Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:39 | mars 23, 2020

Tips

Hej min vän. Hur går det för dig? Hur mår du?

Jag började morgonen med att städa. Inte för att det var särskilt stökigt. Inte alls faktiskt. Men smulor och lite matrester på köksbänken gör att jag inte kan dricka kaffe och äta frukost i lugn och ro. Det söker mig om det är minsta smula 🙂

Efter att jag torkat av så hittade jag nåt annat att greja med. Men nu, två timmar senare, har jag äntligen satt mig med mitt kaffe och kokat mig några ägg.

Blev så glad igår kväll när jag såg att Better Things på HBO kommit med en ny säsong. Fyra avsnitt av säsong 4 har släppts. Såg dom i ett svep innan jag somnade.

Så bra! Älskar den familjen.

Rekommenderar den varmt.

Idag är det rätt trist väder så jag kommer nog mest bara ligga hemma och läsa. Kanske tar jag mig en liten promenad senare.

Tänkte börja på en serie av Lucinda Riley.

Det här är första boken. Hoppas den är bra så man har flera att se framemot. Har du läst den?

Lite boktips på böcker som jag har läst kommer här.

Bokcirkeln. Feel good av Frida Skybäck och så De sju systrarna som förhoppningsvis är bra 🙂

I stoft och aska samt Råttkungen. Mycket Spänning. Riktiga nagelbitare.

En bok som verkligen passar att läsa nu.

Och sist men inte minst. Min älskade mammas bok.

Ge gärna tillbaka några tips.

All Kärlek ♥️


31 kommentarer31 kommentarer om “Tips”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, dom böckerna är såå bra, lyssnar på tredje boken nu, så kan verkligen rekommendera dom, ha en bra dag ????

  Svara
 • Åå Frida Skybäck måste jag testa, tack för tipset! Du gillar ju skräckfilmer så böckerna om Christopher Silfverbielke av Buthler & Öhrlund skulle du nog uppskatta.Vidare kan jag rekommendera Sophie Sarenbrant, Carin Gerhardsen & Anna Ihrén ???? Kram & tack för en härlig blogg ????

  Svara
 • Jag håller på att lyssna på Sju systrar på Storytel. Alla har inte kommit ut än men jag ser fram mot nästa så ja de är lite mysiga, som vi behöver i dessa dagar.

  Svara
 • Boken om de sju systrarna är så bra!
  Sträckläst alla som hittills publicerats.
  Du har en härlig stund framför dig att läsa böckerna.
  Önskar dig en trevlig dag!

  Svara
 • Läser bok nr 3 av dom sju systrarna nu och har beställt nr 4. Tycker dom är jättebra

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för tipsen på böckerna, jag har många som läst De sju systrana som ska vara
  jättebra i Corona tider.Tror Råttkungen ska bli en serie!?

  Till en annan sak, hoppade på Goodieboxen efter din reklam för den har nu fått några boxar men kände att jag ville
  avsluta den nu MEN det verkar inte vara det enklaste.
  Har mejlat dem 29/2 och bara fått ett autosvar. Provat chatt som ingen svarade på, ringt kundtjänst, skickat ny mejl utan resultat.
  Har sett att många är väldigt missnöjda med hur de behandlar sina kunder som behöver kontakta dem.
  Inte ditt fel men kanske ingen seriös aktör och göra reklam för.
  Kram Iréne

  Svara
 • Oj, det var ju inte så bra. Ska kontakter min Pr-byrå som sköter kommunikationen med Goodiebox. Tråkigt att det blev så för dig. Jag som tycker dom är grymma. Kanske beror det på allt stök som sker just nu i världen. Kram ♥️

  Svara
 • De sju systrarna är riktigt bra ¨feel good¨böcker.
  Jag är inne på bok nr 4

  Svara
 • Lucinda Riley är så himla bra!

  Svara
 • Lucinda Rileys serie är JÄTTE bra! Fina historier i varje bok! Det finns fem stycken utgivna på svenska! Totalt ska de väl bli sju då! Så NJUT! ♥️ Kram, Pia

  Svara
 • Håller på att läsa Denise Rudbergs serie om Marianne Jidhoff! Riktig feel good med lite spänning också! Riktigt bra! Är inne på bok nr 5! Man vill bara ha mera!

  Svara
 • Jag heter inte Miriam av Majgull Axelsson. Tusen strålande solar av Khaled Hosseini. Vit oleander av Janet Fitch.

