Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:10 | februari 18, 2020

Obotlig romantiker

God kväll min vän. Hoppas allt är väl. Här har dagen rullat på i nästan allt för snabb takt.

Plåtat hela dagen men grymt girl power-team.

Stephanie bakom kameran och Jennie och Christine som stylat och fixat.

Jag har haft en riktigt rolig i givande dag.

När jag var klar med dagens fotojobb så for jag hem till Viktoria och gosade bebis Hilma.

Finns det nåt gosigare än en liten bebis. Hade svårt att släppa henne. Älskar bebisar när dom är så där nykläckta ♥️

Tänk att jag haft fyra egna små mini-människor i min famn som jag burit, fött, ammat och gett liv. Häftigt!

Men nu är hälften stora och inte lika medgörliga 🙂

Igår var mamma och Mios pappa Daniel här hemma hos mig och mina tonåringar. Skönt att inte alltid känna sig ensam med och i allt. Det är så jäkla tufft ibland.

Lagade en god middag åt oss alla och vi hade en bra kväll.

Fläskfilégryta. Vi åt den med pasta men tror den varit riktig god att servera med ris också. Såsen var en salig blandning av grädde, creme fraiche, parmesan, vitlök, chili, tomat, champinjoner, gul lök och lite annat som jag kryddade med. Blir ofta godast när jag bara kör på utan recept.

Jag får alltid frågor om mina örhängen. Särskilt ett kors som jag ofta, i stort sett alltid, bär i ena örat.

Nyårshelgen så försvann det. Har in i det sista hoppats på att det ska dyka upp men det är spårlöst borta. Gick in på hemsidan för att köpa ett nytt… men det var slutsålt. Jag mailade kundservice direkt och fick svaret att det är helt slut och att det inte kommer tillverkas igen.

Blev helt sjuk av det svaret och vild i jakten på att hitta ett. Mailade huvudkontoret i Danmark samt alla återförsäljare i Sverige. Ringde runt och vara som besatt. Fanns ingenstans att få tag i det.

Men då fick jag ett Mail från Raglady, en av återförsäljarna, i Göteborg som tagit sig tiden att fråga deras leverantör i Danmark… och dom hade ETT. ETT kors kvar i just guld som jag letat efter.

Ibland är det bra att inte ge upp. Den som söker hon finner 🙂

Tänk vad ett litet smycke och hjälpsamma och fina människor kan göra en glad. Tack!

Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla klart på sista säsongen av Jane The Virgin.

Jag är en obotlig romantiker som lever mig in, gråter och drömmer mig bort och inte blir det bättre av alla romantiska filmer, serier och i detta fall telenovela som jag alltid ska titta på.

Ska börja titta på skräckfilmer istället och komma ner på jorden 😉

All Kärlek ♥️


8 kommentarer8 kommentarer om “Obotlig romantiker”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lite kul att du skriver om dina örhängen nu! Har sällan örhänge, men dina bilder har inspirerat mig och jag köpte ett par mindre ringar igår! Dock är de ju så pilliga att säta i, när man ska han in ”litet rör i större rör”, hur 17 gör du när det inte finns ”plopp”?
  Tack & hej.

  Svara
 • Vad kul att höra. Tack Christina. Jag veeet! Det är hemskt pilligt när det är ringar utan plopp. Man får helt enkelt ta några djupa andetag, pilla och trixa och inte ge upp och kasta örhänget i vredesmod 🙂

  Svara
 • Gaaah, jag lyckas inte. Får ragga upp någon som kan hjälpa mig.
  Tack & kram

  Svara
 • Fin stickad tröja du har, vart kommer sen ifrån?

  Svara
 • Nej, att vara ensam med tonåringar och alla sorts bekymmer som de kan dra med sig, det är ingen lek. Du gör det sannerligen bra som roddar runt deras vardag på egen hand.

  Svara
 • Skönt med lite uppbackning och att du lyckades få tag på örhänget!
  Kan verkligen tipsa om serierna Kalifat och Under isen på SVT. Såå bra och spännande!!

  Svara
 • Ni är fantastiska (du, Daniel och även resten av din familj) när det kommer till barn, tänker just nu på killarna. Daniel är ju inte pappa till båda, men backar upp både dig och killarna❤️ Fler barn/ungdomar borde få uppleva det, då det inte är en självklarhet. Så heja er, och det jobb jag antar att ni lagt mer för att komma dit ni är idag!

  Svara
 • Hej!
  Vart kommer den fantastiskt fina rosa tröjan ifrån?

  Svara