Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:46 | juni 11, 2020

Sommarlovsflickor

Hej min vän. Hoppas du är vid gott mod. Alltså jag blir så glad när det är så här fint väder. Allt lever i mig och runt mig på ett härligare sätt. Alla är vi gladare och vill spendera dagarna utomhus.

Barnen har fått sommarlov och nu är det kompisar som gäller från morgon till kväll, cykla, bada och ha sleep overs hos nån vän. Mysigt.

Mina sommarlovsflickor.

Fotade på dagen för Eriksbergskliniken (EBK). Före- och efterbilder. Fick en ljuvlig syrabehandling med mandelsyra samt en glowmask. Och vilket Glow det gav. Sen plåtade vi andra bilder bl a pressbilder mm inför kommande projekt.

Det var Magnus Ragnvid som plåtade. Har gjort många jobb med honom genom åren. Grym är han!

Han tog även alla bilder på mig och Peter när vi gifte oss. Så vackra bilder. Men det mesta får vi minnas i våra hjärtan för bröllopsfilmen slarvade vi bort i flytten och det värsta av allt är att alla våra bröllopsbilder försvann när Magnus dator med alla bilder kraschade och han hade ingen back up… samt att den andra fotografen på vårt bröllop som skulle ta bilderna på festen mm blev så full så han glömde bort det 🙂

Små vi var. Har typ fyra bilder kvar. Deppigt.

Efter jobb så hade jag tid hos Susan för att fixa mina bryn med microblading. Har inte varit hos henne på fyra år ändå var min bryn fina. Dom har hållit så bra. Men wow vilken skillnad det blev med påfyllning.

Snyggt!

Hade ett möte efter sen for jag till Marre och bjöds på god mat innan vi tog jag en drink på Mosebackes takterrass. Sen gick vi på studentmottagning för Lenitas brorsdotter Anna.

Marlene. Fina Marre.

Tack bästa Lenita och Hoppe för en rolig kväll och att vi fick komma på Annas mottagning.

Idag blev det MAX till middag.

Vi satt ute på framsidan och åt jag och William samt Mio.

Gött.

All Kärlek ♥️


12 kommentarer12 kommentarer om “Sommarlovsflickor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh så synd på bröllopsbilderna. Men tur man har minnen kvar. Men en sån härlig dag du haft 🙂
  Men jag DÖÖÖÖR så snygga ben du har på bilden. Har du något tips för att få sån glow månntro?
  Hur jag än smörjer ser de aldrig ut så!! (ja fast smörja kan ju inte fixa dom långa och slanka men ändå)
  Ha en underbar helg!!

  Svara
 • Hej, sån härlig dag! Hör gärna mer om behandlingen. Ser även att gamla kära Miniderm krämen står på bordet, vad används den till?
  Ha det bra.

  Svara
 • Mina vänner gifte sig på Mauritius och sedan blev kameran stulen! Inte en enda bild hade dom kvar 🙁
  (innan mobilens tid)

  Svara
 • Vi har också lyckats slarva bort vår bröllopsvideo ???? backupen kraschade men vi tänkte att det inte gjorde nåt eftersom vi sparat den på ett ställe till. Tyvärr hittar vi inte det stället längre.

  Svara
 • Hälsa tjejerna❤ Blir varm i hjärtat när jag ser dom !! SÅ fina ❤

  Svara
 • Oupps. Är inte ”anonym”. Kram från Bettan

  Svara
 • Syrran 🙂 puss och Kram ♥️

  Svara
 • Hälsa tjejerna ❤ Blir SÅ varm i hjärtat när jag ser dem !! ????
  Hoppas ni får en härlig sommar . Kram ❤

  Svara
 • Så fruktansvärt tråkigt med bröllopsfilmen som försvann och alla bilder. Det låter kanske konstigt men jag har en liknande situation där alla mina föräldrars bilder försvann. Ett syskon la beslag på alla och ljög sen om att hen inte tagit dom! På nåt knasigt sätt blev din enorma förlust en tröst för mina barndomsbilder som är helt borta.lbland kan faktiskt andra människors sorg bringa tröst…

  Spontant tänker jag så här: GIFT om dig med mannen så får du nya fina bilder och filmer att spara men denna gången får barnen va med. Tänk vad de skulle göra dem lyckliga och dig med, tror jag!

  Svara
 • Har du rymt ifrån någon inrättning eller?

  Svara
 • Trist med bilderna men gästerna som var där har säkert bilder kvar som de kan skicka till dig kram

  Svara
 • Fint

  Svara