Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:40 | februari 17, 2020

Idag blir allt fixat

God måndag vacker. Hoppas du har haft en härlig helg.

Jag har haft en rolig och skön helg. Mest bara slappat hemma men också fått jobb gjort… och lite skoj förstås i fredags.

Kickstartat med möte tillsammans med bl.a. Jonas som jag kommer leda galan med samt Mathias och Joakim som är initiativtagarna till Näringalivsgalan… och så klart Ewa och Åsa på LarssonBjäreklint som är girl power-duon som gör allt möjligt.

Igår tog jag bilder för ett välgörenhetsprojekt som kommer gå av stapeln i vår och efter det blev det ett stopp på MOS och bio i ”vippen” med Ewa.

Vi såg Emma. Film baserad på Jane Austens bok med samma namn. Seg och långdragen. Älskade Emma med Gweneth Paltrow och för att inte tala om Förnuft och Känsla samt Stolthet och Fördom också baserad på Jane Austen. Bästa. Men den här var så där. Alla hade samma ansiktsuttryck heeela filmen i över 2 timmar 🙂

Men mysigt var det att sitta i sköna fåtöljer och äta gött.

Idag hoppas jag att bloggen blir helt som vanligt. Inga knasiga buggar och kommentarsfält som stökar. Håller tummarna.

Nu ska jag vidare till Mios skola på utvecklingssamtal.

Önskar dig en fin måndag.

All Kärlek ♥️


3 kommentarer3 kommentarer om “Idag blir allt fixat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godkväll fina Hannah ❤️ Grattis med din nya bloggportal så himla fint och nu kan jag äntligen kommentera igen kvällen räddad 😀

  Svara
 • Mmmmmm…..den maten på bion ser så himla smaskig ut. Härligt att gå på bio. Vi ska gå på Min pappa Marianne, den tror jag är sevärd och bra. Och baserad på fina Esters bok. Det ser jag framemot. Men här hemma på landet blir det ingen biomat, men kanske en påse godis.
  Kram
  Ps. nu fungerar bloggen perfekt, iaf hos mig.Ds

  Svara
 • Åh en Hilma 🙏🏻! Jag har en underbar Hilma på 16 år och Älskar namnet såklart ☺️. Tack Hannah för allt du delar, känner igen mig sååå mkt🙏🏻❤️

  Svara