Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:08 | mars 6, 2020

Långresa

God kväll min vän. Härligt med helg! Jag känner mig frisk och pigg, redo för att fara mot Thailand. Har fått allt viktigt jobb gjort nu i veckan och kan koppla bort det mesta.

Ska bli underbart att komma tillbaka till min ö. Koh Lanta. Tror dock det kommer göra ont i hjärtat och se alla platser som jag varit på, bott och levt tillsammans med Peter och barnen när vi var en familj.

Men nu ska jag mysa med Louie och Charlie, kramas med syrran och ha det gött. Men det är inte bara slappa dagar som väntar utan även skapande. Åker ner med våra co-writers från bokförlaget och vi ska jobba, skriva och skapa där borta. Så spännande.

Jag håller på att packa nu. Eller mest sitter jag bara här på golvet i högar av kläder och stirrar. Vet inte vart jag ska börja 🙂

Har iaf laddat med ”resegodis” samt att jag laddat ner flera filmer inför den långa flygresan. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag nog mest sova.

Kram ♥️


8 kommentarer8 kommentarer om “Långresa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Förstår känslan att besöka landet när din situation är annorlunda. Men jag tror att du får härliga dagar i solen och värmen och kommer njuta av syster och hennes små. Trevlig resa

  Svara
 • Hoppas du får en härlig resa! Om du hinner och kan så ta med bikarbonat till Magdalena för hostan och googla på bikarbonat kuren. Hälsningar Emma

  Svara
 • Känner din smärta. Men Hannah ni är fortfarande en familj och längre fram i tiden så kanske ni kan umgås mer som en ”familj” igen! Men tiden måste ju läka såren eller vad det nu heter❤️ Tycker du är stark som kämpar på och så modig som är ärlig i en den situationen du är och att du skriver hur du känner!! Kram

  Svara
 • Har Peter träffat någon ny eller är han singel? Visst är det nu till sommaren som flickorna flyttar hem till dej?♡♡

  Svara
 • Han har inte träffat någon. Japp, i sommar kommer flickorna flytta hem.

  Svara
 • Trevlig resa o var rädd om dig ❤️

  Svara
 • Laddat ner film? Vilket bolag flyger du med? De flesta stora har väl ett rejält utbud ombord.

  Svara
 • Norwegian. Jovisst kan jag kolla film på planet men har mina serier som jag passar på att ladda ner och kolla på 🙂

  Svara