Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:13 | februari 27, 2020

This I love

God kväll min vän. Nu behöver jag din hjälp. Kanske slipper jag ringa hit en dyr elektriker eller köpa ny ung. Hoppas!

Helt plötsligt från ingenstans så smäller proppen och strömmen går på hela övervåningen så fort jag använder ugnen. Spisplattorna kan jag använda men ugnen gör att proppen smäller.

Har ju använt ugnen utan problem i ett år.

Vad kan det bro på tror du??

Måste jag skaffa ny ugn? Så tråkig utgift. Så kom nu med bästa tipset snälla. Rädda mig.

Uppdaterat. Nu har jag bokat elektriker. Blev rädd att det ska börja brinna i nån gammal elledning. Nåt är ju knas. Tack ändå!

Jag och barnen har precis kommit hem från bio i MOS. Vi såg Dr Dolittle.

En liten utflykt i snöslasket.

Jag höll mig vaken hela filmen. Det är inte illa 🙂

Häromdagen var det vårvärme och barnen cyklade. Idag är det snö och iskallt. Det svänger fort. Har tagit fram allas våra cyklar och är det fint i helgen ska vi bege oss ut på en tur och ta med picknick.

Så skönt med sportlov och kunna servera frukost vid lunch. Dessa sjusovare. Även Ewas barn sover länge hemma hos oss. Alla sover bra och länge här. Undra vad det beror på 🙂 Smittar vi?

Igår var jag, barnen och Ewa bjudna på middag hemma hos våra vänner Sandra och Toni. Alltid så generöst och trevligt. Våra barn är kompisar och jämngamla så dom har skoj tillsammans också.

Väldans skönt att slippa laga middag en kväll också. Känns som det enda jag gjort är att laga lunch och middag… och diska för ett helt kompani, från morgon till kväll.

Småplock till förrätt innan Sandras grymma lasagne. Chips med oxfilé och kall sås på gräddfil, vitlök och wasabi var supergott. En riktigt hit!

En mycket trevlig Lill-lördag.

Fann två nya favoritlåtar också. Både Toni och Sandra älskar musik så varje gång vi ses så spelar vi musik mest hela tiden och det slutar alltid att vi står i vardagsrummet och dansar till Schlagers 🙂

”This I Love” från detta albumet av Guns n’ Roses är grym.

Tror jag spelat det på repeat nu femtio gånger.

Sen ”Separate Ways” av Min idol Elvis Presley.

Älskar att lyssna på texterna. Kan nog varenda låttext. Texterna kan verkligen gå rakt in i hjärtat.

Igår var Livan och Molly på stallet. Lyckan lyser om dom där. Fick knappt hem dom… och då red dom inte utan fyllde hösäckar, tvättade träns och städade. Hårt uppskattat arbete.

Liv och Brownie.

Den här texten var verkligen on point tycker jag.

All Kärlek ♥️


21 kommentarer21 kommentarer om “This I love”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ta hem nån elektriker som kollar av strömmen i huset

  Svara
 • Jag skulle tippa på att du behöver ”säkra upp” ditt elskåp. Förmodligen så är det många som förbrukar el hemma, samtidigt som du använder ugnen, och då går en propp. Kan du haft tur tidigare och inte varit lika många hemma och då har inte proppen ”säkrat ur”? Vi har haft liknande hemma och då fick en elektriker ”säkra upp” (vet inte vad man kallar det) elskåpet.

  Svara
 • Har kontaktat en elektriker nu. Blev rädd att det ska börja brinna pga av nån gammal elledning i väggen. Huvva.

  Svara
 • hade precis samma problem med vår nya ugn. Kom hit en tekniker och det var något fel på vår ugn,så han fixade det. Kommer inte ihåg vad felet var, men han bytte något i ugnen.

  Svara
 • Ja texten är träffande. Just vad jag kommit fram till efter några dagars grubblerier. Just let go. Kämpa dig inte utmattad. Gör ingen gott. Allra minst dig själv. Får gilla läget helt enkelt. P o K

  Svara
 • Var är dina fina svarta köksstolar ifrån?

  Svara
 • Texten var super, den snor jag.
  Vad gäller elen tror jag det är för hög spänning på ngt sätt, så en elektriker bör nog kolla på det!

  Svara
 • Hej!
  Hoppas ni löste felet med elen! Vart har du köpt ditt köksbord? Så himla fint ❤
  Kram till dej 💗

  Svara
 • Så roligt du skriver, anlita en dyr elektriker, eller köpa en ny ung. Hahaha, så kul! Du kan få in en ny ung elektriker tycker jag. Men för att vara allvarlig så är det trist när saker och ting pajar. Själva står vi med översvämning i källaren pga. högt vattenflöde i södra delen av landet. Jobbigt och läskigt.
  Hoppas det löser sig för dig.
  Väldigt tänkvärd text som passar mig i nuläget. Står med ett svårlöst dilemma med en person som aldrig ser eller har sett sina fel och brister, bara tycker synd om sig själv och hävdar att alla andra gör fel.

