Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:35 | november 27, 2019

Ljus och värme

God morgon vacker. Här hostas det och är väldigt förkylt fortfarande.
Men det är härligt att vara här med flickorna och vi laddar inför julpyssel och pepparkaksbygge. Myser mest bara runt.

Passar på att ta vara på varenda stund med Liv och Vida innan jag far hem i helgen.

Man får verkligen energi av ljuset här. Kl 18.30 igårkväll var det fortfarande ljust och nästan 20 grader varmt. Det är ju underbart.
Hoppas att det är massor av snö när jag kommer hem. Bästa av två världar 🙂

Hemma hålls ställningarna av tonåringarna och en kul förvandling väntar, roligt jobb och julstök.
Men nu är jag här och har fina dagar med flickorna, trevlig middag med Peter och hans familj, vila och lugn.
Ha en fin dag.
All Kärlek ♥️


14 kommentarer14 kommentarer om “Ljus och värme”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kollade programmet igår och jag älskade hur du sa till guiderna på bilutflykten!! You go girl!!

  Svara
 • Hej Hannah:) Jag är mitt uppe i ännu ett missfall efter IVF och allt är såklart bara skit. Men igår när vi tittade på systrarna Graaf gapskrattade vi tack vare din son Mio när han han tyckte att ni stressade med frukosten när den inte ens var framdukad???????? Han och Tristan är nästan bäst med hela programmet. Så hälsa honom och tacka. Kram

  Svara
 • Vad jobbigt för dig. Ledsen för din skull. Men ge inte upp! Vad härligt att vi kunde muntra upp dig iaf med våra söndercurlade ungar 😉 Ska hälsa honom. Kram ♥️

  Svara
 • Läser alltid din blogg, men kommenterar sällan. Älskar ert program. Ni är underbara, så fina och jordnära. Kram!

  Svara
 • Tack Sara ♥️

  Svara
 • Vilka goa pågar:)typiskt tonåringar vill gärna slappa men när det väl blev fart på dem så var de jätteduktiga 🙂

  Svara
 • Hej
  Följer din blogg och programmet med intresse; ni är så goa och det är kul att följa era tokiga äventyr. Men även för att jag befinner mig lite i samma sits som du för ett år sen; separation och skillsmässa m barn i utlandet (UK). Min man är brittisk och jag kommer att stanna här för barnens skull ( har ju inga i Sverige) . Dock massiv hemlängtan o kommer att åka hem mer!
  Undrar lite hur du fixar umgänge med dina tjejer när du är i Spanien? Bor du hos Peter i vad jag antar är ditt gamla hem? Och din och Peters relation låter ju ändå vänskaplig, eftersom du äter middag med honom?!
  Ger mig hopp att jag kanske också kan fixa detta ( jag tycker ju ändå om blivande exet. Vill dock inte vara gift med honom; precis som att jag tycker om mina andra kompisar men inte vill jag gifta mig med dem för det….) stor kram

  Svara
 • Hej Adriana, ledsen att höra att du går igenom en skilsmässa. Det önskar man ingen. Så tufft, särskilt när det finns barn med i bilden. Jag får bo i ett radhus som Peter har här nere, så vi bor inte tillsammans när jag är här. Men vi ses och har inga problem med det. Försöker hålla en god ton och behålla en fin relation. Men så klart är det inte alltid lätt. Men vi gör vårt bästa. Tror att allt samverkar till det bästa. Det gör det alltid… och kommer göra för dig med. Det tror vi på. Stenhårt. Du fixar det. Jag lovar. Stor kram ♥️

  Svara
 • När jag åkte från jobbet igår, vid 16.15 tiden, var det becksvart ute ???? så njut!
  Pst – hörde på radion idag att choklad är lika bra som hostmedicin ???? Dock osäker på vem som kommit fram till detta ????

  Svara
 • Johanna, håller tummar och tår för er. Hoppas verkligen att det händer nästa gång…. har själv varit där du är så jag vet precis hur du/ ni har det.
  Idag är vår Adrian 8 år….❤️
  Kram

  Svara
 • Krya på er!

  Svara
 • Hej Hanna
  Tror du att Peter o du kan försonas igen ???? Kram

  Svara
 • Blir lite nyfiken, vad är det för förvandling som väntar hemma? Jag hoppas att du mår bra, och att du njuter av dina flickor i värmen. Här hemma är det idag regn, men imorgon väntas snö. Hurra! Älskar snö.
  Idag blir det lite fortsatt adventspynt hemma.
  Kram och ha en fin dag, du också!

  Svara
 • Hej! Jag får energi av dig 🙂

  Svara