Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:54 | mars 22, 2020

Ljus i mörka tider

Hej min vän. Hur har din dag och helg varit?

Fasen vad dagarna går långsamt. Jag har varit ensam i helgen (förutom dom få gångerna tonåringen kommit upp och hämtat mat). Man borde ju flytta ihop med sin bästa vän nu så har man alltid roligt sällskap och så kan man dela på alla kostnader 🙂

Idag tog jag en skön promenad i skogen, for till tippen med kartonger och skräp, handlade lite mat och så har jag suttit ute i solen länge. Pratat FaceTime med syrran och med mamma.

Usch vad man saknar alla man älskar så där extra mycket när man inte kan ses. Allt man tidigare tagit för givet.

Så Tacksam över mitt lilla radhus med uteplats.

Nu har jag lagat middag och hoppas på att få lite sällskap. Kanske tonåringen kryper ur sin grotta när doften av mat når hans rum 🙂

Jag ska iaf götta mig nu.

Det här har jag bunkrat 🙂 I massor av olika smaker. Dricker nu direkt ut tillbringaren och äter spaghetti med köttfärssås.

Lite ljus i dessa mörka tider.

Du är så värdefull. Glöm aldrig det.

All Kärlek ♥️


18 kommentarer18 kommentarer om “Ljus i mörka tider”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har du mycket jobb eller har det minskat i dessa tider? Tycker att vissa lever som dom alltid gjort,att det inte gör nåt avtryck i deras ekonomi. Hur är det för dig?

  Svara
 • Många av mina jobb, som den stora galan jag skulle leda, fotojobb samt reklamfilm, har skjutits på framtiden. En viktig inkomst för mig kommande månader. Så jag känner mig inte så tuff.

  Svara
 • Ser gott ut😊
  Hoppas att allt blir som vanligt snart. ❤️

  Svara
 • Du är också värdefull, glöm inte det. Var rädd om dig. Kram

  Svara
 • Tack Nanny. Alltid gott att höra ♥️

  Svara
 • Så gott det såg ut och ja nu får man njuta av de ljusa tiderna som kommer

  Svara
 • Ja, verkligen. ♥️

  Svara
 • Du har aldrig tänkt på att ta ”vanligt” jobb?

  Svara
 • Har varit egen företagare sedan jag var 17 år och alltid lyckats mer eller mindre med allt jag företagit mig. Så jag fortsätter med det så länge jag kan. Försörjer mig och mina barn och mår bra samt trivs med det jag gör.

  Svara
 • Tack för din fina blogg, du håller stilen trots allt som händer omkring oss nu. Alltid mysigt att gå in och läsa o se alla bilder på dig, ditt liv och din familj ❤️ Så genuint, kärleksfullt och fint, hela livet får plats, både djup och yta 🙏🏼
  Ta hand om dig fina Hannah! Kram ❤️

  Svara
 • Ta hand om dig Hannah!
  Älskar din blogg!
  Det senaste beskedet är väl att det kommer bli värre någon månad till för att sedan vända och bli bättre så det hoppas jag stämmer!
  Mina föräldrar firar 40 år som gifta den 23 juni så jag har som målbild att de båda är friska då och vi alla – barn och barnbarn kan fira dem irl. Kram

  Svara
 • Tänk på att du är värdefull du med. Jag har vart ganska lugn i allt detta, men fick en dip i helgen o lite oro. Känner så i dag med. Försöker slå bort det och tänka att det är lika för alla världen över just nu. Men känner mig lite ensam just nu o lite orolig för min mamma som har dåliga lungor. Blir även att hålla hårt i plånboken o inte shoppa lika mkt som vanligt. Se över sin garderob o inse att jag har så jag klarar mig. Förhoppningsvis kommer denna kris göra så att vi värderar det vi har lite mer. Gäller att lyssna på alla barn o ungdomar nu när dom vill prata. Kommer bli mkt oro. Hoppas du får hem dina tjejer snart. Ta hand om dig nu o kom ihåg att du oxå är värdefull. Stor kram

  Svara
 • 🙏🌟💕

  Svara
 • OMG maten ser asgod ut. Smarrigt
  och vad härligt att sitta i solen. Är du hemma i Sverige?
  Ganska skönt att inte vara i Spanien nu kanske, med tanke på deras utegångsförbud. Hoppas allt det här bara blåser över snart.

  Svara
 • Fina du! Håller med dig, dagarna känns långa och jag längtar också efter mina nära och kära. Försöker hålla mina mat och motionsrutiner för annars blir min ångest för jobbig. Tråkigt att höra om dina jobb, tror och hoppas att det kommer lösa sig för dig som är så duktig! Stor kram <3

  Svara
 • Vem är tonåringen. Du har väl två tonåringar?

  Svara
 • Japp, jag har två men den ena var hos sin pappa.

  Svara
 • Skulle nog aldrig laga mat och vänta in ungdomarna, lagar jag mat då äter man 😉 Maodå har jag kollat om dom är hemma och äter 🙂
  Beundrar din styrka i allt du får hålls med just nu, säger bara stå på dig!

  Svara