Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:42 | juni 11, 2018

Ska vi bli grannar?

God måndag min vän. Hoppas att du mår bra och har haft en fin helg.

Måndagarna känns inte lika tunga när solen skiner… eller hur?

Tänk dig en svensk mörk måndagmorgon i februari. Burr.

Jag har blivit lite risigt, måste varit det jag åt igår kväll, så jag jobbar hemifrån idag.

Letar objekt till en familj som kommer nästa vecka och väntar på ännu fler som är sugna på att ha nåt här på solkusten 🙂

Kanske är vårt grannhus nåt?! Helt galet stort och dyrt är det.

Kolla in den HÄR! filmen från huset.

Nästan 100 miljoner kronor. Som hittat 🙂 Som sagt, galet!

Där ovanför oss ser man ett litet hörn av huset.

Och den prydliga bollträdhäck bakom mig.

Så här härligt såg det ut i söndags på dagen. Bok, pimientos, familjen och sol.

Dom här två är mig hack i häl hela tiden. Ska upp till bergen med som i eftermiddag, om jag blir bättre.

Vad har du hittat på i helgen?

All Kärlek ❤️


38 kommentarer38 kommentarer om “Ska vi bli grannar?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja det var ju som hittat haha 😉 Här var vi på min brors 30-års och brorsons 4-årskalas. Å så hejade på sonen som spelade fotboll såklart. Hoppas ni har en fin dag, här är en ”mellandag” så när det är så molnigt kunde det lika gärna regna 😉
  kram

  Svara
 • *gulp* Ingen billig villa! Lyckost den mäklare som säljer den, hoppas det blir du om du har det objektet i dina händer 😉

  Svara
 • Jösses vilket hus undrar vad dom har för jobb Idag har vi lite svalare i Skåne bara 20 gr haha vi som är vana vid 28-30 förhoppningsvis så kommer värmen tillbaka igen vill ju ha Sommar ett tag till / Krya på dig Hannah ❤️

  Svara
 • Hannah 🙂

  Vad tar du i läpparna? Jag planerar att lägga i lite. Och du har så fina läppar? Hur mycket?

  Kram Therese

  Svara
 • Vilket hus, vet inte varför men tänker på Mr Grey när jag ser husfilmen. Lite mystisk så där men väldigt fin.

  Svara
 • Jag tar två

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det är tur att du har en så juste chef samt att du kan jobba hemifrån så mycket som du gör. Tycker det alltid är något med dig som gör att du inte kan åka till kontoret och på denna korta tiden sen du flyttade ner har du ju varit borta/sjuk massa gånger. Ja och sen resorna till Sverige. Gött när det är flexibelt iof och man kan göra lite som man vill men det hade inte funkat på det flesta arbetsplatser. Själv jobbar jag på en avdelning med svårt sjuka barn och då får man snällt pallra sig dit oavsett hur man mår. Men det ör så klart ett val jag gjort när jag valde vården och inte att bli en influenser. Ha en fin dag!

  Svara
 • Hej Sussie,

  Jag har visserligen svarat på detta innan men gör ett nytt försök. För det första är jag superglad att du är nöjd med ditt val i livet. Tyvärr är många inte nöjda med sina jobb vilket visar sig på andra sätt. Jag har enorm respekt för er som jobbar inom vården och hjälper så många människor under slitsamma arbetsformer. All heder till alla er som kämpar för oss andra!

  När det kommer till mina chefer har du helt rätt att dom är justa. De ser att jag med fyra barn och två hundar har andra behov än en singel 25-åring. Du avslutar med mitt val att vara influencer men just nu arbetar jag som mäklare. Det är mitt yrke. Bloggen är något jag sköter sidan om. Eftersom jag är min egen och inte anställd innebär det att om jag inte gör mitt jobb tjänar jag inget. Jag har nämligen ingen fast lön. Så därför borde jag göra något rätt som mäklare eftersom mina chefer är nöjda.

  Det bästa med mina chefer är att de inte är så fokuserade på var jag sitter utan istället på vad jag säljer. Om jag sitter vid mitt skrivbord eller matbord spelar inte så stor roll. Det är det som är det bästa med 2018. Resultat är viktigare än var man befinner sig. Så som svar på din fråga handlar det inte om tur utan vilket synsätt mina chefer har på vad som är viktigt.

  Ha en fin dag. Kram.

