Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:58 | april 8, 2020

Robinson

God onsdag min vän. Påskhelgen är snart här. Den blev då inte som planerat. Nu skulle mina flickor ha varit här redan i flera dagar och vi skulle hittat på så mycket kul.

Det är helt sjukt. Vet inte när jag kommer få träffa mina barn igen. Vaknade med fullkomlig panik imorse. Hjärtklappning och blöt kudde efter att ha gråtit i sömnen.

Är glad att syrran är här annars hade jag nog tappt det helt.

Ska ut och gå strax. I rask takt. Få bort dåliga känslor och alla vanmakt i mig. Det hjälper lite iaf. Sen Lägger jag allt i Guds händer och hoppas på det bästa.

Dom mår iaf bra och det är viktigast. Glada och duktiga med sin hemskolning.

Vad händer mer än att livet suger donkey dick rätt mycket just nu då? 😉

God mat händer 🙂

Igår lagade vi pannbiff med kokt potatis, gräddsås, stekt lök och till det vinbärsgelé, lingonsylt och saltgurka…

Det här kan jag få cravings efter.

https://hannahgraaf.com/wp-content/uploads/2020/04/img_2788.movhttps://hannahgraaf.com/wp-content/uploads/2020/04/img_2787.mov

Jag, William och syrran hänger här hemma och myser. Saknar Mio men han är hos sin pappa. Hans pappa är i riskgruppen och även Mio med sin astma så vi håller oss på avstånd nu ett par veckor.

Igår kväll låg vi i soffan och brände av flera avsnitt av årets Robinson. Har aldrig sett eller iaf inte följt Robinson tidigare, men nu är vi fast.

Stor Kram ♥️


25 kommentarer25 kommentarer om “Robinson”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mmmm….ser gott ut. Det lustiga är att igår lagade jag köttbullar, potatismos, gräddsås och hade lingon och inlagd gurka till. Så himla gott, vardagslyx tycker jag.
  Man får njuta så gott det går och vara ute mycket. Jag förstår att du saknar dina barn. Jag saknar de 2 som flyttat hemifrån. Får se om dom vågar hem till påsken och äta lite gott.
  Idag blir det påskhandling, färga hår och hundpromenad.
  Kram

  Svara
 • Tittar också gärna på Robinson. Anders Öfvergård är så bra programledare och snygg också….hi,hi

  Svara
 • Tycker så synd om dig som inte är i samma land som dina flickor❤️

  Svara
 • Jag tänker på dig Hannah kan förstå din frustration över och inte få träffa flickorna riktigt sorgligt
  Men så skönt att ni kan skypa och att dom har det bra hos sin Pappa
  Skönt för dig och ha Maggan hos dig ❤️
  Här hemma mår vi bra men så trist allting ändå känns som en spökfilm ibland vaknar jag och tror att jag drömt
  Hoppas på att du snart kan träffa tjejerna igen håller tummar och tår för det Hannah önskar er en riktigt Glad Påsk 🐣 ☀️

  Svara
 • Hälsa Maggan att vi är många som saknar hennes blogg, förstpr också varför hon inte vill blogga,då det finns många elaka människor som kommenterar.
  Mvh
  En Sjuksköterska från Dalarna

  Svara
 • Å så god vardagsmat …det ska jag göra imorgon. Har precis svängt ihop en krämig räkcheescake ( från Jennys matblogg) så god. Jag hoppas att du snart får träffa dina töser .Måste var jobbigt för både dig och dem. Även om man pratas vid över facetime så är ju inte det samma som en go *mammakram* <3 Hälsa Maggan att jag saknar hennes blogg…men förstår henne till fullo. Önskar er en riktigt Glad Påsk. Kram på dig och ta hand om er <3

  Svara
 • Flickorna är också hos sin pappa.

  Svara
 • Ja, och dom mår jättebra. Precis det jag skriver. Men dom saknar nog också sin mamma lika mycket som jag saknar dom. Inget ont mot pappan eller nån annan.

  Svara
 • Hej Hanna!

  Vill bara skicka mina varmaste tankar till dig! Vill och behöver du någon som finns när som, hör av dig 💖🎂

  Svara
 • Ååh vad jobbigt att inte få ha sina barn hos sig, den här skiten är jobbig ändå, speciellt ovissheten. Skönt att ha syrran hos sig, kom på att du ju har en blogg också. Kul att läsa, nu när Magdalena har haft lite uppehåll. Ta hand om er!

