Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:21 | maj 24, 2020

Här ska det rivas

God söndag min vän. Här rullar dagen på. Städar inne och fixar ute på baksidan. Är fortfarande iklädd pyjamas, min heldräkt med tomtar och pepparkakor på 🙂

Får nog ta och byta om innan hjälpen kommer. Ska äntligen fixa min altan. En kompis kommer hjälpa mig. Så här ska det rivas och byggas.

Vill vara med och få altanen på plats så jag får känna den där härliga tillfredsställande känslan av att man gjort nåt bra. Minns när jag var med och byggde under ”Anders knackar på” och det var så kul.

Är rätt händig och fixig av mig och får gärna skit under naglarna. Kanske är jag lite mer rädd om naglarna nu när jag gått och gjort gellack 😉

Lika mycket som jag gillar att måna om mitt utseende och ha snygga kläder så gillar jag lika mycket att skita fullkomligt i allt sånt. Bara gå med håret på skaft och osminkad i sunkkläder.

Tänkte på det häromdagen när vissa blev så bestörta över olika val jag gör. Som tex att prova EMSCULPT. Tänker att jag egentligen inte ska behöva förklara eller försvara mig eller ens skriva detta, men gör det ändå med tanke på att det finns en del människor som inte kan låta bli att klanka ner på andra människors val eller beslut här i livet… När det gäller allt från utseende och kläder till barnuppfostran och äktenskap.

Rätt skevt kan jag tycka men så är det tyvärr.

Klart alla har rätt till en åsikt och komma med konstruktiv kritik. Kunna ge ris (eller ros) på ett vuxet och vårdat sätt och inte kasta skit och trycka ner.

Vi äger alla våra egna kroppar. Alla har vi olika kroppar och ingen är stöpt i samma form. Vi är tjocka, smala, runda, spinkiga, fasta och dallriga. Korta, långa och mittemellan.

Vissa struntar fullkomligt i om benen är lurviga och håret väller ut utanför troskanten. Du kanske har en buske under armarna eller vaxat bort det. Det är ju upp till var och en. Själv vill jag inte ha ett hårstrå på vissa delar av kroppen. Oavsett om det fyller en funktion eller inte.

Vissa älskar sin kropp. Andra hatar den. Jag är en periodare. Ibland kan jag gilla min kropp och det jag ser i spegeln men ibland vill jag dra en sopsäck över mig och aldrig visa varken kropp eller ansikte.

Jag tränar och tränar inte. Jag äter nyttigt och frossar i allt flottigt och sött som kommer i min väg. Jag rakar benen och ibland spar jag vinterpäls när ingen ser. Provar EMSCULPT för att få snygg stjärt men får även sittsår av att sitta i soffan och jäsa. Jag gör lite vad som faller mig in helt enkelt. Det är MITT val, MIN kropp och JAG mår bra av det 🙂

Nu tillbaka till det jag håller på med.

Jag har tagit bort möblerna från den gamla altanen som snart ska rivas. Får väl flytta runt på allt under bygget eller släpa upp det för slänten. Hm, får se vad som blir enklast. Detta är iaf en början.

Kakan hänger med runt fötterna när hon inte sover. Sover gör hon gärna på mig.

Latmask-middag med Ewa och tjejerna igår.

Ewa har Cookies brorsa som heter Charlie. Så dom kommer få växa upp tillsammans.

Fick ett trevligt bud i fredags. Sofie Sarenbrants nya bok. Gillar hennes böcker och omslagen är alltid lika snygga med blommor och fjärilar.

Tänker du på samma film som mig när du ser detta omslag? När lammen tystnar. Så vansinnigt bra film.

Ibland känner jag att TikTok är den värsta ”pandemin” 😉 Har du barn som håller på med det så förstår du säkert.

Ha en fortsatt fin dag.

All Kärlek ♥️


23 kommentarer23 kommentarer om “Här ska det rivas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Du som liksom jag älskar Robinson, final ikväll. Har du nån favorit? Själv hejar jag på priya ( kan va felstavat)

  Är det bara jag som tycker att det var fuskigt även om det inte står i reglerna att man inte får hjälpa varann ang mickes finalplats?

  Jag själv hade skämts om jag gick till final på det viset faktiskt men han blir ju hyllad av hela svenska folket så de är väl mig det är fel på haha… jaja, ska bli kul med final iaf!

  Ps: himla söt liten vovve:)

  Svara
 • Alltså….så söt hon är. 😍Å gud vad spännande med altanen. 😃
  Fin söndag!💕

  Svara
 • Du har så rätt Hannah. Man väljer själv hur man vill se ut och allt det där. Och vilken söt familjemedlem ni fått. 😍 så kul för er. Lilla Kakan 😊 Saknar att träffa er som vi gjorde ett tag förr. Så många skratt vi hade i Ullared och i Malmö osv. Alltid lika kul att träffa dig. Du är så vänlig mot alla. Ha en fin dag vännen. Kram från Annika ”Malmögänget”

  Svara
 • BRA Skrivet.
  Du är för övrigt skit snygg o hunden jättesöt.
  Sååå snygga utemöbler.

