Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:17 | april 6, 2020

Med ett leende

God kväll min vän. Jag har krupit ner under täcket och kommer somna strax. Har haft fönstret öppet så det är svalt och skönt i sovrummet. Jag sover som bäst när det är lite svalt. Skönt det ska bli att sova. Älskar att sova 🙂 Bara få fly in i drömmarnas värld och lämna allt för en stund.

Har iaf haft en fin helg. Har dock vidrig och ångest och tryck över bröstet. Allt som händer, att inte kunna träffa mina flickor, inte kunna krama om mina föräldrar, vara orolig och inte veta varken ut eller in. Men försöker ändå hålla modet uppe och ha ett leende på läpparna.

Hur mår du?

Trots att vi bara hasar runt hemma för det mesta så förfaller vi inte helt. Igår åkte smink på och håren fixade vi bara för att få lite helgkänsla.

Min fina granne kom in till mig igår och frågade hade om jag sett vår studsmatta. Den står på baksidan mot skogen men jag har inte tänkt på det. Den har alltid bara stått där ohoppad nu när inte flickorna är här.

Men när jag tittade ut var den borta. Det var väldigt blåsigt häromdagen så vinden hade fångat den och den låg långt inne i skogen. Tur att det inte blåste mot husen.

Helt förstörd. Fick hjälp av grannen att montera ner den så jag kan fara till tippen med den. Deppigt. Men tack och lov att skogen stoppade den.

Skaffar jag studsmatta igen så ska den surras fast.

Kvällens middag. Donken.

Så nu kommer jag somna mätt och belåten.

Stor Kram ♥️


22 kommentarer22 kommentarer om “Med ett leende”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag älskar också sova ???????? Det är så skönt. Men just denna natten kan jag inte göra det o kollar in lite på din o syrrans blogg. Alltså, hur mkt sjuka kommentarer kan din syster få. Denna Corona tid tar ut det värsta från folk verkar det som… Den ena kommentaren värre än den andra. Att din syrra orkar blogga med så mkt bitterhet och avundsjuka, ja, för det är just vad det är. Jag är en utav många dock som älskar era bloggar… ♥️♥️ Hoppas att Maggan ser förbi dessa kommentarer och fortsätter blogga. Även om man blir fundersam ibland vad det är för människor som sitter bakom skärmarna. Fortsätt som ni gör ladies för ni är så bra! Kärlek till er två ♥️????????

  Svara
 • PS. Så fin bild på er tillsammans. Det riktigt lyser kärlek ☺️????????

  Svara
 • Hej Hannah! Trevlig bild på dig med leendet! Samt bilden med din syrra! Du är verkligen vacker! Jag förstår att det är skönt att fly in in drömmarnas värld! Själv har jag svårt att sova då jag alltid får ont i ryggen efter ett par timmar. Jag har ändå bytt till nya madrasser av de bästa har jysk flera gånger och min gamla soffa på 20 år är bäst ändå! Jag gillar dig Hannah! Önskar dig allt gott!
  Kram Dennis

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hoppas du sovit gott:)
  Förstår att du har ångest det hade jag och också haft. Men precis som du verkar göra så får du ta en dag i taget och försöka att fokusera på annat och inte göda oron.
  Så klart kommer allt detta vara bättre redan om en månad eller två.
  Stor kram till dig och din syster!

  Svara
 • Hej! Jag var lugn i detta i början, funkar så. Går in i krisläge o fokuserar. Men nu har jag oxå mkt oro o ångest till o från o lite ledsen. Mkt oro över mamma. Sagt ifrån hemtjänsten där för tillfället. Jag handlar, ställer utanför dörren, plingar på o sen öppnar hon o jag backar ngr meter. Hon har inte vart ute nu på ngr v. Hoppas vi snart får ett test, så man kan veta om man haft det el inte. Har haft hosta o huvudvärk, Corona el inte? Omöjligt att veta. Förstår att det känns jobbigt att inte träffa dina flickor. Tur att FaceTime finns i dag. Hoppas Maggan mår bättre. Vidriga kommentarer på hennes blogg. Tror folk blir lite smått galna i detta läge faktiskt. Ta hand om er nu. Jag ska försöka bara se positivt i dag så ledsamheten släpper lite. Stor kram

