efter. Om det är en överraskning? Varför skulle det vara det? På min blogg skriver jag om mitt liv och tvätt och stök är en del av det.

  Svara
 • jag är singel, och har ÄNDÅ tvätthögar som växer…

  Svara
 • Jag har också tvätthögar som växer! Halvfabrikat emellanåt…strumpor som försvinner! Ganska normalt tror jag haha ❤

  Svara
 • Åh, visst är det trist….liknande syn hos oss. Hua, hatar verkligen dessa tvätthögar som bara växer och växer. Och när man väl börjar se ljuset i tunneln så vips har det tvättats lika mycket tvätt igen. Typ hamsterhjul….

  Svara
 • Åh, jag är stressad som har en oupplockad Ikeakasse
  med rena kläder.
  Ta det lugnt Hannah, det reder sig!

  Svara
 • Känner igen mig så oerhört! Älskar att läsa om dina förråd och tvätthögar =)! Älskar att se Pernilla Wahlgrens program. Så skönt att se att alla inte har ett ”perfekt” liv med kliniskt hem och inga konflikter. Så mycket igenkänningsfaktor och det skapar ett lugn hos mig =). Snart sitter man där med utflugna barn och har tid till att städa, rensa, träna m:m. Jag lever här och nu och även om jag har tusen projekt jag önskar jag hann med så är jag lycklig!

  Kram Marie

  Svara
 • Hej fina Hannah <3!
  Tycker att det är så befriande skönt att se att det är fler som har tvättberg.
  Det jobbigast är att få in allt i garderoben igen, det blir oftast att man rotar efter något
  i den rena högen efter något att ha på sig.
  Stor Kram <3

  Svara