  Svara
 • Du är ju så grymt snygg så jag förstår att vissa blir avis och känner behovet av att klanka ner ♥️ Dessutom verkar du vänlig… Ha en forsatt fin dag 💖💞

  Svara
 • Bra skrivet! Håller helt med. Det är dina val, jag gillar att du delar med dig och står för det du gör! Vill se resultatet sen!!
  Och ja. TikTok tar ju kål på en… dels när det är SAMMA korta musiksnuttar om och om och om igen och sen alla dessa sk dansmoves som görs i tid och otid!! Ha ha ha. Jag brukar gå runt och härma dem då blir det skämskudde för barnen men det skiter jag i!! Må väl!

  Svara
 • Stor igenkänning på Tictoc komentaren. Min 10,5 åring lever och andas tictoc. Går mest runt här i Corona karantän bubblan med en frånvarande min för om hon inte fysiskt övar nya moves så tänker hon på dem! Så najs med ny altan! Ser ut att bli fint!Håller också att separera ( inte med i min planering heller 😞)och har ett nytt hus på gång. Hinner nog inte flytta förrän efter sommaren och frågan är hur taggad man är med en altan då? Blir väll mer att man tittar på kaminer och filtar och så. Oxå mysigt.sätter ihop en folder med altan drömmar så länge…

  Svara
 • Heja dig du är grym ska du veta.
  Och här tiktokas det så man blir tokig 😉.
  Ser fram emot att se nybygget, så himla mysigt att ha fint ute nu det har man glädje av lääänge ☀️ Kram!

  Svara
 • Fina Hannah💗blir så trött på alla dessa människor som har åsikter om hur andra ser ut osv…själv har jag varit dålig i några år med utmattningssyndrom och har gått upp ca 20 kg ett vanligt symtom när man har denna sjukdom.
  Och gissa om många har synpunkter och pratar😔Kram till dig fina❤️

  Svara
 • Bra skrivet!
  Grattis till Kakan, så söt!!!

  Svara
 • Så jäkla rätt, var och en gör det som den mår bäst av och man får ändra sig när som, utan att ens behöva förklara sig, sådeså! Kram

  Svara
 • Spännande att se när terrassen är klar! Fina möbler du har på terrassen!
  //Berith

  Svara
 • Att du inte bara tvättade och laserade om den befintliga altanen. Blir snyggt.

  Svara
 • Ska bygga ut den och vill göra om allt för det är lite konstiga byggnationer som måste bort. Och så blir hela altanen enhetlig och snygg.

  Svara
 • Hej, du verkar vara en fantastisk kvinna, naturligtvis dras du också med både bra och dåliga dagar och du skriver om det i din blogg. Du väljer att delge dina känslor och det är skönt för oss läsare att se att alla människor, kända som okända, vackra eller vanligt snygga människor alltid har samma svackor och bekymmer. Att du har bekymmer hjälper ju egentligen inte mig som person men kan ändå bli en igenkännings identifikation. Det är det vi ofta söker tänker jag,, människor som liknar oss själva, som får mig/oss att tänka att jag är inte ensam om att ha det så här.. Dessutom är det väldigt generöst av dig att dela med dig av ditt liv, Jag tycker det är så roligt att följa din blogg och har gjort det länge, i med och motgång, trots att jag är äldre, snart 60 så känner jag en viss samhörighet.Tack för att du bjuder på ditt liv, Kram Marie

  Svara
 • Tack för fina och värmande ord Marie. Du gjorde mig verkligen glad. Stor Kram ♥️

  Svara
 • För dig filmälskare. Alla säsonger av ”Svenska hjärtan” Saltön och Goda grannar ligger uppe på svtplay.

  Svara
 • Hej Hannah, du verkar vara en jättetrevlig person. Du har bra smak, är elegant och klär dig
  snyggt, är tidlös. En person som månar om andra och dina barn. Tråkigt att det skall kommenteras om
  dina val som att prova EMSCULPT. Du är en offentlig person och kanske är det priset man
  får betala. EMSCULP är ju dock inget ingrepp så det är väl inget att orda om. Verkar skönt att ligga
  där och bli omhändertagen. Skön massage om inte annat. Gillar din blogg jättemycket och tycker om när
  att du ger fina tips om kläder, möbler och annat. Sökte en foundation och skall nu prova BARE MNERALS
  som du använder. Tack!
  Ta hand om dig !

  Svara
 • Begreppet ”mansplaining” känner nog de flesta till. Men kan vi inte införa begreppet ”femisplaining”? Det är sorgligt att se hur många som gömmer sig bakom epitetet ”feminist” för att agera prussiluskor och översittare mot andra kvinnor. Självinsikten är verkligen noll inom den här gruppen. Alla är jämnlika, men några lite mer än andra 😉

  Svara
 • Åh hon drömmer, gud så sött! Så gör min lilla vovven med, inte så ofta men det händer då och då. 😀

  Svara
 • Vet du Hannah, det är det jag gillar mest med din blogg. Att det är både glamour o sunk, vardagsliv o fest, bra o dåliga dagar, alltså LIVET som det är….
  En riktigt feelgood-blogg har du, har läst sedan du började och inte missat en dag.

  Svara
 • Tack ♥️ Vilken fin ”recension” av min blogg. Tack igen. Det är ju livet. En blandning av allt. Kärlek till dig 🙏🏼😘

  Svara
 • Men alltså EMSCULPT for the win säger jag! Kikade på hemsidan och ska lätt göra deras magbehandling, efter två graviditeter är musklerna så att säga lite svårflörtade… Och så fort jag inte bär på ungar längre ska jag göra en bodyjet och flytta fett från mage och lår rätt in i tuttarna! Halleluja 🙌 Huvudsaken man trivs och får göra som man vill 💕

  Svara