Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:54 | juli 10, 2017

Bästa starten 

God måndag vacker. Vilken bra start på veckan med strålande sol. I alla fall här i Sigtuna.

Hur har du det? Berätta gärna hur din sommar ser ut. Blir alltid glad att höra från dig 🙂

Vi har ätit frukost ute på altanen och ska bara vara hemma och bada och njuta av dagen. 


Livs kompis Emilia har sovit över. Vi tre sov på madrasserna, med Stig, nere i vardagsrummet inatt. Det är verkligen mysigt. Peter börjar bli lite svartis på Stig och tycker att han tar hans plats 🙂

Får nog flytta upp i sovrummet snart så inte Stig blir ännu en anledning till skilsmässa. Skämtåsido. 


Frukost ute på altanen kan vara bästa starten på dagen.


Bästa slutet på dagen hade vi igår. Då gjorde jag en stor marängswisstårta.Stig har fått sig en äkta pruttkudde. 
Igår var det full show här hemma. 

Det enda Liv gör är att sjunga och dansa hela dagarna. Hon går inte utan hjular fram. 

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤️


28 kommentarer28 kommentarer om “Bästa starten ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi har precis flyttat till en ny lägenhet så vi hänger mest hemma o fixar. Är gravid i vecka 26 och så otroligt trött o sliten ( har även en 17-månaders son hemma) så orkar helt ärligt talat inte göra mer än att typ hänga i lekparken på dagarna. Får duga denna sommar. Vädret har ju inte varit så skoj heller så har inte alltför dåligt samvete hehe.

  Svara
 • Haha ja ibland får djuren mer kärlek än resten av familjen
  Här är första dagen på semester så idag blir det lugnt och imorn Halmstads äventyrsland 🙂
  http://www.lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Nedräkning till den riktiga semestern, dvs resa utomlands. Ogillar sommarvädret här hemma. Blir 10 dagar Mallorca och 10 dagar Frankrike.

  Blev otroligt valpsjuk av lilla Stig. Dessvärre kommer inte jag undan med att köpa en hund då maken säger tvärt nej och menar det.

  Svara
 • Barnen är vuxna, har 2 vovvar som är med överallt (våra 4 benta barn) sitter med säkerhets selar tryggt & säkert & tittar ut när vi åker dit näsan pekar med vårt Rullhus = husbilen! = vår semester! frihet, mys mys mys, vackra platser, alltså det livet äger verkligen för oss!! <3

  Om ni inte har en säker bur i bilen till valpen, så köp en säkerhets bältes sele till honom!! för han är ju lika värdefull som ni 2 benta <3 eller hur…
  Så många som struntar i det, själv förstår jag inte det, deras hjärtan är lika värdefulla som 2 bentas…

  Vi kör ett märke som heter RAC, med följer en bältesrem som man klickar bältet. Bältets selen är justerbar & kan åxå användas i alla bilar om man inte har remmen med, då det finna en ögla att sticka igenom bältet!! dom är helt super!!

  Kram på er i solen <3

  Svara
 • Är på semestern i Bahrain med min man. På onsdag till söndag flyger vi till Oman och Salalah. Vi har det väldigt varmt. 50 plus häromdagen. Tur att alla pooler är nedkylda. Bodde i Bahrain för några år sen när min man fick ett jobb här. Trivs väldigt bra och har väldigt många muslimska vänner här.

  Svara
 • Här är det jobb, jobb och mera jobb. Skulle egentligen börjat min semester idag men jag får skjuta på det 1 vecka. Fördelen med det är att när alla andra får ångest över att de snart ska börja jobba igen, då kan jag luta mig tillbaks i hängmattan. Dessutom är det nästan alltid bättre väder i augusti. Ha det gott!

  Svara
 • Älskar somrarna i Sverige! Bor strax söder om San Francisco, och trots vårt härliga väder där, och den årliga resan till Karibiska havet, är sommarveckorna i Sverige det vi längtar till hela året. Allt är så härligt här. Har två fantastiska veckor kvar innan summer camps och vardag med jobb o annat drag igång igen i Silicon Valley. Trevlig fortsatt sommar! Söt hund.

  Svara
 • Hade ni tänk att Stig ska sova själv i vardagsrummet sedan…?

  Svara
 • Nä, det är bara för att det ska vara lättare att få han rumsren. Vårt sovrum har heltäckningsmatta och ligger en trappa upp.

  Svara
 • Vad bra
  Mvh
  Petra

  Svara
 • Hej Hannah! Kul att läsa om din sommar. Min sommar är sisådär men ska berätta min story från början. Den 21 april steg jag upp jättetidigt på morgonen för att göra ett gravtest (hade testat svagt + dagen innan på några test och – på några andra så var väldigt osäker). Medan jag väntade på svar gick jag in på Aftonbladet men kände då att jag inte ville minnas tillbaka till denna speciella stund och förknippa den med deppiga nyheter så istället gick jag in och läste din fina blogg. Testet var positivt och nu sitter jag här i vecka 16. Är superglad över att vara gravid men hittills har det inte varit någon dans på rosor. Har sedan vecka 6 problem med illamående och kräkningar och sedan början av juni har jag varit inlagd 10 ggr med dropp. Har något som heter hyperemesis gravidarum som drabbar ungefär 1-3 procent av alla gravida så självklart får jag det. Hoppas att det vänder snart så jag kan börja njuta av min graviditet. Man får dock ta vara på de magiska stunderna, igår beställde vi vagnen med massa tillbehör. Jag är en barnvagnsnörd utan dess like och har älskat barnvagnar sen jag var liten så har verkligen längtat efter att få köpa en. Det blev en Joolz day 2 studio gris och jag vet redan nu att jag kommer älska den. Önskar dig en fin sommar ❤ Kram från en annan Hannah

