Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:19 | november 5, 2018

Födelsedagsfest

Nu har vi börjat firandet 🙂
Först middag på Monrad’s nära syrrans hem den ska vi på konsert.
Efter en god middag blir det Detta…

Kram ♥️


3 kommentarer3 kommentarer om “Födelsedagsfest”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Fina familjen! GRATTIS till era fina pojkar! ❤️❤️❤️

    Svara
  • Du har sådana fina söner, Hannah. Mitt mammahjärta smälter när jag ser dem. Jag ber till Gud att du får styrka och kraft att ta dig igenom skilsmässan. Du förtjänar inte mera tårar och lidande. Du är en sådan vacker själ, mamma och människa. Jag tror resan till Nepal kommer göra dig gott. Allting kommer bli så bra till slut. Huvudsaken är att ni är tillsammans , Du och alla barnen på en plats nära din storfamilj. Stor kram från Barcelona (säger jag som har min älskade Israelit i NYC och önskar att vi vore närmare:/) L´Chaim!

    Svara
  • Vilken vacker kommentar! Instämmer till fullo. All kärlek till dig och dina barn!

    Svara