Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:19 | april 16, 2020

Hemma-SPA

God kväll min vän. Hoppas du har haft en fin dag.

Jag har gått och lagt mig och kommer strax somna men ville kika in här först. Det är tomt nu när syrran åkt hem. Har varit roligt och skönt med sällskap. Det är så ensamt annars. Pojkarna är ju så stora och hänger inte direkt med mig. William håller sig mest på sitt rum eller i studion och gör musik och Mio är hos sin pappa nu.

Saknar Vida och Livs spring och skratt här i huset. Stök och liv, ljud och fullt hus.

Är iaf tacksam över dessa två veckor med syrran. Vi har skrattat så mycket och plöjt Robinson. Typ det enda vi gjort 🙂

Vår besatthet av Robinson saknar gränser.

Vi har letat efter bruna kokosnötter i matbutikerna utan lycka… men en egen Robinson statyett har vi fått till 😉

Igår bjöd Ewa oss på lunch ute på hennes baksida. Vi bor nära varandra så jag och syrran tog oss en skön promenad dit.

Hon hade gjort massor av god mat och bubbel till det.

Imorse for jag in till stan på ett möte med min agent på Cube. På säkert avstånd åt vi frukost och planerade jobb. Kändes gott och hoppfullt. Fick iaf lite ljusare tankar om framtiden.

Frukostmöte på Pom & Flora. Godaste smörgåsen med äggröra, avokade och chili.

Ikväll har jag haft hemma-SPA. Peelat huden, lagt en ansikte- samt ögonmask och vårdat mitt yttre.

Lyxade till kvällen med en burk champinjoner och knäckemacka också.

Har du läst Amelia? Fick höra att jag såg ut som Viktoria Silvstedt på omslaget. Måste vara det stora håret.

Berättar bla om cellförändringarna jag fick i höstas, endometrios som upptäcktes då och att jag fick opererade bort min livmoder.

Kanske nåt att bläddra i och läsa om du har tråkigt.

Nu ska jag släcka och sova. Får trycka in öronpropparna för William håller på att tvätta och greja. Bra att tonåringen tvättar själv iaf 🙂

All Kärlek ♥️


24 kommentarer24 kommentarer om “Hemma-SPA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den ska jag köpa och läsa.
  Så mycket du fick gå igenom på en gång!
  Inte konstigt att du mådde dåligt och var ledsen.
  Jättebra att du berättar tycker jag och väldigt vanligt att man får en sen diagnos när man har endometrios tyvärr.
  Jag har det också och vet hur jobbigt det kan vara.
  Varm stor kram till dig från mig.
  ♥️

  Svara
 • Vilken fin och viktig intervju i Amelia! ❤ Så bra att vi kan prata om svåra saker och stötta andra.

  Svara
 • Hej fina!!
  Jag köpte Amelia igår och läste intervjun med dig. Du har verkligen gått igenom en hel del sista tiden.

  Stor kram

  Svara
 • Hej Hannah,
  Jag kommenterar nästan aldrig bloggar men efter jag läst din intervju i Amelia och läser ofta din blogg så ville jag bara kika in och säga att du verkar vara en helt fantastisk kvinna (utan att ens känna dig). Så öppen, ”naken” och ärlig intervju men även så igenkännande. Hade du någon andra symtom förutom blödningar vid cellförändringarna? Tack för att du delar med dig om det jobbiga, tillsammans blir vi starkare när vi vågar prata om svåra saker! Varm kram till dig!

  Svara
 • Ja jag har läst och förundrats över ditt liv- En fantastisk intervju och bra skrivet reportage 🙂
  Både du och syrran verkar så härliga och att ni har en sån fin kontakt är underbart att se.
  Förstår att du känner dig ensam och vet hur svårt det kan vara. Kram på dig vackra du!

  Svara
 • Så klart har jag läst blev glad bara av att se dig på första sidan du är det vackraste som finns både ut och insida ❤️
  Tänk att vi snart känt varandra i 11 år haha mysigt med hemmaspa och få rå om sig lite själv och knäckemacka och hela champinjoner det kunde alltså varit jag 😂 älskar det
  Inte dåligt att William tvättar
  Jag har curlat mina barn i alla år ( även nu ) 😅 du får ha en skön helg i solen ❤️

  Svara
 • Marita ♥️ Ja tänk att vi varit vänner så länge ☺️ Du har alltid spridit glädje och jag är så tacksam att du finns här hos mig 🙏🏼 Stor Kram!

