Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:19 | december 15, 2017

Skolavslutning

God fredagkväll vacker. Hoppas att din helg börjat bra. Så skönt att ta helg 🙂

Imorse ringde klockan 05.00 och det var dags att fira in Williams första lov på gymnasiet. Jag och Vida var där och firade in det med honom.

Kl 06.30 stod alla SSHLs elever på Midgårdstrappen iklädd sina fina uniformer och sjöng och det fyrades av massor av fyrverkerier. Väckte nog hela stan 🙂

Det var så vackert när vi kom till skolans område. Vaktmästarna hade tänt 850! marschaller på hela området. I den mörka morgonen så lyste dom upp.

Sen bjöds det på julfrukost på elevhemmet. Så mysigt.

William var lite vemodig över att alla vänner åkte hem och att lovet hade kommit. Känns ändå bra för då vet jag att han trivs. Han följer så klart med oss till Spanien och firar jul men sen vill han hem till nyår och vara med vänner.

Han är ju snart 17 år så jag måste väl låta mitt mamma”ego”hjärta låta honom gå sin väg och bli självständig och stark.

Jag är en curlingmorsa av rang och märker att internatlivet verkligen fått William att växa som person när det kommer till ansvar, självständighet och styrka samt i studierna.

Är så otroligt stolt ❤️

….

Redo för jullov.

….

Min fina stora son. Han har växt om mig!

Idag var jag i huset och fixade det sista, tömde allt och grät en skvätt. Jag och William gick runt och tackade huset för 10 underbara år fyllda av skratt, gråt, bråk, fest, gemenskap och kärlek.

Kommer sakna huset, våra grannar och allt men jag vet att det även kommer bli bra i Spanien. Magiskt om jag får bestämma.

….

Livs rum. Hennes fina väggmålning och lite sneda och vinda växastreck hon gjort på väggen. Hon växte tydligen mycket mellan 1 år och 2 år 🙂

Nu har jag satt på mig mjukiskläder, inte lika galna som igår, jag och Ewa har utfodrat barnen och har nu tagit oss ett glas vin var.

Vad gör du ikväll?

All Kärlek ❤️


13 kommentarer13 kommentarer om “Skolavslutning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh du är så härlig o varm person. Skål på dig! 🙂 Dricker också vitt vin hemma med kära mor min ❤️

  Svara
 • Otroligt lik sin far.

  Svara
 • Bara på utsidan

  Svara
 • Först och främst tusen tack för en fantastisk blogg! Jag tar också ett glas vin på mitt hotellrum i Marbella , maken åkte hem igår och jag stannar själv till tisdag. Kram och lycka till med flytten❤️

  Svara
 • Åh jag är oxå en curlingmamma. Men tänker att de klarar sig nog fint i framtiden ändå ! Lycka till med flytt!

  Svara
 • Är dunderförkyld men vi har hjälpts åt att klä granen och värmt lite glögg. Känner så igen mig Jag är också en curlingmamma av rang, så medveten om det men känslorna tar över bara. När min äldsta son började Universitet var glädjen och stoltheten enorm men jag saknade honom mycket och grät varje gång han varit hemma och skulle tillbaka. Lite ego känsla för mig tror jag som ständigt vill ha mina tre barn omkring sig. Ha kontroll. Man vänjer sig dock när man ser att de växer med ansvar och klarar sig väldigt bra utan mamma. Men jag lovar dig, du kommer alltid vara den bästa och de återkommer och vill ha råd om både det ena och det andra från en klok mamma som du verkar vara. Kram ❤️

  Svara
 • All Kärlek till dig Cina oss curlingmammor emellan ❤️ Krya på dig nu!

  Svara
 • Vad fin han är, din stora pojk! Hoppas ni får ett fint jullov tillsammans och att flytten går bra!

  Svara
 • Men snälla! Man lämnar inte en 17-åring ensam i världen! Pappa bor väl i L A?

  Svara
 • Vad är det för en dum kommentar?
  Hannah har tidigare skrivit vad dom gäller beträffande William och pappan. Sluta och spekulera mer i detta och respektera Hannah och familjen i detta.

  Svara
 • Det är därför dom bor på internat. Jag känner en som bor i Ryssland och har sina 2 tonåringar i Sigtuna. För han jobbar i hela världen! Sen har han sin syster i Sthlm om det skulle vara något. På loven åker dom på semester till olika platser i världen och även till deras stuga/ hus i Västerbotten Agda

  Svara
 • Vad stor han har blivit! Jag tycker han är lite lik din pappa 🙂
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

  Svara
 • Väntar med spänning på att få höra hur det gick med flytten och förhoppningsvis bilder på ert nya hem!! 🙂

  Svara