Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:32 | mars 21, 2020

Frukost på sängen

God lördag vacker. Hoppas du mår bra.

Jag somnade tidigt igår och vaknade nu. Så skönt. Tänker ligga här i sängen ett bra tag till. Önskar bara jag kunde beställa in frukost på sängen 🙂

Igår kväll låg jag på soffan och åt ostbågar och dessa. Äckel-goda var dom. Så söta att jag typ fick ont i tänderna men ändå goda på nåt vis. Sett klart första säsongen av Queen of south och nu ska jag börja på andra.

I torsdags körde jag in till stan och Catta på Creative Headz. Hade tid bokad sedan länge och efter att ha pratat med Catta så kändes det inte alls dumt att komma dit.

Dom kämpar på likt många andra företag. Så vidrigt tufft många har det nu och jag vill gärna bidra och supportar i den mån jag kan. Alla är friska och krya på salongen och dom som inte är det jobbar så klart inte.

Det var iaf en fin stämning och dom få kunder som kom in var glada och gick där ifrån ännu lite finare och gladare. Något positivt nu när allt känns deppigt och mörkt.

För- och efter.

Catta slingade min utväxt, lade sen en nyansering för att få bort dom pissgula tonerna och avslutade sen med nytt fräscht HairTalk.

Nu kan jag sitta här hemma och vara fin i håret för mig själv 🙂

Saknar flickorna så jag går sönder. Vi pratar FaceTime varje dag och jag får hålla tårarna tillbaka hela tiden. Hoppas dom får och kan komma hem hit snart. Har resa bokad för dom på påsklovet men just nu vet man ju inte hur det kommer se ut.

Var rädd om dig.

All Kärlek ♥️


9 kommentarer9 kommentarer om “Frukost på sängen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi hade resa inbokad i Juli, men har självklart bokat av den. Helt ok att vara kvar i Sverige en sommar o njuta här. Gäller att alla tar sitt ansvar för att hjälpa till nu, hur gärna man än vill åka iväg. Mycket nöjda med vårt beslut! 🙏🏻💕🌝

  Svara
 • Så fin du blev i håret!❤❤

  Svara
 • Man tröttnar aldrig och titta på dig Hannah! Så vacker du är!
  Sköt om dig!
  Kram Dennis

  Svara
 • Jag har varit sjuk några dagar denna v och också tittat på Queen of South på din rekommendation! Den är väldigt spännande. 😮😊

  Svara
 • Krya på dig fina Kristin. ♥️

  Svara
 • Hej fina..älskar din blogg💓💓💓

  Svara
 • Tack! Det värmer ♥️

  Svara
 • Du är så fin med dina barn, kanske bortskämda, men hellre det än att strunta i dom, du har ett gott hjärta alla fall, och det känner dom, du bryr dig. Jag tror att du o Peter blir ihop igen, fråga chans på honom verka, he hej, han kanske blir glad, förstår dig, han är fin.l. Lycka till, det blir bra till sist..kram.

  Svara
 • Har klippt mig hos Creative Headz i flera år och är så sjukt nöjd, MEN…
  Det är faktiskt rätt märkligt att man, trots de såklart höga lokalhyrorna, har expanderat så enormt snabbt och stort och inte har någon buffert. Priserna är brutalt höga (jag bidrar såklart själv till detta), och som sagt – de öppnar nya salonger hela tiden. Tips till Creative Headz: Sänk priserna för att få oss att boka fler besök nu under krisen. Och se över vad ni hade kunnat göra annorlunda för att ha någon form av buffert. Självklart ska vi stödja våra företagare, men CH har haft enorma marginaler…

  Svara