Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:27 | juni 17, 2020

Lite sorgsen

God morgon vacker. Hoppas du mår bra. Regn även idag. Lite skönt på olika sätt tycker jag. Men bara lite. Skönt för att stressen att hitta på något i det härliga sommarvädret inte pockar på och man kan med gott samvete mysa ner sig i soffan med barnen och titta på en bra film mitt på dagen 🙂

Men kolla vad som väntar. Helt magiskt väder.

Helt ofattbart att det kommer vara så här över midsommar och ännu längre. Vill bara skrika rakt ut. Wiiiiiiiii! Älskar att vi har en sån härligt sommar framför oss.

Vida har precis åkt till sitt dansläger, Liv och Mio sover fortfarande och jag och Cookie har börjat dagen i soffan efter en tur ute i trädgården. Hur snygg ”pyjamas” har jag då?! Den kan jag ju gå ut i också 🙂

Igår var det en lugn kväll hemma. Som jag skrev tidigare så myste vi ner oss i soffan, med gott samvete, efter en tidig middag.

Men förts var det min lott att gå ut med Cookie i regnet. Alltid min lott. Hmmm, vad hände med det där ”Jag looovar att gå ut heeela tiden! Gå upp tidigt och gå ut trots regn!”

Ingenting hände. Eller jag hände 😉

Båda ville vi in lika mycket.

Men sen låg vi här. Liv i mitt knä och Cookie i Vidas. Mysigt.

Idag är det avslutning på Vidas Dansläger. Det kommer bli uppträdanden och annat kul i eftermiddag. Jag, Liv och Kakan ska inta första parkett.

Gänget. Presley, Julia och Vida in action på Sigtuna Dansskola.

Pappa skicka en bild på mig som barn igår. Ser ut som en mörkare Vida.

Vet inte varför jag blir sorgsen när jag ser bild på mig som barn. Får ett hugg i hjärtat. Det finns knappt några bilder på mig. Kanske därför. Har typ fem bilder. Mina föräldrar valde att skänka allt av värde och inte vara fästa vid några materiella ting när jag föddes. Typiskt. När syrran var liten hade dom iaf en kamera 🙂

Därför tycker jag det är så kul med en blogg. Att ha så många bilder på barnen samlade som i en levande dagbok. Inte i en mobil eller kamera som kanske försvinner eller i en dator som kraschar. Ska även bli bättre på att göra fotoböcker och album att bläddra i men det är så svårt att välja vilka av alla 50 tusen bilderna man ska ta 😉

Blev extra glad att jag blev vald till en av dom bästa MammaBloggarna 2020. Tack Produktexperterna!

Och TACK till DIG som följer mig. Har några trogna vänner här sedan 2008 då jag började. Galet att jag skrivit i snitt varje dag i så många år. Men jag gillar det och det glädjer mig att du också gör det.

HÄR! Hittar man alla utvalda.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ♥️


33 kommentarer33 kommentarer om “Lite sorgsen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Följt dig sen du började blogga.Älskar din blogg. Så varm och ändå så mänsklig. Man känner ofta igen sig. Du känns så genuin🙂 längtar tills er bok kommer! Och hade önskat en omgång till av er serie,sett avsnitten flera ggr om nu. Ha en fin dag Annie

  Svara
 • Tack Annie! Blir väldigt glad att höra så fina ord 🙏🏼♥️ Kram!

  Svara
 • Gillar att följa din blogg, tror nog att jag varit med om inte sen 2008 så mååånga år i alla fall.
  Ett litet gnäll – stavfelet i din presentation…….gah! Blir galen av sånt.
  Hoppas att du får en fin midsommar!

  Svara
 • menar alltså stavfelet i presentationen om Bästa Mammabloggare!

  Svara
 • Tack! Ja, jag såg också det nu. Offentliga ska det vara ju 🙂 Glad Midsommar till dig också!

