Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:51 | augusti 29, 2018

Råda bot på

Hej min vän. Är så tacksam för att jag har så många vänner här inne. Det glädjer mig att vi kan glädja, ge tips och kloka ord till varandra. Ibland mindre kloka ord men så kan det tyvärr vara.
Hur mår du?
Här rullar livet på. Innan skolan har börjat för flickorna så är det inte riktigt som vanligt för mig (skolan och förskolan börjar på måndag här). Jag jobbar hemifrån och det funkar utmärkt för jag har inga visningar den här veckan. Svarar bara på mail och samtal från mina kunder, letar upp drömboendet till dom och bokar visningar. Eftersom de flesta kunderna bor i Sverige så blir det inte spontanvisningar på samma sätt.
Men kul är det. Särskilt när man säljer nåt 🙂

Frukosthäng med dom här två.
Idag kommer det bli hett. Redan nu är det kvavt och varmt i luften.
Mitt kalas närmar sig. I övermorgon smäller det. Då fyller jag år! Men måste nog skjuta fram festen en timme eller två.
I inbjudan står det kl 17 men då är det fortfarande galet varmt. Vill börja tidigt så det blir en lååång fest. Helst ska den aldrig ta slut 🙂 men mina gäster ska slippa svettas bort innan festen ens börjat.
Tack och lov så har jag hjälp av Andy och Karin som jobbar med fester och catering. Har så galet mycket så jag inte vet vart jag ska börja. 50 pers kommer. Sitter bara och stirrar rakt ut. Är bara förvirrad och vet inte vad jag ska göra. Smått handlingsförlamad känner jag mig, sover dåligt och har den där tomheten och ångesten i mig.
Men Kärlek, vänner och kalas kan nog råda bot på det för en stund.
Allt löser sig.
Kommer i alla fall bli många härliga bilder och skratt här på bloggen som du får ta del av. Du är ju med mig här både i nöd och lust. Hi hi 🙂
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ♥️


19 kommentarer19 kommentarer om “Råda bot på”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej !
  Livet är verkligen upp & ner för oss alla.
  Spelar ingen roll vem man är eller vad man har.
  Alla har vi saker som kärvar i livet. Försöker tänka som om känslorna är en våg. Den rullar in men kan sen också ebba ut.
  Tack för att du delar med dig av dina känslor.
  Vill önska dig allt gott & var rädd om dig.
  Många Kjamar till dig från mig.
  Jenny

  Svara
 • Hej vännen, jag hoppas verkligen att du får en riktigt fin födelsedagsfest
  Kom ihåg att du är värdefull

  Svara
 • Hej vännen, jag hoppas verkligen att du får en riktigt fin födelsedag
  Kom ihåg att du är värdefull

  Svara
 • Hoppas på en fest som är ett minne för livet fina du

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag önskar dig en underbar födelsedag och festhar en fråga är du utbildad mäklare? Måste man vara det i Spanien som i Sverige ? Verkar vara ett jättekul jobb! Allt gott till dig❤️

  Svara
 • Om det är dina vänner så vet dom hur du mår. De kommer för din skull och inte för att ally ska vara perfekt. Släpp kraven. Det är dina vänner så de förstår säkert att du inte är på topp just nu. Sen…även om det är roliga saker så se till att vila resten av helgen. Att gå med oro och ångest tar på krafterna även om det är saker man vill göra. Lätt att man bokar in för mycket. Men du är skör just nu så…roliga saker men däremellan måste du ta det lugnt. Bara ett gått råd. Kram!

  Svara
 • Ja det tar på att vara social när man ej är i balans. Tänkte detsamma. Var rädd om dig. Kanske hade det bästa varit att skjuta fram festen. Jag minns själv hur min ångest ökade när jag kände krav på mig att vara glad och känna glädje. Också kände jag bara tomhet och fick panik över det.. När jag hade en period av nedstämdhet/utmattning. Jag reste bort också men det spädde bara på min depression. Att inte ha förmågan att känna glädje som förr kan ju verkligen skapa mer ångest.
  Men dina vänner vet ju om och det är skönt. Vila så mycket du kan och försök ”stänga av hjärnan”.
  Lycka till i alla fall

  Svara
 • Kan inte din man hjälpa dig med en fest för dig? Ibland får vi anhöriga ta ett steg framför och hjälpa till utan att någon bett om det. Så är det bara.

  Svara
 • Gokväll☺ jag tror säkert att hennes man hjälper till o fixa kalaset men jag tänkte faktisk samma sak.
  Hannah va rädd om dig och hoppas att du får en underbar dag. Kommer syrran med familj och firar dig?

  Svara
 • Men, Liv är så lik sin pappa…….
  Hoppas du haft n fin dag.
  Det blir roligt för dig med festen som du sett fram emot så länge.

  Svara
 • Halloj Hannah!
  Önskar jag kunde hjälpa dig
  Du har ju sett framemot ditt kalas så mycket.
  Tror allt blir kanon bra. Bara njut av att bli ett år visare. Vi är lika gamla
  Kom ihåg att du är värdefull
  Kram

  Svara
 • Kära Hannah!
  Tror jag förstår hur du känner det, är man utmattad som du är det svårt att se fram
  emot även det som är roligt. När man är utbränd funkar inte hjärnan som tidigare, inte konstigt
  man blir rädd och orolig, hoppas dina vänner förstår detta.
  Grattis i förskott vackra du

  Svara
 • Ser fram emot att få följa din fest i text och bilder sen! Ta hand om dig och lyssna på din kropp och ditt huvud/hjärta. <3
  /C
  http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

  Svara
 • Stor kram!!! ♥️♥️♥️
  Här väntar fjällvandring o mysiga stugkvällar m goda vänner o några glas rött:)
  Ta hand om dig!

  Svara
 • Hatar att vara den som är den… Men , men, med tanke på din status just nu, varför ställer du inte in festen? Jag tror att alla hade förstått. Jag vet att det är svårt, kanske näst intill omöjligt. Men du vill ju börja må bättre och då måste resan börja någonstans, helst för en månad sedan (eller tidigare) då inte uppförsbacken blir för stor. Ju hårdare man smashar in i väggen, desto kortare blir vägen dit igen och igen.

  Svara
 • För att man behöver närhet, värme och vänner som mest när man mår kasst.
  Att vara ensam och isolera sig är bland det sämsta man kan göra.
  Hoppas att du Hanna får ettt kärleks-minne för livet, som ger dig energi när det känns som tuffast!

  Svara
 • Njut nu av ditt kalas och sug in all kärlek du kommer att få från dina nära och kära. Det är den bästa medicinen. Kram

  Svara
 • Fester är för dig du blir kärleksbombad av nära och kära kan inte annat än vara bra för själen❤️Hoppas du får en underbar helg

  Svara
 • Festen

  Svara