Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:29 | mars 22, 2020

Kaffe på sängen

God söndag min vän. Även idag kan jag, och förhoppningsvis du, glädja oss åt ännu en vacker vårdag.

Jag har nyss gjort mig en kopp kaffe och krupit upp i sängen igen.

Börjar min morgon så här. Sen ska jag ut i solen och ta en långpromenad i skogen.

All Kärlek ♥️


6 kommentarer6 kommentarer om “Kaffe på sängen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Läckert kök på datorn. Vilken serie?

  Svara
 • Ha en fin dag fina Hannah i ☀️/ Kram från ett soligt men kallt Skåne ❤️

  Svara
 • Ha en härlig söndag finis ♥️💄 Det ska jag ha❣️ Inomhus… 🥰 Ska påbörja läsa en bok 🤗 Kramen 💋

  Svara
 • Första säsongen bra sen njaaaaa

  Svara
 • Kära Hannah, känner att du behöver en stor varm kram. Snart har du dina flickor i din famn. Idag känns Barcelona deppigt med arga poliser, apotekspersonal och så många stackars hemlösa lämnade åt sitt öde. Jag saknar min pojkvän i karantän:/ Jag hoppas solen lyser imorgon så jag kan gå upp på hustaket och yoga och prata med mamma i himlen.

  Svara
 • Käraste Judith. Tack för din omtanke och värme. Snart är du med din pojkvän och jag med mina flickor. Vi får hålla ihop och hålla ut. Be din fina mamma hälsa till Isak där uppe i himlen ♥️ Kärlek till dig!

  Svara