Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:52 | februari 5, 2020

Käck och glad

God morgon min vän. Hoppas du sovit gott.

Jag åkte på en ”käftsmäll” igår kväll så jag hade väldigt svårt att sova samt att när man ska upp 4.30 så har man panik att försova sig.

Sitter iaf på Arlanda nu och ska strax kliva på planet. Huvva… har smått panik. Alltid lika stressad över starten.

Har laddat ner film och serier samt har en bok med mig så jag kan fokusera på annat.

Frukost vid gaten.

Om några timmar får jag kramas med Liv och Vida. Jag längtar så mycket att hjärtat hoppar ur kroppen. Eller är hjärtklappningen paniken som över flygningen 🙂

Börjar äntligen bli frisk iaf. Har haft så jobbigt med mina bihålor och tryckt i mig medicin. Har inte heller haft någon röst på typ en vecka.

Men nu med bättre hälsa så ska jag träna i veckan. Pilates-studion i Marbella är bäst! Sen är det dags för dansen igen är jag kommer hem.

Ska dansa mig genom livet 🙂 Försöka iaf. Bara att skriva det är en positiv känsla.

Tror på att försöka tänka positivt, prata positivt och ha en positivt inställning. Ordets makt. Allt vi säger påverkar oss. Går jag hela dagarna och suckar att livet suger, ja då blir det inte bättre.

Så jag ska försöka vara en sån där riktigt käck, ärtig och glad typ… sån som egentligen retar mig 😉 ha ha! Inte lätt.

All Kärlek ♥️


4 kommentarer4 kommentarer om “Käck och glad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltid hitta det positiva i det negativa☮️

  Svara
 • Skönt att du är frisk nu när du ska träffa flickorna. Jag visste inte att du varit sjuk.
  Fortsätt trevlig vecka på dig????

  Svara
 • Passa på och gå in på ett apotek när du är i Spanien de har mycket bra receptfria läkemedel mot bihålor och förkylning tex Frenadol. De är jätteduktiga att ge goda råd och tips.

  Svara
 • God morgon Hannah!
  När jag såg dig och din syster i ert fantastiska program tänkte jag att du verkligen är en sådan där positiv människa som du själv retar dig på, ha ha. Alltså verkligen på ett BRA sätt som jag gillar. Det finns inget tillrättalagt hos dig och det älskar jag. Jag känner igen mig själv idet. Jag har inte mycket till filter och det gillar jag både hos mig själv och hos andra såklart.
  Man får självklart bryta ihop men sedan resa sig på nio som din syster skrivit någon gång. Det kanske förresten är ett vedertaget uttryck som jag missat. Du är stark ju och rolig med. Tack för att jag och vi få dela glimtar ur ditt liv i din härliga blogg.
  Ha en fin dag i solen.,Jag ska vabba med min mellanpojke.
  Kram Helena

  Svara