Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:06 | mars 13, 2020

Tacksamhet

Hej vacker. Huvva vad otäckt med allt som händer hemma! Att allt stängs ner.

Mår du bra??

Jag får smått panik över att vara så långt bort från barnen och mina föräldrar men dom mår bra och känner ingen oro. Men vill helst att vi är tillsammans allihopa borta från alla oroligheter.

Här är allt bara frid och fröjd. Varma dagar, havet som rör sig rofyllt och fyller luften med sitt härliga brus, vackra solnedgångar, vänner och långa dagar och kvällar av jobb.

Blir lite sugen på pasta vongole 🙂

Papayasallad. Thai-spicy.

Är så tacksam över att jag är här, fått lära känna Hanna och Markus, deras fina barn och den fantastiska möjligheten att få sitta och jobba på stranden med Martin och Leif. Två av dom härligaste människorna jag känner.

Om två dagar är jag hemma igen. Så nu ska det jobbas och njutas så mycket det bara går.

Var rädd i dig vart du än befinner dig. Du är värdefull.

All Kärlek ♥️


30 kommentarer30 kommentarer om “Tacksamhet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skulle nog flagga för att det är avsevärt mycket mer risker med att befinna sig i Thailand just nu, se artikel med professor Agnes Wolf angående just Thailand: https://www.mabra.com/exklusivt-for-mabra-agnes-wold-hall-er-borta-fran-thailand/

  Svara
 • Var i Thailand i januari och det vi slogs av var hur enormt mycket kinesiska turister där var, så jag skulle tro att smittspridningen där är väldigt mycket högre än vad som rapporteras.

  Svara
 • Fina Hannah hoppas allt gott till dej💓förstår att du längtar efter dina barn har själv 5 ..min minsta är 22 men ändå min ”bebis”🤣kram

  Svara
 • Tror att det är många smittade där också men att de mörkar det. Thailand lever på turister. Så man ska nog vara försiktig där också.

  Svara
 • Både du och din syster verkar vara i den naiva tron att ni är skyddade i Thailand. Det är inte totalt kaos här hemma utan man gör bara det som helt klart måste göras i en sån här situation.
  Thailand mörkar säkert sitt antal med smittade, många människor där lever i fattigdom och misär och landet är till
  stor del beroende av turismen så de visar nog inte rätta siffror.
  Jag tror nog risken är lika stor snart att bli smittad var man än befinner sig.

  Svara
 • Jag Varken säger eller skriver att jag är skyddad här. Blir bara orolig av alla nyheter man läser från Sverige. Har ju mina barn där och inte här samt att här märker man inte av det på samma sätt. Det har eskalerat sedan jag åkte hit. För en vecka sedan var det inte lika oroligt som nu.

  Svara
 • Thailand har ett enormt mörkertal sades det på tv, antagligen för turismens skull.
  Resenärer hemkomna därifrån borde vara i karantän 2 veckor.

  Svara
 • Vad härligt det ser ut! <3

  Svara
 • Vilka underbara bilder! salladen såg magiskt god ut, mums! Ha en fortsatt härlig vistelse.

  Svara
 • Så då menar du Hanna om man blundar och håller för öronen så finns det inte.
  Gud så naivt och obildat samt egoistiskt
  att överhuvudtaget välja att resa iväg smittan finns garanterat i Thailand vänta när alla börjar vända hem efter lång vinter vistelse i Thailand.
  Hoppas att man kontrollerar dom personerna och att dom själv är försiktig och håller sig på avstånd från andra.
  Man kan inte köpa sig en fri biljett för allt oavsett hur vacker ytan är.
  Ingen går fri i den här situationen och empati för andra kanske är på sin plats.
  Tänk på dom som är multi sjuka och är jätte orolig och inte vågar leva fullt ut och alla dödsfall i Italien deras situation är katastrof detta fina land nä öppna ögonen Hannah.
  Visst diba nära inkluderar men även många andra.
  Ursäkta men vilken fantasi bubbla du lever i..

  Svara
 • Ser helt underbart ut!! 🙂 Tack för omsorg och omtanke och detsamma tillbaka!

  Svara
 • Jag förstår inte hur man överhuvudtaget kan resa just nu och speciellt till Thailand med tanke på smittorisken! Alla som är egoistiska och reser just nu borde automatiskt sättas i karantän. Thailand har garanterat ett enormt mörkertal när det gäller antal fall med Corona.
  https://www.mabra.com/exklusivt-for-mabra-agnes-wold-hall-er-borta-fran-thailand/

  Svara
 • Ha det fint Hannah och ha en skön resa hem igen ❤️

  Svara
 • Smittspridningen är enorm och eskalerar i rasande fart! Oansvarigt att resa i nuläget är min åsikt.

