Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:52 | april 15, 2020

Systrarna Kruse

God onsdag min vän. Hoppas allt är väl.

Vilken dag! Sitter ute med kaffe i solen på min baksida. Tänkte börja fixa här ute idag… För nu tänker jag att det här härliga vädret kommer hålla i sig. Fram med utemöblerna och göra lite fint i min ”trädgård”.

Har ju ingen studsmatta längre så där den stod önskar jag bygga ett litet soldäck. För där är kvällssolen. Får se om byggare Bob i mig klarar det 🙂

Härligt!

Nog om det.

Hjärtat värker av saknad och kroppen skälver av ovisshet men jag glädjer mig åt våra FaceTime-samtal.

Gårkvällens godnatt. Mina älskade flickor ♥️

Igår kväll såg vi även klart sista avsnittet av Robinson säsong 7 och gladde oss åt att Klas vann.

Vi har nästan börjat leva som skeppsbrutna. Vi drömmer om öråd, sandiga tävlingar, kryp och Anders Övfergård. Vi har samma mjukiskläder, knappt att vi duschar och borstar tänderna samt att vi har bestämt oss för att köpa bruna håriga kokosnötter idag.

Enda skillnaden är att vi frossar i mat 🙂

Gött!

Igår hasade vi oss ur soffan och klädde oss ordentligt för att kunna visa oss ute och fick håren fixade av bästa Catta på Creative Headz. Härlig känsla 😉

Systrarna Crusoe.

Glöm inte lika in på min Instagram och särkilt InstaStory. Där lägger jag även upp om dagarna.

Önskar dig en bra dag.

Var rädd om dig.

All Kärlek ♥️


17 kommentarer17 kommentarer om “Systrarna Kruse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vill bara skicka en kram ❤

  Svara
 • Om Maggan är rädd för att smittas så ska hon absolut inte gå till frisören… Källa Agnes Wold

  Svara
 • Okej. Ska hälsa henne det. Men skriv hellre till henne än här på min blogg. Kram

  Svara
 • Trångt att gå i samma mjukiskläder 😉

  Svara
 • Ja iaf snart när vi blivit så feta av all mat och inte ryms i samma. Då byter vi samma mot varsina mys-outfits 😉

  Svara
 • Härligt att din Syster med barn Kom hem Mumin valde att stanna kvar Va vacker ni är Tänk att du ha inte tappat dina barn Sociala tog min dotters barn o mej När jag va 5 år .6 Månader sen mina barnbarn blev tagen på Påskdagen Ingen tar ifrån mej dom jag älskar Så jag förstår din saknad men dom är hos sin Pappa så gläds Ni ligger inte i Botten

  Svara
 • Herregud så tröttsamt!
  5 kommentarer, & självklart är minst en av dem en ”pekpinne!” Snälla, sköt dig själv & skit i andra? Vi gör nog alla vad vi kan just nu, i den märkliga tid vi lever i. 🙏❤

  Svara
 • Så fiiina ni blev i håret. Snygga lockar ♥️ Tvättade håret igår o tänkte locka mitt hår idag. Men orkar inte just nu. Kanske senare. Har paket att hämta ut från Lyko och Yves Rocher. Orkar inte hämta ut dem heller ✌️😁 Har beställt smink, tvålar och duschkrämer… och även en liten parfym från Yves Rocher. Vanilj, kakao, kaffe och rosépeppar doft 😊 Hoppas den är god 👌 Ha en fortsatt fin dag vacker❣️

  Svara
 • Snygga i håret blev ni 🙂
  Hannah dina ljusa byxor, vart finns dom?
  Njut av sol och mat nu.

  Svara
 • Fina ni är båda två😍 hoppas du får träffa dina små söta snart💕 Kram

  Svara
 • Vad hände med tävlingen om fransförlängning? Det var jag vars underbara syster dog. Jag har gråtit bort mina fransar. Mvh maria jacobson

  Svara
 • Inte frisörbesök nu i dessa tider. Onödigt speciellt om man tillhör en riskgrupp. Tänk alla personer som frisören har klippt innan!!

  Svara
 • Det är osmakligt att gå till frisören, sån ytlig grej i dessa tider. Bättre att klippa sig själv hemma med kökssaxen! Låt inte fåfängan ta över så till den milda grand så att man är så egoistisk och bara tänker på sig själv när man kan smitta andra. Även om man inte har några symptom. ❤️

  Svara
 • Å förstår att du saknar dina flickor!!! Nu när du o Maggan bor ihop kan ni inte lägga upp lite roliga/knasiga filmer eller nåt. Alltså av er. Har börjat kolla på avsnitten av systrarna Graaf, så roligt. Vill se mer av er:) Kram Maria

  Svara
 • Ni blev supersnygga i håren 🥰🥰

  Svara
 • Vågar inte gå till frisören nu.Bor inte i Sverige men där skulle jag ännu mindre våga gå..

  Svara
 • Ja det är ju väldigt farliga frisörer i Sverige…

  Svara