Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:56 | maj 19, 2020

Lite ytligt och upplyftande

Hej vacker. Har precis satt mig i soffan efter en dag på språng. Mötet idag gick bra. Det tog några timmar men ser ljust ut och tror det blir roligt jobb i höst.

Cyklade med Vida till skolan imorse. Vi cyklar varje dag. En skön start på dagen.

Har precis satt mig i soffan efter att ha lagat middag och städat undan. Älskar den här stunden. Allt är klart för dagen och nu kan jag i lugn och ro skriva till dig, läsa eller bara jäsa medans barnen grejar med sitt.

Just nu är det frisörsalong i köket.

Lagade en god pastarätt med kassler och ostsås från Jennys Matblogg. Här hittar du recept.

Rätten var väldigt uppskattad. Tack Viktoria för tipset och för att du bjöd på den häromdagen.

Idag var jag även på Eriksbergskliniken och ”tränade rumpan” 🙂 Syrran skrev ju och skvallrade att jag var där förra veckan så jag har fått många frågor och lovat att berätta.

Hörde själv om den här grejen från Mios pappa. Han tipsade om den. Det är alltså en nyhet från USA som bl a Jennifer Lopez och Drew Barrymore använt sig av och förespråkar. Jag tycker det är kul att testa nya saker som inte innebär att man måste lägga sig under kniven.

EMSCULPT heter det. Elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnaden och fettdepåer.

Det surrar och burrar och musklerna jobbar.

En 30min behandling motsvarar 20.000 sit-ups om man gör magen och i mitt fall 20.000 rumpövningar. Man borde få träningsvärk from hell men man känner ingenting.

Jag kan inte förklara riktig vad den gör men du kan läsa mer HÄR! på Eriksbergsklinikens hemsida.

Nu med detta och min träning så lär jag kunna ställa ett glas på min rumpa när jag är klar 🙂

Kan vara ett bra komplement till träning och bra kost om man vill komma i form. Men det är så klart en smaksak och upp till var och en.

Jag vill iaf prova. Är man över 40 och fött en herrans massa barn så vill inte kroppen exakt det jag vill så nu ska jag kämpa mot tyngdlagen 😉 Får väl återkomma när jag är klar om det blev nåt ”rumplyft”.

Nu fick jag sällskap i soffan av Vida.

Snart blir det ett avsnitt Robinson och sen sova.

Ikväll tar vi en tidig kväll.

All Kärlek ♥️


52 kommentarer52 kommentarer om “Lite ytligt och upplyftande”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skäms !! Vem vill ha rumplyftskakare förutom egocentrerade s.k influencers! Är vi 40 eller 50 + så inte sjutton köper vi en rumpskakare som lurar oss att tro att vi blir fit. Dumheter!!! Det heter att åldern tar ut sin rätt. Det finns inga genvägar tyvärr. Stackars er som måste försöka sälja skit!!!!

  Svara
 • Säljer ingenting. Skriver om nåt som jag provat och gillar. Som jag skriver så är det upp till var och en. Bara fånigt att gå igång och bli sur som du. Men jag anade att det skulle trigga igång vissa här inne. Jag kommer iaf få en snygg fast stjärt och det är kul tycker jag 🙂

  Svara
 • Maria: Vem ger dig rätt att tala för 40- och 50-åringar? Skäms på dig själv som läser Influencerbloggar när du inte har vett att uppföra dig! Vad är det med alla bittra och missunsamma medelålders kvinnor som måste höras överallt när de sitter bakom ett tangentbord? Har du inte fått någon uppfostran? Ta tag i ditt eget liv om det är sån misär så du måste ge dig på andra. Jäkla mobbningfasoner.

  Svara
 • Kan inte annat än att hålla med dig Susanne. Men man slutar aldrig förvånas. Skulle inte ens lägga en sekund på att läsa om någon än mindre kommentera om det störde mig… Lite roligt att vissa går igång så hårt på saker som JAG väljer att göra 🙂

  Svara
 • Går endast att se kommentarerna via mobil. Ej via dator. Varit så en längre tid, tyvärr.

  Svara
 • Men så konstigt. Ska genast maila teknikerna. Tack att du sa till.

  Svara
 • Eftersom du här gör reklam för behandlingen och kliniken så borde inte inlägget reklammärkas?