  Svara
 • Åh, tack för tipset ang din mammas bok ”Min himmelske konung och jag”. Kollade upp den på Google nu och jag fann den intressant. Vad kul❣️ Ska nog beställa den ???????????? Ett tips till dig från mig ang en bok som jag tyckte var bra är Den vita massajen… Du som läser mkt kanske redan har läst den!?

  Svara
 • Dom sju systrarna är jättebra! Har läst alla fem böckerna, måste säga att det är något av det bästa jag läst!???????????? Hoppas
  Du med gillar dom.

  Svara
 • Finns en författare som heter Eli Åhman Owetz som skriver feelgood romaner. SÅ bra och lättlästa.
  Även boken Lyckostarnas klubb av Elisabeth Andersson tyckte jag om:) Feelgood är min grej nu.
  Fastnade inte alls för Sju systrar böckerna. Kom inte in i den första men ska ge den ett försök till senare. Ha det fint!

  Svara
 • Jag gav upp på den första boken Sju systrar, tyckte den var seg och fångade inte alls mig. Nu när jag läser i kommentarerna att många gillar böckerna kanske jag måste ge den ett nytt försök.

  Svara
 • Lyssnade på Lev mer Tänk mindre då mina tankar spökar. Tyvärr kostar den terapin vld mkt men tycker att det var intressant att lyssna på och skulle behöva lyssna på den igen för att ta ngt av vad som sagts till mig.

  Svara
 • Jag hoppas det är okej att slänga in en fråga mitt i tipsen? ???? Vi funderar på att flytta till Sigtuna med våra två små barn. Då du bor där, och har bott där länge, med små och nu stora barn undrar jag vad du tycker om Sigtuna ur ”mammaperspektiv”? Jag blir lite orolig när det ligger nära Märsta och man måste åka därigenom med pendel för att ta sig in till Sthlm… Är själv uppvuxen i typ Bullerbyn så vill gärna finna samma trygghet för mina barn. Tusen tack på förhand!

  Svara
 • Å vad bra med boktips. Flera intressanta. Tack snälla för du delar med dig..

  Svara
 • Jag har precis läst färdigt del 4 av De sju systrarna. Det går inte lägga ifrån sig. Känner att jag måste ta en (liten) paus innan jag ger mig på femte boken, så att sjätte hinner komma ut på Nextory????

  Svara
 • Har precis avslutat den 5 boken av de sju systrarna.. så sjukt bra serie.. nu väntar jag på att bok 6 ska släppas på svenska ????

  Svara
 • Emma Hambergs serie om Rosengädda. Jag har lyssnat på dom och tror att hennes berättarröst gör jättemycket. Älskar dom.

  Svara
 • Hej. ???? Roligt att Du ska läsa ”De sju systrarna”. De i särklass de bästa böcker jag läst????❤️. Ska just sätta igång med 5:e boken och ser verkligen fram emot det. Hoppas Du också gillar dem. Allt gott till Dig.????

  Svara
 • Jag älskar Marie Jungstedts böcker.Har läst alla.Man ska börja med första boken då man får följa personerna i boken.Så spännande.Svårt att sluta läsa.

  Svara
 • Jag lyssnade på Hjärtats skafferi för ett tag sen, den var väldigt bra och mysig, rekommenderar den varmt!

  Svara
 • Emma Hambergs senaste bok – den e sååå bra.
  Alla av Roslund och Hellström
  Camilla Läckbergs senaste Bur av Guld.
  Malin Giolito Persons böcker.
  Jörn lier Holst ’ s böcker.
  Jag älskar att läsa/lyssna på böcker. Minst en i veckan!

  Svara
 • Åh!! De sju systrarna serien är så bra!!! Jag har läst alla delar som kommit ut. Svårt att lägga ifrån sig boken. Annars rekommenderar jag Nora Roberts, Kristin Hannah, Susan Wiggs, Camilla Läckberg, m fl. Bara älskar att läsa!!!

  Svara
 • Hej Hannah och tack för mysig blogg <3 ville tipsa om Mats Strandberg. Har läst "Hemmet" som var bra, och nu läser jag "Färjan". Skräck 🙂

  Svara
 • Gomorron fr Skåne. Har precis läst ut de Sju Systrarna och den var jätte bra, har börjat på bok 2 och har 2 till som väntar. Ha en bra dag och njut av dagen. Kram fr mig

  Svara
 • Herregud så snygg TV-bänk! Vart har du köpt den?

  Passar in perfekt hos er.

  Svara
 • Tack ???????? Den är från Artwood. Kram

  Svara