Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:43 | maj 10, 2017

God morgon…

… vacker. Jag ligger kvar i sängen med en sovande liten Vidis. 

Hon ville gärna vara hemma idag, sa hon innan hon somnade, igår så då får hon det. Ibland funkar det så då passar jag på. En av fördelarna med att vara egen företagare. Jag har inget jobb i stan idag, sköter allt hemifrån samt vid lunch ska jag hämta Marita på Arlanda. Du som följt mig genom åren känner igen Marita. Har jobbat mycket med henne. Allt från stora event med Femme.se till roliga designarbeten med limited edition-plagg för Me&I och annat skoj.

Idag är inget undantag. Vida får vara med och hjälpa oss 🙂


Dagens frukost ska se exakt ut som gårdagens. En kopp snabbkaffe, naturell yoghurt med müsli, linfrön, kokosflingor och honing. Gött!

Vill ligga kvar en liten stund till och lukta på Vida innan frukost och innan jag tar tag i dagen och allt vad den bär med sig.

Jo, du ska få receptet på middagen jag lagade igår. Fish Taco. Den var jättegod. Återkommer strax med det 🙂

Ha en fin dag och var rädd om Dig.

Kramar ❤


6 kommentarer6 kommentarer om “God morgon…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!

  Kör du bil själv och hämtar på Arlanda då? Jag har blivit så himla rädd för att köra bil eftersom jag tycker det finns alltför många galningar därute på vägarna! Jag blir så upprörd….och rädd för olyckor såklart. Blir peppad om det är du själv som kör :)….så ska jag försöka börja våga igen jag med! Och tänka att i de andra bilarna är det kanske tex Hannah som kör eller hennes läsare, och att alla är snälla förare 🙂 Stor kram!

  Svara
 • Fina Anita, jag kör själv. Har min stora bil som jag känner mig trygg i. Avskyr att köra i Stockholm för där finns det så många sura och stressade förare som tutar och hytter med näven men här ute i Sigtuna är det lugnt. Jag är i alla fall en snäll förare 🙂 Våga dig ut på vägarna igen men kör försiktigt. Kram ❤

  Svara
 • Tack Hannah <3 Motorvägar är hemska, avskyr när det är enfiligt och alla bakom vill att jag ska köra fortare… Nu ska jag våga igen. Kram!

  Svara
 • Vad är det här för müsli? Ser jättegod ut!

  Svara
 • Hej bästa Hannah! Läser din blogg dagligen och blir alltid lika glad över att se första raden!

  Jag har en fråga till dig, det är så att min man fyller 35 och jag har planerat en överraskningsfest för honom 10 juni.

  Han var väldigt förtjust i dig när han var yngre och han har berättat om en gång när du kom till Enköping (där han bodde då) och var bartender, han stod i baren hela kvällen och det slutade med en väldigt onykter kväll, han ville nog ha så mkt kontakt som möjligt med dig så det blev en del beställningar
  Min fråga till dig är om du har möjlighet, tid och lust att kanske skriva en rad eller två i ett brev till honom som han i så fall får på festen. Om det skulle gå så står jag självklart för de kostnader som uppstår. Om det går får du gärna Maila mig. Tack på förhand, ha världens finaste dag!!

  Svara
 • Fast det blir direkt missvisande när du skriver så; Att man som egen företagare skulle ha möjligheten att ha barn hemma eller jobba kortare dagar.
  Det är underbart att kunna ha barnen hemma ibland vilket jag också har varit så tacksam för !
  Men det innebär att man har någon annan som jobbar heltid,eller som kanske i ditt fall en man som sköter företagen 5 dagar i veckan.

  Jag har både syskon och vänner som har eget och de jobbar hårt och fulla dagar.Du skriver ofta om träning mitt på dan,korta arbetsdagar och mkt fritid. Det är ju INTE så det ser ut överlag med egna företag ?
  Om man har anställda eller en partner som sköter huvuddelen så kanske det går.
  Men det blir direkt missvisande att framställa eget företagande så som du beskriver ditt liv i bloggen. Skriv istället att du har möjligheten för att någon annan/andra sköter merparten av jobbet ☺
  Annars lurar man ju lätt folk att tro att eget är en lätt match. Det är hårt slit varje dag snarare vad jag har sett runtomkring mig, även de som har välfungerande väletablerade företag.

  Svara