Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:36 | mars 14, 2018

Full av skit

Hej min vän. Har precis hämtat på skolan och jobbar vidare här hemma.

Visningen gick bra och jag tror på en affär. Har gjort en hel del bra försäljningar nu… men ingen slår den första 🙂

Det har varit lite småsegt men nu märker man att många är sugna på att komma ner och kolla på hus/lägenheter. Ser ut att bli en intensiv period framöver. Skönt med en mjukstart.

Har inte kommit in i allt ännu och suger fortfarande åt mig av det jag hör och ser.

Nu ligger jag här och går igenom mail och objekt.

Tack för att tips, råd och egna berättelser angående bl a Liv och hennes sömn. Tar allting till mig och har redan börjat med att flytta hennes säng. Tack!

Jösses, vad många åsikter det fanns om det här med detox. Alla tycker och tänker olika tydligen.

Jag är ingen direkt hälsomänniska. Jag försöker röra på mig, tränar i perioder (väldigt intensivt förra året men med flytten och operationen så tappade jag flowet) vilket jag verkligen gillar att göra, äter lika nyttigt som jag äter onyttigt, dricker vin på helgerna, älskar mat som du vet. Älskar att leva, njuta och inte alltid tänka efter.

MEN det här som jag gör nu är bara en kul grej att prova.

Har som jag skrev tidigare en vän som gjort detta i en månad och mådde toppen. Tarmarna började fungera utmärkt och hon kände sig pigg och fräsch.

Kanske är jag fortfarande full av skit, lika skitig inne i kroppen som innan efter dessa fem dagar men kanske har jag krympt min magsäcken en aning och börjar bli mätt av normala portioner mat och inte portioner för byggkarlar 🙂

Har druckit tre goda juice so far idag och köpt hem massor av citron och ingefära som jag ska göra te och annat gott vatten av att dricka emellan.

Gott! Men jag drömmer redan nu om den stora köttbiten med potatisgratäng, vitlökssmör och bea samt ett glas rött som jag äta på måndag. Fira min detox med att skita ner mig igen 🙂

Kram ❤️


22 kommentarer22 kommentarer om “Full av skit”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hahaha Så härligt att läsa. Har tänkt på att göra det samma, men jag tror jag skulle bli så hungrig att jag skulle explodera … du vet, jag är en av dem som kan bli en riktigt pain in the ass tjurskallig när jag inte får mat . Tror jag håller mig till att läsa andra som klarar det och lever mig in i det … med chips eller nå’t i näven.
  Kul att det går framåt med ditt yrke, heja dig!

  Svara
 • Jag tycker det är kul att testa olika saker, man vet ju inte om man inte testar 😀

  Varför blev jag så stor och hur gör jag för att gå ner i vikt?
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se/category/halsa-vikt

  Svara
 • TJAT TJAT TJAT….nu får du väl ändå ge dig.
  Måste du spamma varenda blogg med din viktresa.
  Hälsningar Skånelandet.

  Svara
 • Du får sluta röka också

  Svara
 • Röka? Slutade för 10 år sedan.

  Svara
 • Var har Du sett Hannah röka?? Jösses…

  Svara
 • HAHAHAHAHA…vilka ”intressanta människor” som kommenterar här ibland…. KÄNNER du Hanna & vet att hon röker? & ifall hon gjorde….. piskstraff på den!! MINST 😀

  Svara
 • Osmaklig kommentar! Piskstraff, urk.. tänk att de finns folk som dig som uttrycker sig så offentligt. Dessa stackars människor som idag 2018 lever med sånt borde man verkligen inte skoja om. Visst måste människan få skoja o skämta om allvarliga saker oxå, finns nån som påstår att vi behöver det för vi orkar inte ta in för mycket hemskheter, men denna kommentar i detta sammanhang var inte alls rolig.

  Svara
 • Piskstraff, vilket vidrigt ord!!! Hur kan du ens använda det

  Svara
 • Hoppas att du är 10 år eller nåt som besitter ungefär samma IQ. Piskrapp!? Du Hannah har inte ens nämnt detta? OM du är proffsig nog så bemöter du detta tycker jag. Annars, lågt…..

  Svara
 • Hannahs mamma Linda åker jorden runt och talar för kvinnor o deras rättigheter. Piskrapp får ju många kvinnor OCH män (flest tror jag?) Stå ut med så Hannah borde svara tycker jag.

  Svara
 • Ja, fast i ärlighetens namn tror jag det var harmlöst menat. Det är många liknande situationer där vi använder ”fel” ord utan att tänka på innebörden. Som att säga att man ”dör så gott det är”. Jag tycker det finns mycket värre saker att förfäras över när det, enligt mig, tydligt framgår att hon inte försöker kränka mig eller någon annan. Tror det är bra om vi ibland inte överanalyserar saker även om ordvalet i detta fallet var olyckligt.

 • Bra svarat Hannah o tackar för det. Men ogillar fortfarande ordet ” piskrapp” . Det är ju som du säger harmlöst men det får inte bli det!! Det får aldrig bli det!!

  Det är DÅ vi normaliserar saker och händelser Hannah. Jag VET om att jag överreagerar, jag vet oxå om att många tycker jag är en idiot. MEN, tyck aldrig att någon som skriver om ” piskrapp” är harmlöst för DÅ, ja just DÅ är vi ännu mer illa ute.

  Skratta ni bara! Och kalla mig konstig.

 • Du är inte konstig. Men försök att inte bry dig och lägg din energi på det. Många människor beeter sig barnsligt åt, de tänker och gör saker på en mellanstadie elevers nivå, sen ska Hannah sitta som någon fröken och medla i konflikten, men hallå vi är väll ändå vuxna. Tramsigt
  En del använder kommentarsfält på ett vuxet sätt och andra verkar tro att det är en sandlåda och tyckerdet är roligt att kasta sand, ju fler konflikter och intriger och mobbing desto bättre. En harmlös kommentar om att sluta röka och direkt ska det tänkas illa om Personen och hånas. ” Låt den som är fri från skuld kasta första stenen” så skulle inte många stenar bli kastade i sociala medier. Vi är nog inga oskyldiga änglar någon ut av oss egentligen. Vi är nog med och bidrar lite allihop. det är som det är. Om några år kanske vi kan se tillbaka på det och skratta åt hur vi beetede oss. Jag hoppas det iallafall.

 • Tror du avstår god mat i onödan. På sikt har din detox ingen nytta alls tyvärr men företagen lyckas sälja in det bra. Våra kroppar fixar sånt själva. Ingen är full av skit som inte kommer ut.
  Som läkare är det ingen åsikt utan kunskap.

  Svara
 • Kan nog hålla med men jag måste bara kickstarta ett hälsosammare liv 🙂

  Svara
 • Det som är så underbart när man är vuxen är att man kan göra som man vill

  Svara
 • Eller hur 🙂

  Svara
 • Hahah kommentarsfälten är bland det roligaste man kan läsa, tänk om man kunde göra en detox här inne:)

  Svara
 • Du är underbar Hanna! Älskar din ärlighet. Fortsatt bara vara du, det uppskattas så mycket. Kram!

  Svara
 • Tack för en mysig blogg!! Hur har du gjort med språket inför flytten? Krävdes/krävs det att du kan spanska? Hur har du i så fall lärt dig språket?

  Svara
 • Jag försöker lära mig i vardagen här. Barnen läser det i skolan men jag försöker lära mig genom alla jag möter. Ska gå en kurs när jag får tiden. Språket är inget problem, engelska funkar bra samt Google translate 🙂

  Svara