  Svara
 • Min semester spenderas delvis hemma i Borås och delvis i världens bästa Lysekil ❤️☀️ Åker dit på onsdag med min syster och systerdotter och spenderar några dagar med våra föräldrar. Sen vara med vänner man inte hinner umgås med så mycket när man jobbar, sen blir det nog Borås djurpark, Liseberg och sen åter till lysekil några omgångar till ❤️❤️

  Ha en fantastisk semester fina du ❤️

  Kram Michaela

  Svara
 • Vad mysigt ni har, ni bor så härligt! Och Stig är ju för go’!
  Jag har haft 1 veckas semester, och har haft besök från Chicago. Jättekul! Nu jobbar jag igen i 4 veckor innan jag har ledigt igen i 4 veckor. Inte så mycket planerat än, kommer antagligen vara mycket på goda vänners landställe. Bara mysa och slappa!

  Svara
 • Hur mår alla dina växter du planerade på din terass ☀️?

  Svara
 • Planterade ska det stå

  Svara
 • De mår bra. Blommar och överlever trots mina icke gröna fingrar 🙂

  Svara
 • Att sova med en hund på golvet när den är valp är bästa trixet för att bli favorit. Mamma sov med vår hund på madrass i två veckor när han flyttade in hos oss. Hin är storfavoriten i familjen och det beror mycket på all den närhet han fick av henne i början.

  Svara
 • Klickade precis hem lite nytt från FEMME igen 😀 Det blev en Vera Top i morrocean blue till min vän och en Blanca Top i porpoise till mig 🙂 Kommer sakna att beställa kläder från er minst sagt… Stor kram fina du ❤️✨

  Svara
 • Jag kommer också sakna FME 🙁 Hoppas du och din vän gillar era nya toppar. Kram

  Svara
 • Har en fråga om dina ASH sandeler du hade till den gula klänningen i spanien.. köpte du din vanlga stl i dina, eller fick du gå upp? Jag beställde ett par från Danmark nu… tog min vanliga stl dvs 37.. livrädd att de ska va försmå…. Jättetacksam om du har tid att svara 🙂

  Svara
 • Hej Nina. Vill inte göra dig ännu räddare men jag gick upp en storlek. Har 37 men köpte 38. Det gör jag iof alltid i öppna skor/sandaler. De kommer säkert passa. Om inte annat så är de sjukt snygga 🙂 Hör av dig och berätta om de passade. Håller tummarna. Kram

  Svara
 • men jäklar! då kanske dom blir försmååå… provade du 37? Beställde 38 ifrån plainvanilla, men dom avrådde mig som brukar ha 37 till å gå upp!! hm…

  Svara
 • Stig är alldeles, alldeles underbar. Skulle gärna ha hund men jobbar hela dagarna så det går inte, katt har vi, det går bra. Riktig åldring, 15 år 🙂 Peter blir nog helt frälst i Stig också, de gruffar lite i början men sen är det nästan de som är mest oroliga, glada, förtjusta……… Ett djur ger så mycket kärlek, är så beroende av en, och är aldrig elak. Här är det sista jobbveckan, sen drar stora lasset till Smålandsskogarna. Längtar…..Ha en underbar sommar med lille Stig och alla andra :=D

  Svara
 • Har kvar tre dagar jobb och sedan semester i 6 veckor!! 🙂 Kan knappt tro att det är sant 😉 Har dock lite svårt att glädjas eftersom min närmaste vän börjar jobba då, och hon har sån ångest…. 🙁

  Svara
 • Vad är det för fina vita blommor du har på altanen? Dom med långa stänglar?

  Svara
 • Vi ska åka till Karlskrona, Malmö och tallin.
  Var har ni för pool, den ser så härlig ute.
  Nu har det gått 10 månaders sen vi förlorade vår dotter i plötsligt spädbarns död i vecka 42. Vi och hennes syskon saknar henne så mycket.
  Jag och min man har pratat med kurator sen dess. Nu har det varit en jobbig period för mig, så som du skrev att du är rädd att det ska hända nära och kära. Så har jag tänkte nu i några veckor. Har du nått tips hur man kan tänka på nåt annat eller släppa sin oro.
  Tack för en underbar blogg
  Kram Katarina

  Svara
 • Hej Hannah!
  Min semester börjar om 3 dagar, och sen ska jag ha 5 veckors ledighet! Vi ska röja en del hemma, men framförallt ha det lugnt o skönt, bada o slappa. 25-29 juli är det en stor kristen konferens här i Varberg som heter Oas, längtar efter att vara med där Sista veckan på sommarlovet åker vi hela familjen (5st) till Mallorca ☀️ Ska bli underbart!
  Jag har också mkt oro och ångest i perioder, och tycker att KBT varit väldigt bra, kombinerat m min tro på Gud. Numera när orosmolnen hopar sig, så samlar jag ihop dem och ser framför mig hur jag konkret lägger över trasslet/ det jag oroar mig för i Guds händer. Det funkar för mig Kram ❤️

  Svara
 • Hej Hannah!
  Så mysigt ni har det, sommar när den är som bäst! Tack för en bra blogg med mycket feelgood! Jag såg att Kristin frågade om de vita blommorna på er altan, jag tar mig friheten att svara henne. Den växten heter Kärlekslilja(Afrikas blå lilja- Agapanthus på latin) finns i både blå och vit färg, finns i t.ex Blomsterlandet och Plantagen. Hälsningar Susanne.

  Svara