  Svara
 • Lär dig skillnaden mellan stavfel och skrivfel 🤭

  Svara
 • Här är en läsare till som följt din blogg sen 2008 🙂 Har alltid följt både dig och Maggan! Ni tillhör mina kvinnliga förebilder och speciellt du som är så lik mig själv ( jag är en högkänslig person) med alla otroligt starka känslor, lätt till tårar och stor empati. Ibland bra ibland mindre bra, jobbigt att man emellanåt bara kan börja gråta för att någon säger något snällt till en haha men fint att ha lätt till sina egna känslor kan jag tycka.
  Känns lite konstigt allt jag vet om dig men du vet ingenting alls om oss flesta följare. Kanske dags för en liten blogg-träff utomhus snart? Det hade varit underbart kul!
  Stor kram

  Svara
 • Jag började med att läsa din syrras blogg för kanske 1 år sen, hon är ju helt galen och fantastisk 😁
  Så jag rattade mig vidare till dig, bara för ett par månader tillbaka , du är helt klart lika fantastisk, och varm som person får jag intrycket av.

  Glad att jag hittat hit!

  Svara
 • Fina Hannah❤️
  Har följt dig sen början och tycker om att kika in till dig, din blogg är som livet är upp och nergångar.
  Önskar dig en fin midsommar🍓🇸🇪☀️
  Kram Helene

  Svara
 • Usch, jag har samma erfarenhet med noll bilder från barndomen. Tappade bort flera album i ungdomligt oförstånd på en vind med alldeles för många andra hands kontrakt! Har dock en bror som har bilder men som inte delar med sig (Grrrr!) Tänk om folk förstod hur många sår en förlorad barndom ger ÄVEN om det ”bara” handlar om minnen i form av bilder album etc. Jag lider med dig och gläds med att pappan var så klok som skickade dig bilder han hade…Var mycket välsignad denna dag och resten av detta liv!

  Svara
 • Grattis Hannah vilket fint pris och få
  Jag har ju också följt dig från då du började blogga så vad skulle jag gjort utan min Hannah 😀❤️ Bilden på dig är du lik Bianca Ingrosso som barn men annars som du säger en mörk liten Vida
  Önskar er en riktigt skön Midsommar med massor med sol ☀️ ❤️

  Svara
 • Är ju ganska ny hos dig.. men numer typ en stalker 😬 bor dock långt ifrån i bergslagen så är ingen risk att jag intar altanen utan lov tex.. 🤗 Hur vig är inte barnet 😍 benet rakt upp 💪👏 är glad om jag lyckas böja mig ner 1 gång i veckan å knyta skorna. 😉

  Svara
 • Älskar att läsa din blogg så ofta du uppdaterar. 😍 Den känns så personlig och ”vanlig”, men med guldkanten på som vi vill ha det i livet. 😀 Kul med blandningen av vardag, fest, kläder, smink, god mat och goda vänner. Önskar dig en Glad Midsommar! 🌼🥂

  Svara
 • Bästa Hannah 🦋 jag har läst din blogg sedan du började skriva. På den tiden var jag ”ung” och levde studentliv. 2010 och 2014 fick jag livets gåvor, en Wilma och en Mileon. Du inspirerar oss alla och jag känner tacksamhet att få följa ditt liv i både med och motgång. Dina barn skall vara lyckliga som har en mamma som du ❤️❤️ kommer läsa din blogg varje dag forever!! Kram Emma 🌸

  Svara
 • Tyckte du var lite läskig på 90 talet när du var silikonstinn utvikningsbrud.
  Men du har verkligen blivit en riktig mysmamma med en hel flock barn med (nästan) lika många pappor 🥰
  Och världens sötaste Cookie 🌟

  Svara
 • ” nästan lika många pappor” vad är det gör kommentar ?? Kryp tillbaka där du kom ifrån ..

  Svara
 • Till Marie:
  Ha ha … rolig kommentar. Vad är det för fel på ”nästan lika många pappor”.
  Inget fel i det – men inte så vanligt. Tycker att det är fint och strongt att behålla barnen istället för stt ta abort som de flesta skulle ha gkort.

