Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:06 | maj 17, 2020

Life hacks

God kväll vacker. Proppmätta ligger jag och tjejerna på soffan. Vi har grillat hamburgare och till efterrätt ätit hemmagjord äppelpaj med vaniljvisp.

Hela helgen har varit proppmätt för mig. I veckan som kommer blir det att röra på sig och börja träna. Måste komma igång på riktigt och inte bara lite dåochdå.

Överlag så är det viktig med rutiner och regler. För alla här hemma. Har gett upp med killarna 😉 Känns som om ingen varken lyssnar eller respektera mig tyvärr. Äh, har inte gett upp men tror det är svårt att ”lära en gammal hund att sitta”. Svårt när man för det mesta är ensam i vardagen med allt.

Nu har iaf jag och tjejerna suttit tillsammans och satt upp lite riktlinjer, regler och annat. Dom börjar skolan imorgon och för att vi alla ska må bra är det viktigt att vi har rutiner, lyssnar på varandra och tänka på att inte bara gapa så fort man blir sur, inte hittar sina strumpor eller inte får som man vill.

Vi har infört veckopeng och vad man behöver göra för att få det, sovtider, mobiltid. Vi ska ta kvällspromenader eller cykelturer tillsammans varje dag. Vi ska börja läsa tillsammans på kvällarna så ingen får ligga med sin mobil minst en timmer innan läggdags. Det är Lite av allt vi diskuterat och kommit fram till.

Vi har tillsammans lagt upp våra hemmaregler så vi verkligen är överens.

Ordning och reda.

Apropå ordning så följer jag ett bra konto på Instagram. Enkla och smarta life hacks.

@tipsochtrix heter kontot.

Häromdagen visade hon bl a ett smart sätt att vika ihop pasta- och flingpaketen i skafferiet. Blir både snyggare och så mkt bättre.

Nu väntar vi bara på kvällens avsnitt av Robinson. Jag och Liv har längtat sen i torsdags.

Vi håller på Fabian och Julia. Sen gillar jag Kristove och Micke som vekar så genomsnälla. Särskilt Micke. Priya tycker jag också har klivit ur sin rätt intetsägande roll till att droppa roliga kommentarer och sticka ut. Ingen i trion som kom in senare, än dom andra, tycker jag ska vinna för dom har inte härdat ut lika länge. Jag gillar alla men hoppas mest på att Fabian eller Julia tar hem det. Ingen från Gränslandet tycker jag ska vinna. Har man åkt ut en gång så har man.

Vem håller du på?

Nu börjar det verkligen dra ihop sig. Är det Ragnar som ryker ikväll tro?

All Kärlek ♥️


22 kommentarer22 kommentarer om “Life hacks”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jonas eller Micke

  Svara
 • Fast den senare trion bodde ju på en egen strand i väntan på att få komma till Robinson-lägren. Så dom har ju ”härdat” på öde ö lika länge tänker jag… Så nog skulle dom va värda vinsten också 🙂

  Svara
 • Nej, dom var inte där lika länge. Alltså Christoffer, Clara och Jani. Men unnar alla att vinna 🙂

  Svara
 • Det ser riktigt gott ut! 😊

  Svara
 • Hej!
  En fråga angående något helt annat! Såg dina vita sneakers på bild med din syrra häromdagen! Så snygga! ❤️ Var har du köpt dem? 😊
  Önskar en fortsatt fin kväll! ❤️💫

  Svara
 • Hejar på Micke eller Julia men nu kommer ju snart Mattias in så spännande längtar till finalen nästa Söndag men först final imorgon i Big Brother 😊 hälsningar från ungdomarna från Skåne haha
  Ingen av våra barn vill kolla på sån skit knappt man vill berätta att man tittar på det själv 😂 bra med fasta rutiner och regler men inte helt lätt och va själv med fyra barn jag hade tre varav två tonåringar men med facit i hand så ble det folk av dom också 😊 ha en kväll med dina tjejer ❤️❤️❤️