  Svara
 • Kram! Men det är ju klart att Du ska träffa dina flickor och det NU!:) finns väl inga regler som säger att en förälder ska vara utan sina barn trots det rådande världsläget? Jag förstår inte?! Kram

  Svara
 • Hej Hannah tycker att du ha en väldigt fin hy…tänkte bara fråga vad du använder för produkter! Ha en fin påsk kram ❤🤗

  Svara
 • Mys synd att Maggan inte bloggar har läst eran blogg sen typ start 😰

  Svara
 • Tack för din fina blogg. Läser den varje dag. Du verkar vara en så fantastisk människa som vem som helst skulle vilja ha som nära vän. Förstår att det är jobbigt att vara ifrån dina barn. Men skönt att dem mår bra. Stor kram till dig! Hälsa Maggan att jag saknar hennes blogg! Mysigt att ni kan rå om varandra i denna jobbiga tid.

  Här tittar vi också på Robinson varje avsnitt! Det är så spännande.

  Glad påsk! 🐣

  Svara
 • Hej Hannah,

  Förstår att det måste kännas oerhört tungt! Kan inte ens föreställa mig hur det skulle Vara att vara ifrån mina tjejer så länge. Du gör verkligen det bästa av situationen och verkar kämpa på! ❤️
  En fundering, i o m att många länder har sådana regler nu, får du alltså inte flyga in i Spanien? Det kanske går att hitta något bolag som flyger så att du får träffa flickorna och bo där någon vecka? Mio bor väl hos sin pappa just nu och William klarar sig väl själv med tanke på ålder? (förstår att det också känns tungt att han behöver vara ensam men i dessa tider tänker jag…). Bara en reflektion, förstår att du gör allt du kan!

  Allt gott iallafall,& kram!

  Svara
 • Förstår att du saknar dina tjejer❤️Men snart får du förhoppningsvis kramas med dom igen❤️❤️Hoppas ni får en underbar påsk iaf… hälsa din syster att jag saknar henne via hennes blogg❤️Följer er båda dagligen och tycker ni är så underbara trots att jag ju eg inte känner er fast det känns som om man gör det🌸sköt om er!!! Kram❤️🐥🌸

  Svara
 • mm ser smaskens ut hoppas du får en fin dag

  Svara
 • Har också en astmatiker i familjen. Vad jag förstått så är inte astma en risk så de tillhör inte en riskgrupp.

  Svara
 • Hej Hannah & glad påsk på dig & syrran🐣 jag frågade dig för ett tag sedan vad du använder för produkter till ditt ansikte tycker du verka ha en sådan fin hy men du svarade inte..kanske är en personlig fråga🤔 sen kanske du inte svarar på alla frågor detta är nytt för mig..bruka inte kommentera. Kram till er alla ❤🤗😊

  Svara
 • Glad Påsk till er finfina systrarna Graaf 🐣🐥🐤 Ha en riktigt trevlig sådan. Fint att ha en syster och kunna dela allt med. Saknar min egna syster i skrivandets stund. Numer får vi inte ses lika ofta pga viruset. Hon bor i en storstad och vill inte ta med viruset hit ifall. Men det kommer en tid då detta är över och vi/jag förhoppningsvis blir ännu lite bättre människor med nya insikter… Önskar er en god natts sömn fina❣️❣️❣️💤

  Svara
 • Apropå att livet suger donkey dicks☺️😂
  Vill jättegärna få skicka en Monkey Ball till dig som jag gör själv ( finns bilder på instagram @mrslooser

  Försökte infoga bild men gick inget vidare.. skicka gärna ett mejl om det går bra så skickar jag 🐒🐒.

  Svara
 • Men får inte dina flickor flyga hit? Eller går det inga flyg alls?
  Det måste ju vara sjukt jobbigt för er.

  Svara
 • Hej Hannah.
  Jag har följt din blogg i många år, den är varm och fin och jag kan känna igen mig mycket i dig. Jag har nyligen separerat från pappan till mina tre barn. Dom är hos honom hela helgen, den yngsta är bara två år och har inte varit borta från mig förut. Tomheten är hemsk, man vet inte vad man ska ta sig till. Det hjälper att läsa din blogg och att se att du ändå är vid gott mod trots att du saknar dina flickor. Hoppas du får en bra helg, glad påsk! Kram från en trogen läsare

  Svara
 • Hoppas att du får en trevlig påsk fastän du inte får ha dina flickor hos dig i år. Lite konstigt ändå att syrran kan stötta dig i denna situation. När hon själv har valt att avstå sina barn. Svea

  Svara
 • Oh my god ”Svea” du var bara tvungen att spruta ut lite elakheter ändå… hoppas det kändes illa

  Svara