  Fattar att man vill vara fin men det är ändå sorgligt med alla dessa behandlingar och injektioner som många influencers är så positivt inställda till. Det gör att jag (och säkert andra kvinnor också) börjar tänka på alla mina utseendebrister. Det är sorgligt att utseendemässig perfektion hela tiden ska vara målet för många influencers. Det måste också vara väldigt stressande att inte tillåta sig själv att åldras. Det är inte lätt att vara flicka och kvinna i dagens extremt utseendefixerade klimat.

  Svara
 • Är det reklam eller samarbeten där jag får betalt eller jobbar med så reklammärks ALLTID mina inlägg. Om jag gillar nåt som smink, ett recept, en behandling eller dyl i min vardag så ska jag väl kunna skriva om det utan att det är reklam. Annars får jag snart reklammärka alla inlägg eller sluta ta bilder och berätta om annat är sånt som jag kan plocka i skogen. Vill jag måna om mitt utseende så är det väl upp till mig. Älskar att bry mig om min kropp och tycker det är skoj med smink och yta. Sån är jag 🙂

  Svara
 • Du är grym Hanna! Skit i alla bittra som försöker trygga ner dig

  Svara
 • Tack Nina. Äsch vet att det alltid finns en typ av kvinna som blir galen av sånt här men det är ju min kropp och min blogg 🙂 Kram

  Svara
 • Ingen blir galen Hannah. Vore du det minsta upplyst skulle du förstå att ingen vill dig illa. Vi som kritiserar är intelligenta kvinnor utan den yta du står för och som i förlängningen inte kommer att ge dig någonting annat än dålig självkänsla. Du är en jättefin medelålders kvinna. Njut av det.

  Svara
 • ”…Vet att det alltid finns en typ av kvinna som blir galen av sånt här.” Aha. Du föreställer dig kanske att någon som framför reflektioner som är mer kritiska är en tråkig, ful, fet och bitter feminist. Vilken djup analys isåfall. 🙂 Snarare handlar det om kvinnor som tänker och ser saker i vår kultur, vårt samhälle och våra normer som inte är sunda. Man kan vara en tänkare utan att vara bitter och ful. 🙂 Och man kan gilla att läsa en blogg utan att gilla allt som framförs i den.

  Svara
 • Dina ord. Inte mina.

  Svara
 • Spännande och höra om resultatet. Är snart 50 och tyngdlagen gör sin rätt :)))
  Heja dig ❤

  P.s kan bara inte förstå varför vissa läser och komenterar om man inte gillar en blogg. Över mitt förstånd 🙈 Skit i dom. P&K 🥰

  Svara
 • Ja visst är det. Lovar att berätta. Kram ♥️

  Svara
 • Blev de nåt resultat?

  Svara
 • Trevligt med en ”snygg fast stjärt” Hannah! Den skulle jag vilja se!
  Ha en god fortsättning!
  Kram Dennis

  Svara
 • Yta yta
  Är det verkligen det viktigaste i livet just nu?
  Vi kvinnor ska hålla varann om ryggen och stötta varann och de flesta influensers skriver och förespråkar att vi ska vara nöjda med oss själva och våra kroppar.
  Sen håller de flesta på ändå med ändringar och förändringar hela tiden.
  Du gör väl som du vill men om du vill ha en fast stjärt, för vem? Eller är det för att du inte känner dig nöjd när du ser dig själv i spegeln?
  Du är vacker som du är och du som alla andra blir äldre och man kan åldras med skönhet utan att göra om sig.
  Det mesta rasar ändå neråt till slut
  Men vacker kan man vara ändå.
  Skönhet kommer inifrån så tänk på det så förstår du och andra att i slutänden har inte utseendet så stor betydelse.
  Det är det som finns inom som gäller.
  Men som sagt, nu har jag fått framföra min åsikt men var och en gör som de vill.

  Svara
 • Väntade på dig 🙂 Vem säger att yta är det viktigaste i livet just nu?! Personligen gillar jag att ha en fast kropp, träna och må bra. Andra kanske trivs i en annan typ av kropp. Jag tycker att det är mycket viktigare att jobba på den inre skönheten för den har vi med oss hela livet. Vårt yttre är som vi vet förgängligt. Men jag håller gärna mitt yttre så tillfredsställa som möjligt så länge jag kan… för MIN egen skull.