  Svara
 • Det var ett bra svar Hanna ❤️
  Jag jobbar också inom vården och många vantrivs!
  Jag har valt att jobba timlön, tjänar bättre och har förmånen att styra mitt liv och tid själv, vara ledig när jag vill och ingen chef som styr mig.
  Det är så skönt med denna frihet!

  Svara
 • Åsa. Jag jobbar på samma sätt, som timvikarie. Jag styr mitt jobbchema själv och lägger in när jag kan jobba. Blir inte alltid bokad men då njuter jag av en ledig dag iställer.
  Bästa upplägget! Jag lider inte av samma stress mer som förr.
  Och jag älskar mitt jobb inom äldrevården! Snart blir jag klar med studierna till Undersköterska.

  Svara
 • Blir impad av både dig och din syster hur bra svar ni ändå ger på andras kommentarer och frågor och funderingar om era liv. Själv hade jag nog inte kunnat hålla det på den fina nivån som du gör :). Jag tycker människor har blivit så gränslösa nuförtiden,, eller har det alltid varit så?!?
  Ha en fin vecka

  Svara
 • Tack Monika. Jo, visst kan bli lite konfunderad över hur mitt liv och hur jag lever det kan göra vissa så upprörda. Tror den typen av människor alltid varit gränslösa men det märks så mycket tydligare nu med sociala medier. Där kan folk uttrycka sig anonymt och skriva och tycka saker som dom aldrig skulle våga säga face to face. Sorgset. Stor Kram

  Svara
 • Pga din blogg fick du jobbet och säkert många köpare.

  Svara
 • Ja bloggen är en fantastisk kanal att nå ut med när det kommer till alla mina olika projekt jag hållt på med under åren. Sen gäller det att vara duktig och brinna för det man gör. Fick inte jobbet pga av min blogg utan för att jag är grym 😉

  Svara
 • Ja det är det säkert många gånger som tycker. Men jämför man dig med andra kvinnor i sociala medier som är i din ålder så här du väldigt lite driv.

 • Tycker faktiskt det är rätt skönt att bara landa och vara nöjd med hur mitt Liv ser ut nu. Hinner inte så mycket mer, oavsett driv eller inte, med nytt jobb, flytt, barn och allt annat i vardagen.

 • Men jag kan bara inte sitta tyst längre… vad är det för ton numer?? Varför måste vissa vara så elaka?? Jag tycker du är fantastisk Hannah. Vilket mod att sälja allt i trygga Sverige och flytta till ett annat land. Mina föräldrar gjorde oxå det så jag vet vad det innebär. Och våga sig på ett nytt yrke och bli sin egen!! Må gott och njut av livet! Kram

 • Ja, det har dykt upp några små trollungar sista tiden. Det som gör att jag inte bryr mig särskilt mycket är att jag vet att människor som klankar ner på andra och tar sig tiden att vara dryga och elaka ofta inte mår bra och är nog inte tillfreds med sig själv eller sitt liv. Det får mig mer att tycka synd om dom. Kram på dig fina Lena ❤️

 • Asså det här e bara avundsjuka folk för de kan inte leva det livet du lever!!

 • Sant, man hamnar i en ful vana ett ekorrhjul. Ja och du har rätt jag har ångest och när den är värst blir jag ett troll och skäms för det. Ska seriöst ta tag i mina problem. Ogillar dig igentligen inte men ja…ångest får mig att bli en person jag föraktar.Du tror mig säkert inte tror säkert att jag driver med dig. Men nej håll koll påpeka om jag är tillbaka .
  På måndag hoppas jag påbörja resan till mitt gammla jag.

 • Så elakt att säga till någon annan att den inte är tillräckligt bra, eller jämför att Hannah skulle vara sämre. det skulle du aldrig vågat gjort face to face. . Du vet väll om att du är med och bidrar till stressen och hetsen i dagens samhälle med din kommentar. Hoppas att inte du är en av dem som gnäller över hur kravfyllt och stressigt saker har blivit nu när du samtidigt talar om för andra att de inte har tillräckligt driv. Sluta jämför. Livet är för kort för att stressas bort.

 • Lite driv? Tänk ett varv till vad Hannah gjort senaste åren. Femme-kollektionen med affär bl a. Hon har (med sin familj såklart) fått till en flytt till ett helt annat land. Där har hon fixat sig ett jobb. Vad är driv för dig? Vad krävs för att kallas driven i din värld?

