Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:51 | mars 24, 2020

Mästerkock

Hej vacker. Hoppas allt är väl och att du är vid gott mod.

Jag har tvättat och fixat lite här hemma. Utöver det så ligger jag på soffan 🙂

Började titta på den nya serien Bäckström på Cmore. Den är baserad på GW’s böcker.

Så bra! Man kan ju inte göra annat än att älska Kjell Bergqvist i rollen som Bäckström.

Äter rester från i förrgår dricker påskmust till.

Dom här samtalen är alltid dagens höjdpunkt. Saknar dom så hjärtat brister.

Annars rullar dagarna på utan större hädelser.

Klädkoden är fortfarande mjukiskläder. Älskar min olika mjukisset.

Duschat dagen till ära har jag gjort också 🙂

Setet är från Ragdoll LA. Ett av mina favoritmärken. HÄR hittar du tröjan och HÄR byxorna. Skorna är Dr Martens och finns att beställa HÄR.

Och kappan som många frågar om är H&M och finns HÄR.

Nu ska jag laga nåt gött. Kommer bli mästerkock efter den här tiden hemma. Typ det enda jag gör är att laga middagar och provar olika nya recept 🙂

Tack förresten för gensvaret på boktipsen.

All Kärlek ♥️


39 kommentarer39 kommentarer om “Mästerkock”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Arbetar du inte som Mäklare längre?

  Svara
 • Du har så dåligt självförtroende. Så ytlig…”hej vacker”, ”du är värdefull”. Aldrig något vettigt inlägg. Hur gick det med din ”mäklarkarriär” :)).

  Svara
 • Ja, har faktiskt rätt dåligt självförtroende. Men sprider gärna snälla ord. Läs inte om du tycker min blogg är tråkig. Tyvärr kan jag bara vara mäklare i Spanien men den korta karriären gjorde att jag kan leva gått väldigt länge. Sålde några riktigt fläskiga mångmiljonskåkar. Så 🙂 på det som du skriver.

  Svara
 • Nää fy, du verkar vara en bitter människa ”anonym”. Inte fint nånstans 😊 Kram på dig❣️

  Svara
 • Missunnsam också. Du kanske ska ta en titt på dig själv först… ♥️ (Till anonym)

  Svara
 • Vill du se något bra, se DNA på Svt play! Helt outstanding!

  Svara
 • Tack Susie! ♥️Kan inte sluta titta. Så galet bra. Har bara två avsnitt kvar nu. Wow vilken serie 👌🏻

  Svara
 • Hannah – jag tycker att du är fantastisk på alla sätt och vis och önskar att du inte tar åt dig av elaka kommentarer även om det är svårt! Heja dig, mig underhåller du och jag tycker om och uppskattar att du bjuder in mig i en liten del av ditt liv! Kram kram 🥰

  Svara
 • Usch vilken otrevlig människa som hittat in till dig. Tycker du är otrolig som fixar att barnen o du blivit fast i olika länder i denna Coronakris. Jag förstår att det måste göra jätteont och ändå orkar du gå in och skriva till oss. Ytlig verkar du verkligen inte vara utan en väldigt kärleksfull person som bjuder på dig själv och låter oss ta del av en del av ditt liv. Hoppas allt vänder snart, och att du får träffa dina flickor. Kram

  Svara
 • Hur kan man skriva så taskigt (riktar mig till anonym). Om du läst Hannahs blogg ett tag så borde du sett att hon skrivit att hon har lite dåligt självförtroende (har jag med, inget ovanligt). Om du retar dig på hennes sätt att skriva, då kan jag tipsa dig om att du kanske borde sluta läsa hennes blogg! Själv tycker jag Hannah verkar vara en gullig tjej, som bara vill alla väl o tyvärr blir många avundsjuka på det. Hoppas allt med detta elaka virus lugnar sig snart, så du snart får träffa dina flickor Hannah. Jag tycker det är jobbigt att inte kunna träffa min mamma som är ensam. Men det är lika för de flesta. I dag har jag hållt mig inne, lite hostig och vill se vad det blir av det. Vi får kämpa på och försöka se positivt. Funkar ibland och ibland sämre. Ta hand om dig. Kram

  Svara
 • Jag tycker du är grymt bra, Hannah! Jag gillar dig!
  Önskar dig allt gott!
  Kram Dennis