  Svara
 • Alla som irriterar sig på Hanna sluta gå in o läs hennes inlägg…. De är väl upp till henne vad hon gör o inte gör …skaffa er ett liv

  Svara
 • Det är väl ändå bätte att acceptera sin ålder och det som händer med kroppen. Varför vill du se ut som om du är 25? Va en bra förebild för dina döttrar och se lite naturlig ut!

  Svara
 • Hanna är den bästa förebilden för sina barn 👍

  Svara
 • Anna, Lil och en del andra här. Varför inte göra det bästa av vad man har, trots att det inte är det viktigaste i livet just nu?
  Varför sitta ner och vänta på raset? Jag tycker att just precis nu, mitt i denna trista coronakris, så vill man göra sig fin.

  Svara
 • Vad är problemet. Det är en kul grej som hon testar. Och delar med sig av. Har absolut inget att göra med hennes barn så släpp den vinkeln på argumentationen. Du är en superfin förebild för dina barn pga den närvarande fina mamman du verkar vara som finns där med roliga upptåg o en trygg famn att krypa upp i. Det däremot är det inte alla barn som har. Så en rumplyftargrej är väl inte hela världen:) Jag visste inte att sånt fanns, så det var intressant att få veta:) tack för en fin blogg! kram

  Svara
 • Kul att du känner så och tack Emma för fina ord ♥️

  Svara
 • Men alltså när jag läste inlägget så VISSTE jag att kommentarerna ang rumpan skulle komma. Påstå att ytan är det viktigaste just nu?! Det har väl Hanna inte skrivit? Skulle gärna få en fastare stjärt och helst utan att träna överhuvudtaget om jag får välja. Dom som tränar flera flera ggr i veckan och har fast kropp/stjärt då, är det också fel enligt gnällspikarna? Då kan man ju gnälla på såna människor också om det var att man vill bli fast i kroppen som var fel – eller var det bara att det är en apparat som gör det? Hur kan man bry sig så förbannat om vad andra gör? Orkar inte 👹😂

  Svara
 • Jag själv älskar smink, kläder, träning, hår, naglar etc…..tycker det är kul att få både tips och inspo. Nu tror ju inte jag att rumpmaskinen funkar men skit samma, vill man testa så gör man, annars hoppar man det. Samma jag älskar oxå att äta allt gott, dega i soffan, gå runt i urtvättade gamla träningskläder, skitigt hår i knut, inte träna, inte shoppa, inte gå till frissan…..och….. vilket ”jag” är bäst? Tycker du har en superfin blogg Hannah!

  Svara
 • Jag älskar en mix av allt 🙂 Nästan mer ligga på soffan i sunkiga myskläder. Kram

  Svara
 • Vilken fin vinhyllan du har! Var har du hittat den? 🙂

  Svara
 • Den har jag hittat hos Zelected by Houze. Kram 🥰

  Svara
 • Tack Hannah för lite middagstips! Kul att få lite inspiration när fantasin tryter❤️

  Svara
 • Håller med dig Hannah! Viss typ av kvinnor… herregud vad dubbelt att först kritisera dina val, sen lite ”fint på slutet” tillägga att alla gör som man vill! Och jo… Marias första inlägg är ilsket! Bara konstigt att en del säger annat. Kudos till dig Hannah som orkar blogga, när läsare ska ha åsikter om precis ALLT du gör❤🙏

  Svara
 • Rumplyft just nu när världen håller andan…… har alltid gillat din blogg ( och gör fortfarande ) men förstår inte vad man tänker om detta . Du är vacker och smart men , herregud, ett sånt osmart beslut.

  Svara
 • Verkligheten är tyvärr så att världen nog alltid kommer hålla andan. När denna hemska pandemi är över så kommer det fortfarande vara krig, hunger och svält, sjukdomar, död och hemskheter. Så jag vill iaf må bra så gott det går, på olika vis, och göra vad jag vill med min kropp. Men tack för komplimangen. Kram

  Svara
 • Spännande o se resultatet sen. Förstår inte varför man inte kan få måna om sin kropp o utseende bara för att man fyllt 40.
  Jag är 48 o använder gladeligen botox o fillers. Varför ska man inte få lov att se yngre o fräschare ut om man vill det.