  Svara
 • Här hemma håller vi på Priya för hon jobbar på sonens förskola och stora sonen hade henne när han gick där! Lika skön i verkligheter som hon är i Robinson 😀👍🏻

  Svara
 • Nu hoppas jag på Julia eller Micke. Jag har fruktansvärt svårt för kristove tyvärr, tycker han är knepig, taskiga kommentarer och hela hans uppsyn har jag svårt för., längtar tills Mattias kommer, men det känns som han kommer göra cirkus av allt 😅

  Svara
 • Fina Hanna ❤️ Himmel vad duktig du är. Ramar o kramar är bra för alla. Hoppas det går bra för flickorna i skolan. Kram o kärlek till er ❤️

  Svara
 • Wow! Jag blir så imponerad! Mina känsla (kommer antagligen från när jag själv växte upp för 30 år sedan) är att mamma o pappa bestämmer – följ huset regler. Jag tror inte det är ett vinnande koncept. Nu bodde jag hemma länge och har mål i munnen så när jag själv blev vuxen kunde vi ändra på vissa invanda barn-vuxen-roller som kanske inte var så positiva. Så att du sätter dig med dina barn som inte ens är tonåringar och har en dialog om hur alla vill ha det i sitt hem och hur ni kan respektera varandra och få hushållet att funka i vardagen är så coolt!!! 😎😎
  Mitt äldsta barn är inte ens 2 år men när hon är äldre och går att konversera med ska jag göra samma sak! Tack för fin inspiration ❤️❤️

  Svara
 • Jag har också ”gett upp” på vissa av mina barn. Vissa människor ska inte ha den påpassningen och som förälder vet man när det är bättre att sluta ”ligga på”. Så länge man visar på goda exempel själv och att man finns där när dom behöver en så tror jag att man kommer långt. Men vad mysigt det låter med era nya tjejrutiner.❤️

  Svara
 • Vad smart att vika ihop paketen i skafferiet så🙌☺️

  Svara
 • Jag följer också Robinson, och tycker att denna säsongen är väldigt bra. Inte så mycket elakheter sinsemellan. Jag har hela tiden hejat på Catarina, tycker hon har varit väldigt duktig och fin. Men hon åkte ju igår. Håller också med om att Priya är rolig i sina kommentarer.
  Idag har äntligen blåsten lagt sig, herrejisses vad det blåste i helgen. Fy tusan.
  Ha en fin vecka.

  Svara
 • Jag tittar också på Robinson detta år. Och det pga Kristove. Han har varit min coach i 1,5 år och underbarare människa får man leta efter ❤️. Går även hans kurser och hypnos 👌. Vet inte var jag hade varit idag utan honom. Julia är också en underbart positiv tjej med minimalt med filter 😆. Hejja allihop!

  Svara
 • Tack för bra tips! Jag ska komma ihåg dem.

  Svara
 • Din hemmagjorda äpplepaj med vaniljvisp ser mumsig! Älskar pajer med vaniljvisp/sås.
  Vacker bild på dig Hannah!
  Önskar dig allt gott!
  Kram Dennis

  Svara
 • Julia eller Priya tycker jag. Älskar Priyas kommentarer 😂😂 skrattar högt när de kommer.

  Svara
 • Jag med 😂😂😂 ”Kristoves massageröst” 🤣

  Svara
 • Tyckte om Kristove förut, men tycker han visar mindre trevliga sidor mer och mer. Tycker mycket om Micke, Julia, tycker Priya har växt och skrattar gott åt hennes fyndigheter. Glad att Mattias fick komma tillbaks och ifrågasätta Kristoves lögner.

  Svara
 • Mathias eller Micke tycker jag ska vinna!

  Svara
 • Alltså HUR snygg är du i din nya frisyr? Så jäkla snyggt! Du ser yngre ut. (inte för att du såg gammal ut innan men yngre i nya frisyren) ♥ ♥ ♥

  Svara
 • Tack Malin ♥️

  Svara