Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:50 | mars 16, 2020

Skog och lugn

Hej vacker. Hoppas du mår bra. Håller med många som skrivit här om hur dom känner inför allt som händer just nu.

Vi får visa respekt för våra medmänniskor särkilt dom som tillhör riksgrupperna, svaga och sjuka, hålla sig hemma om man är risig, vara noga med handhygien och använda vårt sunda förnuft.

Jag FaceTime:ade med flickorna igår. I Spanien är det total lock down. Men igår kl 22 gick alla ut på sina balkonger och applåderade för alla som jobbar inom vården och för dom kämpar och gör ett fantastiskt arbete under denna tid. Fint!

Dom kändes lugna och glada trots allt. Önskar vi alla var tillsammans nu men jag vet att dom har det bra så jag tänker försöka att bara tänka positivt.

Jag har öppnat upp mina fönster och vädrar, släpper in den härliga vårluften och är glad att jag bor som jag gör. Nära skog och lugnet. Bara att det är så tyst att endast fåglarna gör sig hörda.

All Kärlek ♥️


7 kommentarer7 kommentarer om “Skog och lugn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hur mår du nu Hannah efter skilsmässan? Bättre, sämre eller likadant? Egentligen har jag inget med det att göra. Mest bara nyfiken. Så skit i frågan/frågorna om du inte vill svara. Det verkar ju på dig som att du mår bättre och det är så kul att se… ❤️ Roligt att du njuter av livet och kul att du o syrran skriver en självbiografi. Den ska jag läsa ???? Kram från en trogen läsare❣️ Älskar din blogg som är en härlig blandning av allt möjligt! Allt från skönhet till hälsa… Min favvodel skönhet känns mindre viktig i dessa tider! Jag håller mig mer inne än nånsin nu och tvättar händerna stup i kvarten. Tror att de flesta normalt funtade människor just nu gör likadant för att minska smittspridning och att smittas själva ????

  Svara
 • Hej!
  Så skönt att vara hemma från Asien. När det ”stormar” är det ju alltid sköntt att vara i sitt egna hem. Måste du vara i karantän nu?
  Undrar också när dina flickor flyttar hem? Kommer dom alltid att få resa mellan er föräldrar? Tänker att Peter verkar vilja bo kvar i Spanien. Jobbigt läge, men hoppas att du någon gång kommer få ro med barnens pappor. ❤️❤️????????????????
  Kram!

  Svara
 • Ja det är skönt. Nej, så länge jag inte är sjuk eller har några symptom så behöver jag inte vara i karantän. Men håller mig mest hemma ändå. Flickorna flyttar hem i sommar och börjar skolan här höstterminen. Längtar så hjärtat spricker ♥️

  Svara
 • Åh så skulle man bo. Du är värd all lugn och ro du kan få. Kram

  Svara
 • Så fint du/Ni bor, nära till naturen…och inte så långt till stan. ???? Perfekt!
  Vårkänsla har vi även uppe i Luleå idag.
  Har följt dig, alltsedan hunden din blev påkörd och önskar dig och fina barnen allt gott! ❤

  Svara
 • Det är så härligt att läsa dina rader – du känns så rakt igenom genuin o alldeles underbar. Sluta aldrig vara DU! ❤️

  Svara
 • Tack Tara. Vad glad jag blir ♥️????????

  Svara