  Svara
 • Alltså ”anonym ” vad är det med dig ? Skriver man så till nån ? Om du stör dig så är ett bra tips att sluta läsa Hannahs blogg..
  Dina ord när du skriver ”du är värdefull ” gör att man bara blir glad av det får värme ❤️Lider med dig att du har tjejerna i ett annat land man vill bara ha dem nära sig. Jag hade tur i oturen att jag fick hem min dotter från Spanien innan det blev värre .. hoppas du har haft en fin dag. Många kramar

  Svara
 • Läste i kommentarsfältet häromdagen att du skrev i en kommentar att din ekonomi hade drabbats av Corona och att det var lite tufft just nu pga det. Mer exakt så skrev du (gick tillbaka till inlägget för att citera dig rätt): ”Många av mina jobb, som den stora galan jag skulle leda, fotojobb samt reklamfilm, har skjutits på framtiden. En viktig inkomst för mig kommande månader. Så jag känner mig inte så tuff.”

  Men nu skriver du att du har sålt fläskiga mångmiljonskåkar som du kan leva gott på väldigt länge? Tror att du har det väldigt gott ställt. Förstår att du rent PR-mässigt tjänar på att att verka som en vanlig ”radhustjej” som vi läsare kan identifiera oss med. Men livsstilen vittnar om något annat. På bilden till detta inlägg bär du också en Chanelväska som är värd ca 50 000 kronor. Det är väldigt få människor som kan unna sig en sådan (och andra svindyra märkesväskor som du har visat att du har).

  Svara
 • Kanske jag kände för att ge ett lika drygt svar tillbaka som hon skrev till mig. Och för din info så är väskan fejk och kostar 400kr på marknaden i Spanien. Såna som du får det att vända sig i magen på mig. Du måste ändå gilla mig mycket eller nåt annat då synar allt och lusläser kommentarer mm. Jag tackar.

  Svara
 • Hej!
  Är dr Martens kängorna sköna? Hur är dem i stl? Tycker de är coola!
  Å du…..skit i såna nättroll som t.o.m kallar dig Anonym…..patetiskt!
  Inte värt att lägga negativ energi på sådana. Bästa att ignorera och vara tacksam för vad man har, tex sina barn. Kram på dig 😍

  Svara
 • Jag vet. Brukar aldrig svara såna typer. Dom är så sköna! Jag gick upp en storlek. För dom är rätt hårda då vill man hellre ha dom lite större. Ja, man ska vara tacksam! Det är jag 🙏🏼 Dom missunsamma typerna in sitta där ensamma på kammaren och må dåligt. För det gör dom nog. Kram ♥️

  Svara
 • Hej vackra Hannah!
  Bara älskar dina inlägg! Du känns som en ärlig och kärleksfull människa.
  Önskar man hade dig som vän!
  Och härligt med inlägg från soffan drickandes direkt ur kannan.. underbart o ärligt!
  Stor kram

  Svara
 • Fina du. Gläds åt dina inslag.
  Så tråkigt med elaka kommentarer, hoppas du inte tar åt dig.
  Lider med dig at ha dina barn så långt borta.

  Svara
 • Men Petra. Du måste ju ha förstått att Hannah bara gav igen för en dryg och elak kommentar ifrån anonym. Hannah var ju klockren när hon svarade. Och hade hon en väska som var värd så mycket pengar, har hon säkert förtjänat den. Hon jobbar nog mer än du tror.

  Svara
 • Hanna du svara ju Petra ganska elakt! Du sjunker till trollens nivå. Jag läser också kommentarerna men kalla det att man lusläser dom för det.

  Svara
 • Jag är nu arbetslös igen efter att jag äntligen hittade ett rum jobb städade på hotellrum för 126 kr i timmen är nu arbetslös igen nåra a-kassa dagar kvar sen vet inte Jag vad jag ska leva av bli att sätta mej utanför ica o tigga 😢 Jag är inte ensam vi är många som är i samma situation så tappa inte hoppet O va rädd om varann

  Svara
 • Till anonym!
  Hannah befinner sig, liksom vi alla, i en extremt påfrestande situation just nu och ändå orkar hon dela med sig av sin vardag.
  Lägg din energi på att försöka glädja en medmänniska, som Hannah gör, det tror jag du skulle må bättre av istället för att vräka ur dig otrevligheter till någon du inte känner.
  Skämskudde på dig.

