Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:30 | augusti 15, 2017

Skolstart

                       I samarbete med Cubus

Ja, då var det snart dags för skol- och förskolestart. Jag har kittat tjejerna med perfekta kläder för kalas, lek och bus samt coola färggranna set till skolgympan.

En ny höstgarderob. Vida ärver iofs det mesta som Liv vuxit ur och Liv växer så det knakar så hon behöver ofta nya kläder.

Perfekt nu när Cubus har köp 3 för 2 på alla deras barnkläder.

Mycket bra priser och fina och funktionella kläder för alla åldrar. Ofta går alla barn i samma kläder från de vanliga jättekedjorna så jag tycker det är extra kul med kläder från Cubus. 

Även Mio har fått snygga jeans och tishor också. Så inte bara för de små.

Bara att passa på att köpa på sig strumpor och  underbyxor till flickorna när det är 3 för 2. Sånt som tvättmaskinen äter upp 🙂


Vida som alltid önskat sig ett Sverige-fotbollskit fick den HÄR! så klart.Vidas söta gula tröja med volang och kjol i mjukt och skönt collegematerial hittar du HÄR! Och HÄR!

Livs jeansklänning/skjorta hittar du HÄR! Den blommiga och fina bomberjackan som är lätt fodrad klickar du hem HÄR! Och det matchande hårbandet är ju ett MÅSTE!

In på hemsidan och shoppa loss. Bra och normala storlekar och många stilar och accessoarer. 

Erbjudandet gäller till 27 augusti.

Stor Kram ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Skolstart”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Hannah!
    Jag gjorde en beställning i Femmes webshop innan den stängde men har ännu inte fått leveransen. Har det blivit förseningar från lagret?
    Mvh Magdalena

    Svara
  • åhh fina tjejer o fina kläder kram kram

    Svara