Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:31 | maj 29, 2020

Blåtira

God morgon vacker. Härligt med fredag! Jag och tjejerna ska på studentfirande direkt efter skolan. Vår gamla granne 𝐋𝗼𝐥𝐥𝗼, som tar studenten och det ska firas ordentligt. Det blir så klart bara en liten mottagning men alltid något. Tur på vädret så vi kan vara ute. Du som följt mig har sett henne till och från hemma hos oss sen hon var 8 år 🙂 Tiden går.

Paketet är redo med massor av fint till en grym tjej.

Trodde jag skulle vakna med en stor blåtira men en påse frysta ärtor hjälpte till så det bara blev lite svullet och blått. Skulle hjälpa att Liv få upp ett stativ och slog det rakt under ögat på mig själv. Gjorde så ont så tårarna sprutade och mascaran rann 🙂

Den här lilla rackaren är alltid nära. Sover på mina fötter när jag äter frukost.

Ett riktigt litet matvrak också.

Hörs om en stund.

Önskar dig en fin fredag.

All Kärlek ♥️


12 kommentarer12 kommentarer om “Blåtira”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den lilla guldklimpen är verklugen blessed som får leva sitt liv
  hos er! 🙏 Har en gammal moppis, som tyvärr har de krämpor trubbnosar får… men så länge han är glad får han va med❤ Såg att du har en så fin gammelrosa hundskål, var har du köpt den? All kärlek ❤☀️

  Svara
 • Hej jag brukar aldrig kommentera men jag tycker att du är så härlig person trots att du är offentlig. Jag fick en dörr på mitt vänstra öga och tyckte att det var inte så farligt vaknade dagen efter halva ansiktet var blå lilla. Ögon partiet är så känsligt
  Kram fina Hanna från Skövde

  Svara
 • Du är ju flickornas stora förebild. Du är ju mycket utseendefixerad och ytlig när det gäller ditt utseende,
  som du själv skriver. Är du inte orolig att det kommer att påverka flickorna negativt?
  Undrar bara inte elakt menat.🌸🌻🌸🌻🌸🌻🌸🌻🌸

  Svara
 • Men shit, så vidare värst ytlig är hon väl inte??? Inte mer än kvinnor brukar, iaf dem som vill hålla sig fräscha. Jag tycker Hannah verkar ha en sund livsstil.
  Finns så många barns som har riktiga problem och som faktiskt far illa och som mår dåligt och somnar hungriga eller med ångest och oroliga magar pga missförhållanden, kanske bättre att rikta sin oro dit det behövs istället?!?

  Svara
 • Jag vet verkligen inte hur alla kvinnor i sverige är vad det gäller sitt utseende men spontant känner jag att jo Hannah är nog mer utseendefixerad än de flesta.. sen är det ju upp till henne men ja lagom är nog bäst för det är klart det smittar av sig och man kan nog vilja hålla sig fin ändå utan det. Sen är det också lite väl det hon lever på?

  Svara
 • Håller med dig Monika 🙂 Kram

  Svara
 • Hej
  Ska snart på student. Har du möjligtvis några bra tips i korgen. Har helt idétorka.

  Trevlig helg!

  Svara
 • oj, börjar botoxen gå ur? Hur ofta fyller du på?

  Svara
 • Använder inte botox.

  Svara
 • Vad var det i paketet🙂?
  Behöver presenttips.

  Svara
 • Smycken från Caroline Svedbom, fina krämer samt doftljus.

  Svara
 • Hoppas att ögat känns bättre och att helgen blev superb med allt vad den innebär! 😊 Jag måste bara fråga vart dina helt fantastiska örhängen kommer ifrån? 😍 Mer girl power åt folket!

  Ha en fantastisk söndag och tack för en fin och härlig blogg! 🥰

  Svara