Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:04 | mars 13, 2020

Sunset

God kväll vacker. Här har vi precis njutit av en vacker solnedgång och jobbar på.

Vi skriver och skapar med Leif och Martin.

Såg att en del blev helt till sig av irritation över mitt tidigare inlägg. Vet inte riktigt varför jag skulle vara naiv?! Har inte skrivit något mer än att jag vill vara med mina barn och att det enligt nyheterna är kaos hemma. Det är garanterat lika mycket Corona här. Har aldrig påstått något annat. Så lugn.

Nu är jag här. När resan och jobbet bokades så var allt lugnare.

Att jag är tacksam över att vara här är för att jag känner ett lugn, är glad över vårt skrivande och det har inget med Corona att göra. Bara att denna miljö är vacker och helande på helt andra plan.

Stor kr ♥️


17 kommentarer17 kommentarer om “Sunset”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Njut av din semester. Tror inte att du är ett dugg naiv. Men det är inte så stort kaos här hemma som tidningarna skriver. Vissa bunkrar men det är inte så många som gör det. I våra affärer finns det mesta förutom handsprit. Det är mest läkemedel som folk vill ha. Jobbar själv inom läkemedelsindustrin och vi jobbar över mer än vanligt just nu. Njut av de sista dagarna och välkommen hem sen.

  Svara
 • Förstår att du känner en viss oro då du är ifrån dina barn. Det gör man som mamma. Men vi pratar om runt 600 personer sjuka på flera miljoner invånare i Sverige. Att dina barn skulle bli smittade är liten risk. Och barn tillhör inte riskgruppen heller. Så försök njuta av sol och sällskapet av din syster. Du hinner ta igen tiden med barnen sen. Kram.

  Svara
 • Njuuut sista dagarna i paradiset????

  Svara
 • Hej
  så fina bilder, man blir så sugen på att resa! Vi har en bokad resa till grekland i maj, hoppas vi kan komma iväg.
  Vad är det ni jobbar med i Thailand, en bok? 🙂

  Kram Rebecca

  Svara
 • Och 853 personer har den vanliga influensan. Och i Sverige dör 200 personer av den vanliga influensan varje år.

  Svara
 • Kan säga så här… det är kaos hemma och någon som säger annat har fel. Folk är livrädda, skolor ska ”kanske” stänga, affärerna saknar varor…. men man får ta allt med en nypa salt. Mycket rykten om allt. Så njut av semestern och lyssna inte på vad alla skriver i dina kommentarer 🙂
  Alla skulle hellre vara där än här!!

  Svara
 • Så otroligt vackert ❤

  Svara
 • Förstår inte hur folk fick ditt förra inlägg till att du är naiv.. men de hittade väl inget annat att gnälla över, för stunden.

  Ta hand om dig! ❤️

  Svara
 • Kram Tara ♥️

  Svara
 • Hur mår barnen o Peter i Spanien? Där är läget betydligt sämre än i Sverige. Kommer barnen kunna flyga hem. De har ju undantagstillstånd…

  Svara
 • Att folk orkar … Njut du av att känna lugn, få vara med syster och hennes barn, jobba med ett kul projekt och i en underbar miljö! Vem skulle inte vilja det??

  Kram

  Svara
 • Eller hur?! Puss ♥️

  Svara
 • Hej fina Hannah,njut av din jobbresa. Njut av att vara med din kära syster,hennes gulliga små killar och Mumin. Men var rädd om er. Önskar dig allt gott. Stor kram till er alla,och tack för en så fin blogg.

  Svara
 • Fina Hannah! Så vackra bilder! Och jädrar vad jag längtar efter er bok! Önskar så att det lite fler Systrarna Graaf avsnitt. Vi behöver ert flams och härliga skratt i dessa Corona hysteri tider! Tack för bästa bloggen och instagram. Kram

  Svara
 • Hej, Underbara bilder! Den fina strand-klänningen (batik) har du köpt den i Sverige?

  Svara
 • Den köpte syrran på koh lipe i Thailand. Så fin.

  Svara
 • Hej vacker! Skriver detta fina ord som man själv blir så glad över, till dig finaste du! Strunta i alla negativa kommentarer! Du har rätt att säga, skriva, tycka o tänka vad du vill, o det ska du fortsätta med. Gör det som känns rätt i ❤️. Du är en fantastisk mamma o medmänniska. Blir så glad över dig o din kära syster. Så olika, men ändå lika! Kramar till dig o de dina❤️Fortsätt som tidigare att vara precis som nu, den fina person du är!

  Svara