Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:41 | juni 30, 2017

Sista chansen!


 Sista chansen med FEMME Collection med upp till hela 80%!

Nu är det snart dags att helt tacka för oss och säga farväl. Vi vill än en gång passa på att tacka dig som kund som varit en stor del av oss. Nu kör vi de sista dagarna och erbjuder upp till 80% i rabatt. Det gäller samtliga kollektioner.

Jag vill tipsa om Dina Dress som finns i färgerna svart och porpoise. Nu till det galna priset 180kr! Wanda Shirt är sommarens snyggaste boyfriend-skjorta. Perfekt att dra över bikinin eller till ett par slitna jeans. Tidigare kostade den 600kr men nu kan du köpa den för oslagbara 150kr. Kristina Dress är lika snygg med bara ben som med byxor under. Och för endast 150kr kan det inte gå fel. Du hittar övriga produkter i vår webshop.

Dina Dress, Porpoise

180kr (ord. 800kr)


Kristina DressSand

150kr (ord. 700kr)


Wanda, White

150kr (ord. 600kr)

TACK FÖR DENNA TIDEN! JAG ÄR OTROLIGT GLAD OCH TACKSAM ATT DU VARIT EN DEL AV VÅR RESA. JAG, OCH ALLA BAKOM FEMME COLLECTION, VILL PASSA PÅ ATT ÖNSKA DIG EN UNDERBAR SOMMAR!

All Kärlek ❤️
ERBJUDANDET GÄLLER ENDAST ONLINE. FRAKTKOSTNADEN UPPGÅR TILL 70KR/100KR BEROENDE PÅ OM DU VÄLJER DHL ELLER POSTEN. FRI FRAKT ÖVER 1500KR. VÄNLIGEN OBSERVERA ATT VI HAR RETURRÄTT MEN BYTER INTE REAVAROR. DET BETYDER ATT DU KAN RETURNERA HELA DIN ORDER MEN INTE DELAR AV DEN. UNDER DENNA KAMPANJ ÄR UTBUDET BEGRÄNSAT PÅ GRUND AV HÖG FÖRSÄLJNING.


6 kommentarer6 kommentarer om “Sista chansen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej
  oj vad jag kommer sakna er har nog köpt minst 13 klädesplagg hos er. Vad gör jag nu?
  Kommer sakna Femme jätte mycket. Men tack för allt fint jag fått.
  Kram

  Svara
 • Så snygga kläder!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se
  http://www.jagraktuppochnershop.se

  Svara
 • Nu beställt två fina klänningar från er vackra kollektion, jättefina och billiga!! Kommer sakna FEMME, men bara att ta nya tag med nya utmaningar!!

  Svara
 • Så fina och sköna blusar och linnen. Har fått mycket beröm för dem.

  Svara
 • Tack för den här tiden. Har många många plagg från er. Jag får glädja mig åt att det är tidlösa plagg med väldigt bra kvalitet, så de kommer att användas många år framöver. Har dessutom köpt dubbelt av mina bästafavoriter, tex de jättesköna tröjorna från första kollektionen. Stort tack och lycka till med nya projekt. Jag är helt säker på att du kommer att lyckas vad du än tar dig för dig, för förutom driv och kreativitet så har du en etik, en människokärlek och en värdegrund som bottnar. Kram❤️

  Svara
 • Nej, så tråkigt! Har ju längtat efter att få shoppa i din Malmöbutik! Blev mamma nu i vår och har gått förbi och trånat. Slutar ni helt nu 🙁 det hade jag missat, älskar koftorna, blusarna och klänningen jag köpt! Kram

  Svara