Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:27 | april 25, 2020

Tjejfest

Hej min vän. Har du en skön helg?

Här är det hemmahäng, likt alla andra dagar, men med huset fullt av glada barn.

Så härligt att se och känna glädjen här hemma.

Igår var Vida på tjejmiddag hos Presley och här hemma var huset fullt av 11-åringar. Liv hade fyra vänner som sov över och det fnissades från hennes rum långt in på natten.

Tjejfest.

Imorgon ska Liv ha ett litet kalas med sina fem bästisar. Tänkta ha femkamp och tårtbakartävling. Vill att hon ska få känna att hon snart fyller år. På tisdag när det är hennes dag så är det bara familjen som firar.

Jag och Vida fick sängen för oss själva igår.

Sov gott men min morgon började med att rensa och få bort stopp i toaletten. Fick leta fram ett redskap (blev en köksslev. Som nu sett sina bästa dagar och hamnat i soporna) och sen gräva bland toapapper, kiss och skit. Baksidan med många barn i huset 😉

Hoppas du får en fin dag!

All Kärlek ♥️


12 kommentarer12 kommentarer om “Tjejfest”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Häll en full skurhink i toan vid stopp. Jag gör det även utan stopp ganska ofta för att rensa rören. För säkerhets skull.

  Svara
 • Går det inte att få flickorna att stanna på något vis? ❤ Det är ju ändå inte långt kvar till sommarlovet.
  Gläds med dig varje gång jag ser bilder på dem och er. Vilken lycka att få vara tillsammans.

  Hos oss har vår 6-åring inte kunnat gå i skolan eller träffat kompisar på 7 veckor efter att ha varit dunderförkyld och inte blivit av med alla symptom. Det gör så ont i mammahjärtat när man tänker på glädjen som vännerna ger. 💔 Försöker tänka att detta är en gång i livet som det händer och att vi ”snart” är tillbaka med normalt umgänge igen.

  Svara
 • Åh, många kompisar och sleepover! Det saknar dottern mycket! Finns inte en chans till det nu I Finland. Väldigt stränga restriktioner här.

  Svara
 • Här är ju skolorna öppna som vanligt och inga av barnen eller deras familjer här har minsta lilla förkylning. Så det känns lugnt.

  Svara
 • Det är noga här också fast alla respekterar inte detta.
  Det avråds från att barn ska sova över hos varandra.
  Jag tror inte att det alltid hjälper att lägga sitt liv i Guds händer

  Svara
 • Elin, jag respekterar alla rekommendationer men när det kommer till att barnen umgås med sina bästisar som bor grannar här så känner jag mig lugn.

  Svara
 • https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/chatta-med-blekinges-smittskyddslakare-bengt-wittesjo

  Svara
 • Tänker också snart Sommarlov
  barnen kan väl stanna i Sverige nu
  Dom kan ju plugga på distans precis som dom gjort innan ? Bara en tanke … Mys på med dina tjejer ❤️❤️❤️

  Svara
 • De säger att barn kan visst träffas på fritiden, går de på samma förskola/klass så är det detsamma som om de är i skolan, (eftersom barn kan vara smittbärare utan symptom). I skolorna så får barnen lära sig att hålla avstånd, inte vara upp i varandra, vilket inte alltid är så lätt ”Ena dagen får man hålla om kompisen men nästa dag ska man hålla avstånd till kompisen”.

  Svara
 • Vad är det för tatueringar du har på armen? Ser fina ut när det är små och enkla.

  Svara
 • Jag är så glad för din skull för att du får ha dina flickor hos dig igen ❤

  Svara
 • Ändå konstigt att ni lever ett så normalt liv i Sverige .. i Finland skulle nog ingen ordna kalas eller sleep-overs nu i dessa tider. Skulle ju vara fint om ni som är influencers skulle ta detta på allvar !

  Svara