  Svara
 • Så naivt att tro att det är bättre där i Thailand… Ingen panik överhuvudtaget i Sverige, allt fungerar mycket bra, alla varor finns i affärerna och sjukvården fungerar mycket bra. Folk är däremot mer försiktiga och det är ju bra. I Thailand däremot härjar denna smittan helt fritt. Den kom till Thailand samtidigt som den kom till Kina men Thailändska myndigheter mörkar just för att inte vill skrämma iväg er turister därifrån. Galet att tro något annat, så naiva ni är både du och din syster.

  Svara
 • Jag kommer vara en av de första som läser er bok… Så kul o spännande ❤️ Tyckte om att läsa Maggans två böcker 😊 Denna ska bli minst lika intressant att läsa❣️

  Svara
 • Nä, allt stängs inte ned i Sverige!

  Svara
 • Allt stängs inte alls ned.
  Däremot är det katastrof i Italien.
  Spanien ökar det också,
  4200 smittade, Norge, Danmark, UK,
  Tyskland mm
  http://www.worldometers.info/coronavirus

  Svara
 • Vilka vackra bilder du tar! Tack för en bra blogg.

  Svara
 • Oj vilka fina bilder! Du är duktig på att ta kort.

  Svara
 • Men alltså alla ni som kommenterar negativt till Hannah. Sans och balans skulle ni nog må bra av. Ja det är en allvarlig situation i Sverige och säkert också i Thailand. Men det hjälper väl knappast någon att skuldbelägga och sprida negativ energi som ni gör. Är man jätteorolig och tillhör riskgrupp så håller man sig hemma och skyddar sig själv och sin hälsa.

  Svara
 • Det var uppenbart redan för en vecka sedan att läget var allvarligt och att resandet ökar smittspridningen! Det var och är inte läge att vara egoistisk. Viktigt att tänka på andra som är i riskgrupperna!

  Svara
 • Underbara bilder! Härliga Thailand, underbara Koh Lanta, gästvänliga Thailändare. Det finns såklart mörkertal i antal Corona smittade i Thailand, men det gör det också i Sverige och alla andra drabbade länder och världsdelar. Vad jag hört av folk jag känner som precis varit i Thailand så var det screen kontroller både på flygplatser, köpcenter, vid färjor och vissa hotell – så landar man i Sverige och då är det inga kontroller. Vissa säger också att viruset sprids mer i kyligt klimat ännu värmen.. ingen aning. Tusentals svenskar turistar i Thailand, men har inte hört något fall i Sverige som upptäcks som kan härledas därifrån. Så SNÄLLA människor sluta med elaka och obefogade kommentarer, vem hjälper det och vem mår bra av det? Hannah med sällskap – NJUT av allt underbart Thailand erbjuder. Må väl <3

  Svara
 • Vackert vare men att säga att man lärt känna någon efter att ha träffat Markus och Hanna några dagar är väl att tai i eller är det så snabbt det går?själv behöver jag nog lite längre tid på mig innan jag vågar mig på att säga att jag känner någon. En fråga som du väljer att svara på eller inte:du och din syster har inte haft så mycket projekt/jobb ihop innan du skiljde dig,vad har förändrats då ni nu har massa projekt och till och med skriver era memoarer 😱

  Svara
 • Till Linnea: Hur vet du att de var från Kina? Finns många asiatiska länder…

  Svara
 • Hej Ann
  Vi har många asiatiska vänner och många vänner från Kina. Vi hör på språket och ser på utseendet vilka som är från Kina (ett stort och skiftande land) jämfört med Thailand, Japan. Sedan har naturligtvis många kineser flyttat från Kina till andra asiatiska länder genom åren och det måste man också tänka på. Det är inte så att alla asiater ser lika ut, lika lite som alla i Europa ser lika ut.
  Allt gott
  Anna

  Svara
 • Hihi,blev lite fnittrig (läs gapskratt 😂)när jag såg din instafilm med den ”naturliga”promenaden på stranden😁👍

  Svara
 • Kul att jag kunde glädja dig.

  Svara
 • Hej Hannah! Kommer du att åka till dina flickor i Spanien efter Thailandsresan?

  Svara
 • Falskheten själv personifierad !!!

  Svara