  Svara
 • Tack Liselotte. Håller med dig. Kram ♥️

  Svara
 • Du har blockat folk från Instagram när de frågat om mäklarkarriären😅

  Svara
 • Antagligen dig jag blockat. Dryga och otrevliga människor blockar jag gärna. Dom har inget i mitt ”vardagsrum” att göra. Vet inte vad som skulle vara konstigt med mäkleriet. Kan bara jobba med det i Spanien för där krävs ingen utbildning på samma sätt som här… och nu bor jag ju i Sverige 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Du är grymt snygg i dina kläder! Du har en underbar blogg, har följt dig länge 😀 Måste vara jobbigt att inte få träffa dina tjejer och kanske inte veta hur länge det dröjer innan ni kan ses igen <3
  Massa massa kramar till dig!!!!

  Svara
 • wow duktig du är

  Svara
 • Hej fining ❤️Åhh förstår att du saknar flickorna hoppas snart denna skiten är över 🙄 du som gillar och kolla rundor på nätet så såg jag idag att HM släpper en ny Collection imorgon mycket snygga kläder som jag tror att du skulle gilla 😊
  Ha en fin dag i solen för det ska jag ❤️

  Svara
 • Läser din blogg med värme. Egna företagare har det tufft just nu! Tror inte att det kan fortsätta såhär länge till dvs
  att man inte kan jobba

  Svara
 • Tack för en bra blogg 💕.

  Svara
 • Skäms på dig, vidriga nätroll!! Aka ”anonym!” Vem tror du att du är? Sitta bakom en skärm & gömma ditt fyla tryne, bli avundsjuk & kasta skit? Lovar att du ”anonym” är samma äckliga troll i alla kommentarer, vill inte tro att det finns fler av såna som dig! Missunsametens hatt är den allra fulaste! För du ÄR avundsjuk på Hannah, det lyser igenom i dina småsinta komnentarer!

  Svara
 • Yo yo!
  Ditt tvbord 👌🏻✌🏻👌🏻
  Var hittar jag det? 😊😊

  Svara
 • Anni: Man kan inte alltid ta ”the high road” utan ibland får man svara drygt när någon annan kastar skit på en. Det är mänskligt, vi kan inte alltid bete oss perfekt. Och Petra förtjänade faktiskt ett ännu drygare svar enligt mig. Fy för sådana människor.

  AnnaKarin: Kram till dig och kämpa på ❤️

  Svara
 • Hej Hannah!
  Förstår så väl att du saknar dina fina flickor och att dom saknar dig. En serie du måste se är Homeland, du har kanske redan sett den? ny säsong nu på SVT och äldre säsonger finns på Netflix.
  Jag älskar också Kjell Bergqvist, har du sett Bästa sommaren? En helt fantastisk film. Så lite tips att slå ihjäl ngr timmar!
  Kram❤️ Malin

  Svara
 • Ni som går in här o spyr galla på Hannahs blogg, saknar ju all empati. Jag trodde att läget med Corona, skulle göra att vi stärker varandra ist. Hannah har väl nog av att fundera på (flickorna i Spanien) t.ex. Du lyfter dig själv, genom att lyfta andra! Hon är verkligen så god o fin, som hon skriver i bloggen. Hoppas det var en engångsgrej. om inte, så borde ni skämmas.Hon är lika fin både ute o inombords.
  Ps. Hannah, nu kan jag läsa vad du skriver o DET är jag lycklig över🙏❤️ Synen blir ju inte bättre tyvärr

  Svara
 • Fina EvaChristina ♥️ Tack för fina ord. Ja, du om jag har ju känt varandra i massor av år här inne. Tack för att du finns och det gör mig jag att du kan läsa bra här igen. Det var viktigt för mig när jag gjorde om sidan. Hörde dina ord ☺️ Kram Kram ♥️♥️♥️

  Svara
 • Nä tyckte du den var bra ? Jag blev jättebesviken tyckte den var som en fars/ parodi .. trodde Kjell Bergqvist äntligen skulle spela någon annan än sig själv? Men icke ! Tur att man tycker olika .

  Svara
 • All💓till dej Hannah önskar att dina töser kommer hem snart du är en fin omtänksam människa kram från en medmänniska💓

  Svara
 • Uppfattar Dig som en väldigt fin människa Hannah och Du skriver helt underbart,
  Du borde fundera på att skriva en bok!

  Svara