Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:28 | april 27, 2017

Cirkus cirkör

Hej min vän. Har haft en heldag inne på kontoret, provat samples för SS18 och haft möten.
Har du haft en fin dag?

Imorgon fyller Liv år så jag ska fixa paj och slå in paket ikväll. Vi kommer fira hemma med familjen imorgon och på lördag blir det kalas med alla kompisar. Hon önskade att få ha sitt kalas i vår Femme Collection-buss… så busskalas blir det så klar. Busskalas i vår vändzon.

Hämtade Vida på förskola och fick se konster likt en akrobat. Tror hon gärna vill börja på gymnastik.


Middagen är färdig och bordet dukat så nu sticker jag och tränar. Peter och barnen får äta middag utan mig idag. Jag äter resterna. Det gillar jag bäst. Gegga ihop allt som blir över och steka med smör 🙂

Kram ❤


6 kommentarer6 kommentarer om “Cirkus cirkör”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • På tal om något som inte har med inlägget att göra… Du verkar vara en tjejig tjej med nagellack, smink, parfymer… Ja du förstår. Precis som jag. Kul! Gillar bloggen din ❤️ Kram!

  Svara
 • Äääälskar de gröna och röda tonerna i nya kollektionen!

  Svara
 • Visst är det så att ni har en butik i Malmö? Eller är det en butik som bl.a. säljer era kläder? Var ligger den?
  Åker ner till Malmö i slutet på maj – en mamma-dotter tripp! Tänkte då passa på att unna mig något härligt plagg, efter att ha gått ner närmre 40 kg så känner jag att jag är värd det!

  Tack för en mysig blogg med mycket värme och kärlek!

  Svara
 • Japp, vi har en egen butik i Malmö som ligger på Friisgatan 14, vid Triangeln. Vad grym du är som lyckats gå ner så mycket i vikt. Klart du ska unna dig något fint. Ni är så välkomna! Olivia som jobbar i butiken kommer ta hand om er på bästa sätt ❤

  Svara
 • Veronica butiken finns på
  Friisgatan 14
  Öppettider:
  Ons – Fre: 12 – 18
  Lör: 12 – 16

  Om dom nu inte har ändrat öppettiderna

  Svara
 • Åh så roligt, gymnastik önskar jag verkligen funnits där jag bodde som barn 🙂

  Svara