Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:45 | maj 7, 2020

Coffee table book

Hej min vän. Hoppas allt är väl.

Här är skolan i full gång och jag dricker kaffe. Ser fram emot gympalektionen när vi ska köra crossfit. Har även köpt en rockring som vi ska rocka riktigt bra inom ett par dagar. Ingen av oss klarar längre än fyra sekunder innan den far ner men vi har bestämt att öva och klara minst en minut.

Har du nåt bra rockrings-tips? 🙂

Vida har gömt sig i hopp om att inte behöva göra matte. Förstår henne 😉

Fick den här fina skylten från Drömhuset. Den passar perfekt där uppe på köksfläkten och den stämmer så bra.

Tacos till middag när barnen får bestämma. Jag måste börja planera bättre nu när huset är fullt. Ha en färdig plan i början på veckan med recept och middag för varje dag. Enkla och goda rätter.

Älskar att träden snart står i full blom och att jag kan sitta ute i värmen på min altan med mitt morgonkaffe. Trots att världen just nu är uppochner så känner jag mig glad över att sommaren är på intåg.

Nu har vi fått massor av bilder från måndagens fotografering. Ska sitta och gå igenom flera hundra idag och se vilka som kommer vara i topp för att bli omslagsbild.

Vill att boken ska ha en coffee table-bok känsla. Inbunden och lite större i glossigt svartvit.

Nu kallar lärarplikten 🙂

Var rädd om dig.

All Kärlek ♥️


16 kommentarer16 kommentarer om “Coffee table book”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hemskolning skulle vara en mardröm för oss. Vi får inte ens de få läxor som kommer gjorda utan tjat och sura miner.

  Svara
 • Vad härlig fåtölj! Den hade min dotter ockuperat direkt!

  Svara
 • Jag har en rockring med lite tyngd i så det blir lite motstånd. Mycket lättare och bättre träning än en ”vanlig barnrockring”. Jag hade också problem i början men man lär sig ☺️. Se till att få fart på den. Jag brukar köra 100 varv för att mjuka upp min stela rygg. Skonsamt och bra. Rocka på!

  Svara
 • Vilka fina bilder på er! Den med vita skjortor är verkligen sjukt sexig, om jag får säga så. Är det en humorbok som Maggans andra bok? Eller allvarlig som hennes första? Det påverkar ju också vilken omslagsbild man vill ha antar jag ????

  Svara
 • Har förkylda barn hemma vecka 3, gör inget annat än lagar mat och diskar ????????
  Måtte världen bli som vanligt snart ????

  Svara
 • Jag rekommenderar Icas enkla veckan-matkasse. Enkla snabba recept, och prisvänligt.
  Mvh Alexandra

  Svara
 • Dig hade man gärna tagit en kaffe med!
  Bra bilder på er två systrar!
  Önskar dig allt gott!
  Kram Dennis

  Svara
 • Hej. Jag lärde mig för några år sedan av en vän som gick på gympapass med enbart rockring, att knepet är att inte rotera höften utan röra höften fram och tillbaka. Man typ juckar med höften fram och tillbaka istället för att försöka ”rulla” höften i cirklar. Jag testade och på ca 3 försöket kunde jag rocka i över 5 minuter, jag som innan kanske klarade 10 varv bara. Så, det är dagens rockrings trix. ???? Tack för trevlig blogg och lycka till!

  Svara
 • Bästa tipset! Tack. Här ska det rockas… hoppas jag. Kram

  Svara
 • Åh kan du inte publicera veckomatsedeln om du blir klar med den. Behöver inspiration 🙂

  Svara
 • Sådana vackra bilder på dig och din syrra, ni är verkligen fullblodsproffs. Så impad. Tyckte er reality serie var så rolig, blir det mer av den? Alltså Maggan, vilken humor. Ni kompletterar varandra bra.
  Jag önskar dig en fin helg, njut av våren. Här blir det promenad och grillning.
  Kram

  Svara
 • Hade vart kul ifall du la ut veckomatsedeln!

  Svara
 • Herregud vilken snygg pall/stol som Vida har gömt sig i 🙂 <3

  Svara
 • Eller hur? Den är från Granit. Kram!

  Svara
 • Sjukt snygga den vita skjortan ????
  Var kommer den ifrån och vilken str har ni?

  Svara
 • Det är en Karl Lagerfeld från Plainvanilla.se. Dom är små i storleken så jag har 40. Kram ♥️

  Svara