  För egen del saknar jag driv helt och det är ganska skönt att ha det kravlöst.

 • Nettis. Som Bamse sa: är man stor ska man vara snäll. Du verkar liten och osnäll.

  Svara
 • Nettis, bloggen har hon själv skapat. Så hon gav sig själv förutsättningarna. Precis som alla vi andra skapar våra förutsättningar. Som Ingmar Stenmark sa ”det är konstigt, ju mer jag tränar desto mer tur har jag”.

  Svara
 • Sussie: Så du går till jobbet om du är sjuk, förkyld eller magsjuk, det kan väl ändå inte vara tillåtet när man jobbar med svårt sjuka barn.

  Svara
 • Word!❤

  Svara
 • Fast Birgitta man kan ju faktist må dåligt av olika anledningar utan att det smittar och ör kroppsligt. Det är mycket man går igenom som människa i livet och ibland ör livet hårt.Jobbar man med riktigt sjuka människor och anhöriga så krävs det 100% fokus och närvaro….Det är inte alltid lätt .

  Svara
 • Sussie. Då jag läste din kommentar till Hannah och var du jpbbar så tänkte jag, näe. Du jobbar på fel ställe. För att jobba med sjuka barn behöver man vara snäll, ha empati, vårdomsorg m.m. Jag ser inget av detta i dig med den kommentar du ger till Hannah. Om du mår dåligt, vilket skiner igenom, då ska du försöka sjukskriva dig. De stackars sjuka barnen och deras föräldrar ska inte drabbas av dig tycker jag.

  Svara
 • Birgitta och Elsa! Era kommentarer är inte bra jämfört med vad Sussie skriver. Herregud vuxna människor! Sussie och vi läsare måste få skriva kommentarer utan att varken bloggaren eller andra läsare ska skriva nedvärderande! Sussie menade inget illa! Det dumma blir era kommentarer! Vi människor måste få skriva till bloggare vad man tycker utan att dom ska ta illa upp, Sussie kommentar var långt ifrån dålig, ärlig och trevlig enligt mig varken mer eller mindre!

 • Tina vad ger folk rätten att skriva nedvärderande och insinuera negativa aspekter bara för att man följer en blogg? Händer det ofta på din arbetsplats att någon säger negativa saker som saknar konstruktiv kritik? Troligen inte för de flesta har ett sunt förnuft Face-to-Face men tar sig oanade friheter anonymt på nätet.

 • Jätte bra skrivet Sussie! Jag har tänkt samma!

  Svara
 • Men då behöver du inte fundera längre med tanke på att du fått svar 🙂 Det glädjer mig att ni lägger ner er tid i livet att tänka på mig och vad jag gör med min tid. Då är jag rätt intressant… hi hi

  Svara
 • Hannah du borde inte svara på för dumma kommentarer de är de inte värda.

  Svara
 • Du måste ha mycket tid över till tänkande som funderar så ingående över en annan människas liv .
  (Vart tog ”sköt dig själv och skit i andra vägen?)

  Svara
 • Bara 100 millar? Ptja, det skulle vara för att bli granne med dig då, hehehe.. :-p

  Svara
 • ja Hannah! Du får gärna flytta hit så vi blir grannar:) kram Maria e

  Svara
 • Nej nej i en sådan fastighet skulle man aldrig vilja bo, ser mera ut som en företagsfastighet både inne och ute. Passar nog bra för ett privat företag att köpa och ha konferenser i eller möten med kunder, men absolut inget privat boende.

  Svara
 • Jag lider av ångest det här varit bra ett tag men nu är den tillbaka med full kraft. Anledningen till att du blev ett offer är för att du påminner om mitt gammla jag. Snäll omtänksam perfekt mamma. Du håller ihop för allt men själv raserar jag pga saker jag inte vill ta upp här skulle kunna berätta privat. Jag föraktar mig själv varje gång jag skrivit nåt dumt På måndag hoppas jag påbörja min resa till mitt gammla jag . Men min livssituation kommer inte ändras men måste lära mig acceptera situationen. Vill inte ha medlidande eller utspela mig som offer. Jag är vuxen och tar här och nu ansvar för mina egna handlingar. Men vågar inte skriva mitt riktiga namn än .

  Svara