Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:20 | augusti 10, 2018

Troll och Stormvindar

Hej min vän. Allt väl?

Jag kom fram säkert till Skåne innan stormen började. Vaknade av åskan inatt och nu blåser det så man knappt kan kliva utanför dörren. Riktiga stormvindar.

Förutom åskan så har jag sovit gott. Vaknade mysigt med Peter, Liv och Vidisen också.

Igår innan jag flög ner så fikade jag och mamma och hon köpte Amelia. Där kan du läsa om vår flytt och annat. Får ofta frågor om den 🙂

En annan sak som många frågat efter är receptet på köttfärssåsen jag gjorde till Mios konfamiddag hos mamma.

Den delade jag med mig av för några år sedan.

HÄR! har du den igen. Jag hackade ner lite mer morötter samt att jag skar och fräste färska champinjoner och blandade i denna gång.

Riktigt god!

Nu ska jag passa på att tvätta. Har smutstvätt i högar.

Önskar dig en fin fredag, och Du tack för pepp. Tacksam över dig som valt att vara en god vän och peppa och sprida kärlek. Du är allt en sann människa. Finns många rötägg men vi vet att Kärlek övervinner allt det onda. Så vi fortsätter bomba varandra med goda ord och så kan trollen sitta på kammaren och sura. Kanske lyckas vi nå dom om vi har tur… eller snarare om dom har tur 🙂

Kram ♥️


22 kommentarer22 kommentarer om “Troll och Stormvindar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Underbart!
  Mer kärlek åt folket! ♥️♥️♥️

  Svara
 • Hej Hannah!
  Älskar verkligen din blogg. Tack för att du delar med dig av ditt liv med din familj.Många kramar.

  Svara
 • Kärleksbomba ❤️❤️ Kom hit ska jag krama andan ur dig ❤️❤️

  Svara
 • Love♥

  Svara
 • Vilken tur ni hann landa innan ovädret och åskan drog in, själv fick jag sitta mitt i det (i bilen) halva natten genomblöt för att invänta min son hem från England, Deras flyg fick cirkulera 30 min över Köpenhamn innan de kunde landa, och då hade det avgått 1 timme och 45 min efter avsatt tid.
  Halv 3 var vi hemma i Skåne igen,
  trevlig helg alla

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Jag var på biblioteket i Mora och blev så glad när dom hade senaste numret av Amelia och du var med ☺️ Bläddrade direkt till din artikel, så bra och intressant läsning.

  Kramar till dig ❤️❤️

  Svara
 • Bästa fina Hannah. Du är fantastisk. Älskar din blogg och allt du delar med dig. Och man kan inte ha 365 bra dgr på året. Skickar massor med kramar och hoppas ni får en fin och harmonisk helg tillsammans. Love ❤️❤️

  Svara
 • ❤️ Puss o kram

  Svara
 • Finaste Hannah! Det står ”trasig själ” på omslaget till Amelia, jag skulle vilj aämdra det till vacker själ ❤️ Tack för din underbara blogg och att vi får följa dig i vardag och fest! Stor kram från mig.

  Svara
 • Oj, hade inte läsglasögonen på mig, ska förstås vara ändra

  Svara
 • Fina Hannah!
  Vi är många med dig som känner oss trasiga ibland,
  Mycket beror på vad man har upplevt i livet och släpar runt på.
  Svek, mobbing ja det finns massor,
  Försöker själv jobba med att förlåta för att kunna bli hel igen men oj vad det är svårt.
  Förlåta innebär ju inte att man ger någon annan rätt utan man förlåter för att kunna skaka av sig och bli fri från de som gjort en illa,
  Det enda posiiva med att vara skör är nog att man känner empati med andra som går igenom tuffa saker.
  Önskar dig och famijen en underbar helg
  Varma kramar

  Svara
 • Kärlek
  ❤️

  Svara
 • Recept på aperol spritz på bloggen idag!

  Svara
 • Heja dig!

  Svara
 • Hej finaste Hannah! Så tråkigt att du inte mår så bra.. Känner med dig❤️ Omge dig med människor du mår bra av och som stärker och lyfter dig, så hoppas jag det känns lite bättre snart. Skickar dig en stor styrkekram!

  Svara
 • Köpte Amelia häromdagen pga av att du var med. Tycker det var ett fint reportage och att du har en så fin ton på bloggen, du verkar ärlig, sårbar och ödmjuk och samtidigt urstark och vis. Stor kram <3

  Svara
 • Hej!

  Har följt dig i så många år, men inte lämnat nån kommentar.
  Jag vill bara säga tack för din blogg, så ärlig och fin.

  Har också tonårsbarn, och mår inte alltid heller på topp.
  Så fint av dig att dela med dig.
  Så massa kärlek till dig med❤️.

  Kram Carla

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • All kärlek till dig Hannah ❤️ Och du vet du vad ??? Du fyller snart år jag vet hur mycket du längtar

  Svara
 • ♥️♥️♥️

  Svara
 • Ett så peppande reportage i Amelia, att våga tänka nytt, att våga ta steget. Hoppas du mår bättre! Allt gott

  Svara
 • Bästa som finns att vakna upp med sina barn och man (om man har några/någon) i lugn takt. 🙂

  Svara