  Svara
 • Tänk på att champinjoner innehåller cancerogena ämnen. Livsmedelsverket rekommenderar max ca 100 gram per månad. Alltså typ en burk champinjoner.
  Råa champinjoner innehåller dock mer av detta farliga ämne än konserverad.
  Har själv hört detta för flera år sedan men inte tänkt på det utan har fortsatt att äta burkchampinjoner eftersom jag tycker det är smarrigt. Läste dock nyligen en artikel om detta och blev återigen påmind.
  Nu hamnar denna kommentar under ditt inlägg om cellförändringar och det är inte så jag menar att det skulle vara en koppling.
  I all välmening bara eftersom jag vet att du liksom jag gillar denna delikatess!

  Svara
 • Tack Cissi. Bra att undvika så klart. Kram

  Svara
 • Hello fina❣️ Du känns som en vän, även om det bara är på nätet och jag inte känner dig… Haha. Vet inte hur jag ska förklara riktigt. Hoppas du har det bra o att solen lyser på dig 😊 Själv har jag haft en bra dag so far. Ledig idag. Köpte en Bvlgari parfym på Kicks, Splendida – Jasmin Noir (30 ml). Gillar man jasmin dofter så kommer man tycka om denna ✌️☺️ Köpte även lite Linda Hallberg smink. Ja du hör, smink o parfymer får iallafall aldrig jag nog av 👌 Kramen 🦋

  Svara
 • Jag förstår precis vad du menar… för jag känner likadant. Har några som alltid skriver tillbaka och berättar om sitt liv, som du bl.a, och då får jag lära känna lite tillbaka ♥️

  Svara
 • Hej fina Hannah! Brukar titta in på din blogg ibland, du skriver så känsligt och fint! Hoppas, hoppas att du snart får hem dina söta döttrar! Tycker också att du och min dotter Victoria är lite lika varann på framsidan av Amelia, berättar jag för henne tar hon det som den bästa komplimangen!
  Keep up the good job!

  Svara
 • Oh tack! Tack för alla varma komplimanger. Tycker själv att Victoria är så galet snygg så den enda likheten är väl håret enligt mig. Men nu blev jag glad. Stor Kram ♥️

  Svara
 • Har du sett dom första avsnitten med Harald_Treutiger, det var hard core!Har oxå börjar fixa Fejjan mer än vanligt, och äta mer gott än vanligt!Nu sjunger koltrastarna vackert utanför mitt småländska hus i skogen,ha det så gott vacker!

  Svara
 • Jaa! Den ska jag leta fram och titta på. Borde finnas på SVT? Älskar koltrastens sång. All fågelsång är vår för mig 🙏🏼 Kram 💕

  Svara
 • Du har så snygga solbrillor på dig vad är det för märke? Var har du köpt dem?
  Tack för att du delar med dig i både upp och nedgång, det är starkt❤️❤️

  Svara
 • Artikeln med dig va det bästa i detta Amelia nr! Hoppas livet vänder för dig, du verkar så otroligt omtänksam och gullig mot alla.
  Häromdagen såg jag dig i en rosa tröja i en instastories när du gjorde reklam för något. Den tröjan va ju bara en ”måste ha annars dör jag tröja”. Så fin på dig. Var har du köpt den? Såg så gosig ut

  Svara
 • Tyckte likheten med Victoria S sitter i munnen. Ja, håret också på den bilden, men det var munnen som jag reagerade på. Ni är båda ursnygga kvinnor.

  Svara
 • Tack för ett fint reportage! Jag (54 år)opererade bort min livmoder för ett antal år sedan pga rikliga blödningar varannan vecka i flera års tid. steriliserade mig i slutet av -90 talet. Förlorade också mycket blod . Gick infektioner mm. Var sjukledig 2 månader😕. Men efter det har jag mått bra!

  Svara
 • Så kul att både du och Maggan har söner som håller på med musik. Gör William och hans pappa musik ihop? Kul att dom har det som gemensamt intresse.

  Svara
 • Då måste jag köpa Amelia! ❤❤❤
  Jag lider av svår endometrios, som raserat mitt liv.

  Svara
 • Ja verkligen två kanske inte naturligt vackra kvinnor men dock….om det nu är viktigt här i livet ? Just nu är jag glad att jag finns i livet med nära och kära och har mitt underbara jobb att gå till varje dag. Härlig känsla att vara utarbetad och komma hem till familjen och kunna ta en bit mat och se solen stråla utanför fönstret och höra kvittrande fågel sång.
  Behövs inte så mycket mer för att få den där härliga känslan i kroppen….ta vara på stunden här och nu.

  Svara
 • Ha ha du och dina champinjoner i burk! Själv har jag svårt för dom, jag äter hellre färska jag! 😉

  Svara
 • Att operera bort livmodern var det bästa jag kunde göra. Men blandat med både sorg och glädje. Glädje att slippa mensen men sorgen över att aldrig mer kunna få barn.
  Nu efter 6 år så känns allt så mycket bättre. Det första året är jobbigast.
  Kram på dig

  Svara