  Svara
 • Shit att den bara blåste bort så där långt! Det va verkligen storm häromdagen.
  Fina bilder på er två, bästa systrarna. <3

  Svara
 • Så fina ni är!
  Jag har oro, ångest o katastroftankar till o från varje dag. Kan börja stört-gråta för ingenting…
  Mina barn är vuxna, vi bor i samma stad men vi ses inte varje dag. Igår var det en riktig skit-dag ångestmässigt, så jag gick en promenad med min son, då kändes det bättre för stunden i alla fall. Förstår att det är extremt jobbigt att ha barn i ett annat land när det är kaos i världen.
  Vore kul om du/ni kunde visa vilka make-up produkter du använder!

  Kram 🙂

  Svara
 • Jobbigt med studsmattan med de ska alltid förankras i marken annars är risken att om de står lite ojämnt välter när flera hoppar på samma sida. Bra att tänka om du köper ny 🙂

  Svara
 • Många känner oro i dessa tider men förstår att ovissheten är superjobbig. ♥️ Önskar verkligen de kunde få flyga hem till dig. ♥️ Själv håller jag mig sysselsatt all tid som jag inte jobbar. Skåp och garderober är rensade, trädgården redo för vår och sommar. Vill inte få grubbel-tid för det äter upp mig i så fall. All kärlek.♥️

  Svara
 • Hej!

  Du vet väl om att du kan få ersättnng från din hemförsäkring för din studsmatta, bara ett litet tips 🙂

  Svara
 • Åh tack Kristina. Det hade jag inte tänkt på. Kram

  Svara
 • Gott med hamburgare men så vidrigt med ångesten. Vill passa på att tipsa om att det finns studsmattor som man har på marknivå, tror man gräver ett hål under studsmattan. Superbra ju för då kan ingen hoppa av och göra sig illa och den kan ju heller inte blåsa iväg igen.

  Svara
 • Tror jag hoppar studsmatta framöver 🙂

  Svara
 • Om du sätter dig i frivillig karantän i 2 veckor o du inte blir sjuk så kan du träffa dina föräldrar sen. Då smittar i alla fall inte du dom.

  Svara
 • Kanske ses vi på några meters avstånd ute i solen hemma hos nån av oss under påskhelgen. ♥️

  Svara
 • Anni: Jo, man kan tyvärr smitta efter 2 v i karantän om man är en av dem som bär på en symptomfri coronainfektion. Då vet du ju inte vilken dag inom dessa 2 v som du blivit ’sjuk’. Om man vill vara på säkra sidan är det bäst att undvika kontakt med våra äldre. Kanske en promenad på behörigt avstånd. Nu är detta sett från ett hypokondriskt perspektiv, tag hand om er och håll er friska. Kramar

  Svara
 • Snyggaste systrarna! Vad kul det blev när du skrev att du tror att du hoppar studsmatta framöver… ????

  Svara
 • Älskar dina tips och personliga recensioner på serier du ser! Fortsätt med det snälla du. Jag såg DNA tack vare dig! Tack! Pöss!

  Svara
 • Ha en fin dag ????. Tack för en bra blogg. Hoppas allt blir bra snart.

  Svara
 • Jag tycker detta är så jobbigt. Velar på att knacka på hos grannarna och hjälpa dem med saker. Man är så orolig att råka smitta dem med något man inte vet att man har.

  Svara
 • Lägg en lapp i deras brevlåda och fråga om dom behöver hjälp. Kram ♥️

  Svara
 • Härliga Hannah.
  Var har du köpt dina svarta stövlar? Så snygga.
  Sköt om dig.

  Svara