Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:50 | februari 15, 2020

Lördag på soffan

God kväll min vän. Hoppas du har en skön helg. Jag har legat på soffan och kollat Mello samt flera avsnitt av grymma Kalifat på SVT, ätit massor av onyttigt och myst.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Ska upp tidigt för en plåtning så behöver min skönhetssömn.

Har varit inne i stan på dagen, strosat runt och hängt med Ewa.

Igår var det första Alla ♥️-dag på 14 år som jag inte firat med Peter och barnen. Konstig känsla och jag retade mig på varenda hjärtballong och alla kära människor överallt 😉

Men jag hade det jättekul ändå. Firade med några av mina bästa vänner. Jag, Ewa, Sofia och Marre var hembjudna till Marres kompis Jim. Där bjöds vi på trerätters middag och blev såååå bortskämda med god mat och bubbel.

Planka. Så gott. Mmmm!

Vi var där hela kvällen och lyssnade på musik, dansade och sjöng. En väldigt rolig Alla ♥️-dag med ett gäng vänner som inte heller har nån kärlek. Men vänskapskärleken är lika viktig att fira och vara tacksam över. Varje dag.

Vad har du för dig nu i helgen?

Ikväll är det 14 år(!) sedan jag har med i Melodifestivalen. Minns det som igår och blir alltid lika glad när jag tänker på det. Men också chockad över att jag vågade! Tror inte jag skulle vågat idag. Eller kanske… hm.

Galet kul var det iaf.

Liiiten jag var.

Visst är nya bloggen här på CUBE fin?! Har dock märkt att det stökar med vissa tekniska grejer. Som att kommentarsfältet inte syns, man hamnar på ett gammalt inlägg från 2014 när man går in på Femme.se/hannah MEN det kommer bli ordning på det. Senast på måndag är det löst.

Hoppas jag kan somna nu. Sover inte bra förrän killarna är tryggt hemma.

All Kärlek ♥️


10 kommentarer10 kommentarer om “Lördag på soffan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! I dokuserien som gått på teve har du ett fint lipgloss, som är svagt svagt rosa. Var kommer det ifrån? Tack!

  Svara
 • Det är instant Light från Clarins. Finns i många ljusa rosa toner. Kram

  Svara
 • Försöker se kommentarerna här men det går inte …

  Svara
 • Jag vet. Som jag skriver i inlägget så är det nåt stök rent tekniskt med bl a kommentarerna men det kommer åtgärdas imorgon. Sorry för detta.

  Svara
 • I vår familj har vi aldrig anammat detta amerikanska larv med alla hjärtans dag. Vi kan ”fira” varandra vilken dag som helst på året. Varför måste vi vara så amerikanska av oss, hallowin mm ? Njut av livet utan detta trams.

  Svara
 • Vart är ditt gröna plagg/skjortan ifrån? 🙂

  Svara
 • Från Zadig & Voltair. Kram

  Svara
 • 9

  Svara
 • Fin bild på dig o fin sida!!!🌟

  Svara
 • Ser mysigt ut med dina vänner. Kram på dig ❤️

  Svara