Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:51 | maj 30, 2020

Studentens lyckliga dag

God lördag min vän. Hoppas du mår bra. Här har vi precis ätit frukost och jag har parkerat mig på soffan men mitt morgonkaffe. Skönt.

Älskar morgnar som dessa.

Den här lilla vill komma upp till mig i soffan 🙂

Dom här två! Ett riktigt radarpar. Jag får passa på att gosa när barnen är i skolan eller som nu då dom har fullt upp med TikTok.

Obäddad säng och inga måsten igår. Satt hemma och betade av några jobbmejl och skissade på nya kollektionen. Sen var det dags för studentfirande.

Mottagningen var hemma hos Lollo på vår gamla gata. Blev verkligen ledsen när jag såg vårt gamla hus. Kunde inte titta på det. Känslan att vara på vår gamla gata var deppig. Men det var också kul att vara där så klart. Få fira Lollo.

Jocke var där och lagade maten. Jocke anlitade vi också alltid vid fest och firande av något när vi bodde på ”Lyckliga Gatan”.

Våra gamla utehundar stod där. Känner du igen dom? Har synts på många bilder genom åren.

Hade på mig min nya fina klänning från Adoore.

Grattis fina Lollo!

Cookie matchar både Mina kläder och inredning 🙂

Nu ska jag se ett avsnitt Working moms och ha min tomtepyjamas på mig så länge som möjligt… bara ligga här och dra mig tills solen tittar fram mer.

Kram ♥️


18 kommentarer18 kommentarer om “Studentens lyckliga dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Förstår verkligen det känns sorgligt
  tänk om man kunde skruva tillbaka tiden och göra om göra rätt men tyvärr går inte det
  Men livet går vidare och ni är ju bra vänner vilken gåva för era barn ❤️ Kram på dig och ha en härlig Pingst

  Svara
 • Ja fast känslor kan man inte styra över… spelar ingen roll hur ”rätt” man gör. Hannah & Peter gör det rätta för sina fina barn, dessutom låter de oss som läser bloggen hänga med på ett hörn. ❤🙏❤

  Svara
 • Nu var detta ingen kommentar till dig
  Ha en bra helg

  Svara
 • Jag håller med Sara. Sådär uttrycker man sig inte, ”göra om göra rätt”. Och ja, Marita, jag tar mig rätten att kommentera din kommentar till Hannah. Stäm mig.

  Svara
 • Snygga, fina du!
  O din otroligt söta hundvalp

  Svara
 • Tog inte Wiliam studenten igår?

  Svara
 • Nej tyvärr.

  Svara
 • Tycker inte du behöver säga tyvärr.
  Min son tog heller inte studenten.
  Men har idag ett bra jobb och familj.
  Finns många sätt att ta sig fram här i livet.

  Svara
 • Så klart! Håller helt med dig 🙏🏼

  Svara
 • Varför ingen student för William?

  Svara
 • Han valde en annan väg.

  Svara
 • Alltså du är så snygg😍

  Svara
 • Fortsätt vara ditt snygga jag 💣💥 Tycker du gör rätt i att skita i alla missunnsamma kommentarer gällande ditt utseende. Jag är också utseendefixerad och mår inte dåligt av det ♥️ Snarare tvärtom. Kul att ta hand om o vårda sitt yttre ☺️ Snart får du en o annan på fall fina du 😍 Kanske faller någon på riktigt o du för honom. Själv har jag varit singel för länge nu men jag trivs med det. Klarar mig bra själv. Behöver inte en man för det 😘🥰 Kram finis 👄💞💖

  Svara
 • Vad otroligt vacker du är Hannah, i den dressen!
  Hoppas du mår bra!
  Kram Dennis

  Svara
 • Vackra du nu kan din Syster o du som är Singlar Visa oss hur Vi feta kärringar kan va vacker Jag ha slut på min Akassa nu 1 Juni Jag ha inte råd att köpa era Produkter men Jag är vacker på insidan Härligt att ni Klara er

  Svara
 • Hundarna känner man allt igen.😊😍 Så ont ett ”hus” kan göra, med alla minnen.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hoppas du har en fin dag. Följt din blogg i många år nu. Lämnar inte någon kommentar ofta alls men nu vill jag göra det. Du är en sann inspiration för mig. Du delar både glädje och sorg här på din blogg och det tycker jag är starkt, det inspirerar och ger mig hopp och tro i min vardag när jag behöver det. I början av året separerade jag och min man, vi har tre barn tillsammans och hade varit tillsammans/gifta lika länge som du och Peter. Det har gjort mycket ont även att det var ett gemensamt beslut och att få ta del av din ”resa” genom detsamma ger mig hopp och tro. Jag har drömmar för hur jag vill att mitt och mina barns liv ska se ut framöver och även för det ger din blogg mig inspiration.
  Önskar dig och familjen allt gott. Fortsätt vara den härliga person du verkar vara 🙂
  Kram!

  Svara
 • Gud vilken söt hundvalp!

  Svara