  Svara
 • Så roligt du skriver, anlita en dyr elektriker, eller köpa en ny ung. Hahaha, så kul! Du kan få in en ny ung elektriker tycker jag. Men för att vara allvarlig så är det trist när saker och ting pajar. Själva står vi med översvämning i källaren pga. högt vattenflöde i södra delen av landet. Jobbigt och läskigt.
  Hoppas det löser sig för dig.
  Väldigt tänkvärd text som passar mig i nuläget. Står med ett svårlöst dilemma med en person som aldrig ser eller har sett sina fel och brister, bara tycker synd om sig själv och hävdar att alla andra gör fel.

  Svara
 • Ha ha! Så knasigt det kan bli 😆😅 Hade elektrikern här i morse och fick hjälp. Usch vad hemskt med översvämning. Läste om det i tidningen och såg hur folk kämpade med att rädda sina hem. All Kärlek till dig Lena ♥️

  Svara
 • Hej Hannah! För några veckor sedan delade du en rabattkod på Elsa Leonie som jag använde och shoppade för online. Grejerna har fortfarande inte kommit och jag har mailat flera gånger men inte fått nåt svar. Pengarna har dragits från mitt konto. Blir lite orolig.. Vet du vad som hänt? Har för mig att det var nån kompis till dig som ägde butiken.

  Svara
 • Oj. Ska ringa henne och kolla vad som hänt. Det kommer lösa sig. Stor Kram

  Svara
 • Hej Hanna!

  Bra att du bokat elektriker! Läskigt om ngt går knas!

  Tänkte bara höra om ni har ngt lager kvar av femme collection. Jag köpte en skjorta/blus för några år sedan som jag bara älskar. Har använt den jättemkt och får komplimanger på den ofta. Nu börjar den bli lite sliten så därför undrar jag om ni har ngn liggandes på ngt lager😊
  Lyckas inte lägga till ngn bild men det är vit botten med grön/svarta ”prickar” . Lite leolikt. Fanns även som klänning.

  Kram och ha en fin dag!
  /Madelene

  Svara
 • Hej fina. Åh, älskar också FME. Jag har ett stort lager som jag kommer sälja ut i kyrkan senare i vår. Så mycket snyggt. Förhoppningsvis finns blusen där. Återkommer med dag. Stor Kram ♥️

  Svara
 • Madelene, jag älskar också det märket och köpte på mig massor förra våren när det var den där utförsäljningen i kyrkan. Det var nog många som köpte på sig mycket utan att prova så därför ligger det en del på Tradera och ofta är det i fint skick eller nytt. Jag brukar bevaka och kika där titt som tätt. Kolla här: https://www.tradera.com/search?q=femme%20collection

  Jag köpte min favoritkofta där för ett tag sen, den där långa lite tunna, och nu har jag den i tre färger.

  Svara
 • Tack för tipset, Jenny!

  Ha en bra dag!
  /Madelene

  Svara
 • Jag gissar på att du behöver höja upp din elförbrukning och kanske ”lägga om faserna”.

  I ett elsystem ligger allt på olika faser och ibland ligger ex. ugn och tvättmaskin på samma fas, och då kan man behöver flytta om lite i faserna. Vi hade en förbrukning på max 16V och det räckte inte, samt så låg det två stora maskiner på samma fas.

  Min bror (som är elektriker) fördelade om samt höjde vår förbrukning (detta anmäler man hos kommunen) till 20V.

  Nu kan vi ha allt samtidigt. (tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, ugn, micro och vattenkokare) utan att propp går.

  Hoppas det löste sig! ♥

  Svara
 • Japp! Exakt så. Nu med fullt hus hela tiden så behöver jag byta både ”proppskåp” samt fixa ”större” el. Tråkiga kostnader dock 🙁 Kram ♥️

  Svara
 • När vi köpt vår lilla fjällstuga och varit där några gånger började elen strula så vi tog dit en elektriker det visade sig att den förra ägaren gjort en del saker själv och inte rätt bla var jordfelsbrytare inte inkopplad det slutade med att vi var i rätten då förra ägaren vägrade betala det elektrikern fick göra om men vi fick rätt. Vågar inte tänka på vad som hade kunnat hända då bla bastu lampan kunnat bli strömförande. Lycka till och kram till dig

  Svara
 • Åh fy vad läskigt. Men vilken tur att allt löste sig och att ni fick rätt. Nej, el vill man inte chansa med. Kram ♥️

  Svara