  Svara
 • Eller hur?! Go Pia 😘

  Svara
 • Hej Hannah, jag vill gärna prova rumpgrejen. Jag har liksom ingen rumpa, i vart inte stor. Det här kanske är något för mig! Jag ska nog kontakta dem och höra. Det finns säkert några som tycker det är fånigt, men det är min kropp och mina val likaväl som det är din kropp och dina val. Ha en fin helg! Kram Anna

  Svara
 • Kör på Anna. Då får gärna berätta sen om du gör det. Kram ♥️

  Svara
 • Gör du verkligen det bara för din egen skull ? Tror du undanhåller något där.
  Rumpan är genetisk och är man väldigt smal försvinner rumpan så härligt att vara 40 + man bryr sig inte i det yttre mer avslappnad och självsäker då blir man attraktiv. Älskar min fina 40+ rumpa bara min.

  Svara
 • Undanhåller nåt 🙂 ha ha. Nej då, här är det bara jag som klämmer på min stjärt. Och bra rumpa har jag faktiskt oavsett maskin eller inte. Ingen platt tjackstjärt här inte. Men MIN får gärna bli bättre.

  Svara
 • Min rumpa ramlade ner efter att jag fick mina barn. Jag antar att musklerna är så inaktiva så att ingenting håller upp den. Men jag tycker om den ändå även om jag får söka längre ner efter den nu 😉

  Svara
 • Vad bra att du gillar din rumpa. Skönt att alla får tycka vad dom vill om sina egna kroppar och göra vad dom vill med den.

  Svara
 • Jennifer Lopez MFL som du nämnde har en snygg rumpa genetiskt.
  Hur kan du gå på sånt där.

  Svara
 • Drew Barrymore också?! Ja ja, Vi får väl se när jag är klar med behandlingen.

  Svara
 • Barymore har nog fin rumpa från början men tyvärr får vi samma rumpa oftast som våra mammor , eller tyvärr min mamma har fin rumpa för sin ålder utan ingrepp.
  Man kan inte köpa sig till allt man skulle vilja ha ibland bara älska det som det är när blir du och Magdalena nöjd med något ni har här i livet ?
  Varför sträva att se ut som någon annan helt omöjligt och vad tråkigt har en dotter och jag säger till henne dagligen var den du är men jag lever som jag lär.
  Ni måste leva i en enorm stress njut av livet som det är detta jagande efter något ”bättre” , annat hela tiden puh !!

  Svara
 • Vilken tur att jag också har en bra och fin rumpa att utgå ifrån då. Jag är oerhört nöjd och glad med det mesta i livet så det där du skriver är dina ord och det får du själv stå för.

  Svara
 • Jag förstår fortfarande inte det här med en del kommentarer fast jag läser många bloggar; vad får folk att tro att man har rätt att döma och anta saker om bloggaren bara för att man har rätt att kommentera. JA, det är det kommentarsfält är till för men en del är ju så ohyfsade och kommer påhopp och antaganden fast man inte känner personen som har bloggen. Gör/säger man så i verkliga livet också om någon berättar något?

  Svara
 • Eller hur Ann. Man slutar aldrig att förvånas tråkigt nog. Tror dock inte man mår så bra om man sitter och skriver skit till andra människor gömd bakom sin skärm. Kram

  Svara
 • Tycker du är väldigt jordnära och en fin mamma till dina barn kram från en 5 barnsmamma💓

  Svara
 • Tack Liisa ♥️ Jag gör mitt bästa och tycker faktiskt att jag är en bra mamma 🙂

  Svara
 • Rumpan ramlar inte ner för att man får barn och blir över 40, snarare av brist på träning. Det finns bättre sätt än att betala för nåt slags rumplyft.. Och det är att träna regelbundet musklerna med vikter. Yoga enbart kommer t.ex. inte lyfta rumpan eller göra den fast. Tro mig, är över 40 och har 3 barn. Tränar och har fast rumpa och lår 😉

  Svara
 • Hej Hannah !

  Jag är så nyfiken på hur du tycker att resultatet blev ? 😍
  Gjorde du en eller flera behandlingar ?

  Kram 🌹

  Svara