  Svara
 • Amber/Mia: Det finns få saker som är så töntigt som att (inlindat med smileys) insinuera att en kvinna som har barn med flera olika män skulle vara lite ’tvivelaktig’. Du har sannolikt inte någon familj att tala om så börja jobba på det så ska du se att du slipper behovet av att bete dig som ett troll.

  Svara
 • Till Anonym:
  Kan inte se att det finns någon enda
  tillstymmelse till att en ”kvinna som har flera fäder till sina barn skulle vara lösaktig” eller att en man med flera kvinnor till sina barn inte skulle vara det.
  Hivudsaken är ju att det ordnar upp sig i slutändan. Hannah framstår som ju helt fantastisk
  Var inte så PK. Chilla ner. Lite får man skämta.

 • Du hade garanterat inte sagt en så vidrig kommentar, om det vore pappan som hade barn med ”många olika mammor”. Idiotkommentar från en idiot!

  Svara
 • Älskar din blogg. Du skriver så bra i med och motgångar. Precis som livet är.
  Roligt när du även lägger ut små videos också. Kramar

  Svara
 • Jag läser din blogg varje dag, är så glad att du uppdaterar så ofta ja typ mest av alla jag följer. Älskar att följa dig och familjen ,önskar er en skön sommar !!

  Svara
 • Har alltid tyckt att Liv är otroligt lik sin pappa och Vida mest lik dig. På denna bild är ni kopior!!!! På riktigt! Väldigt vackra tjejer alla tre🙏❤️

  Svara
 • Hej hej Vad har hänt med din adnra hund? har nog missat ngt!

  Svara
 • Du är grym Hannah, och jag läser alltid din blogg. Sedan lång tid tillbaka, och du är värd denna nomineringen. Du delar med dig av mycket, både känslor som gör ont och glädje. Allt i en underbar mix, som jag längtar varje dag efter att kika in till. Hurra för dig, och ha en jättefin midsommar!

  Svara
 • Hej hej, så fint du skriver om din dag. Men jag förstår att det är sorgset att inte ha så många bilder från när du var liten, kanske kan du förstora och rama in de du har till en stor fin tavla, så du kan titta på dem hela tiden istället? Jag tycker verkligen du skriver fint om din/er vardag och att du finner glädje i att krypa upp i soffan med barnen och en film. Och vovven förstås! Jag gillar verkligen din inredning av området kring TV:n. VI ska snart flytta så jag kommer att få inreda en ny lägenhet och det ska bli roligt! Jag är inte så bra på att se ur jag ska göra för att få till den hemtrevliga ombonade känsla jag vill ha, men jag kikar på bilder och stjäl idéer… 🙂
  Ha det gott!

  Svara
 • Hej hej, så fint du skriver om din vardag, och jag förstår att det känns sorgset att inte ha så många bilder från när du var liten. Kanske kan du förstora och rama in de du har och göra tavlor av dem så du kan titta på dem ofta?
  Vi ska snart flytta till ny lägenhet som jag då behöver inreda. Det ska bli roligt även om jag inte är så bra på det. Jag vill ha det ombonat och hemtrevligt men jag kan inte alltid se vad jag behöver ha och hur jag behöver göra få att uppnå det så jag kikar runt för att få inspiration. Jag gillar verkligen hur du inrett i området runt TV:n… kanske jag få stjäla den idén?
  Ha det gott!

  Svara
 • Kommer ihåg dig från att jag jobbade på en restaurang på Söder. Du åkte upp för att hämta Daniel och du var en av de trevligaste ”kändisarna”. Hejade och log.
  Tack för att du är du!

  Svara
 • Jajamen.. trogen🙋🏼‍♀️😁💕 Jisses.. vad åren springer ifrån en.
  Kram fina💕

  Svara
 • Finns inte en enda bild på mig heller innan jag började ettan. Så jäkla tråkigt.

  Svara
 • Hej! Älskar din inredningsstil. Undrar verkligen vart din TV-bänk kommer ifrån? Hoppas på svar 🙂

  Hälsningar Emma

  Svara
 • Den är från Zoco Home. Kram ♥️

  Svara
 • Tack för svar! 🥰

  Svara