Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:05 | juni 29, 2020

Tacksamhet

God måndag min vän. Har helgen gjort dig gott?

Jag har haft en mysig helg med barnen samt Jessica och Ewa. Varit på badstrand, som du vet, ätit gott (grillmastern har briljerat än en gång), slappat, strosat runt nere på stan och bara tagit dagen som den kommit. Så skönt.

Nu sitter jag bland frukostresterna, dricker kaffe och orkar inte resa på mig och duka undan och fixa. Tjejerna har kompisar här och sticker strax ut och hänger runt här i området. Älskar sommaren och friheten för barnen med alla kompisar, sol och bad. Tacksam är jag.

Jag ska strax ha ett par timmars Zoom-möte och gå igenom flera kapitel i syrrans och min kommande bok. Sitta och jobba i morgonrock med håret på skaft är gött.

Igår morse bakade vi scones, gjorde en god brunch med äggröra och bacon. Mysigt när man är så många och sitter kvar länge vid bordet. Lite som idag men ändå inte 😉

Blev sjösjuk av min filmning 🙂

La mig i hängmattan och slumrade en stund innan jag körde hem Jessica till Kungsängen. Så härligt. Har köpt den från Bygghemma. Många som undrade. Min absoluta favoritplats svala eftermiddagar.

Här har vi en till liten livsnjutare.

Såg dessa ord på Instagram imorse. Smärtsamt men det ligger sanning i det.

Så nu tar vi oss i kragen och är tacksamma och tar vara på dom vi älskar och bryr oss om. Kanske nödvändigtvis inte behöver skicka massa blommor men visa vår uppskattning och kärlek kan vi göra på många andra sätt.

Tack för att Du finns.

All Kärlek ♥️


10 kommentarer10 kommentarer om “Tacksamhet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I helgen tog jag årets första riktiga dopp!

  Svara
 • Så fint och så rätt! Vi borde visa mer tacksamhet och kärlek, både till andra och till oss själva, och vara glad om man kan gå, se, höra, tala, känna solen och vinden, ta ett dopp … Livet är oftast fantastiskt.
  För övrigt: Gillar din altan och beundrar dina grillskills! Sigtuna verkar vara en bra plats att bo på.

  Svara
 • Tack för att du finns också och dina fina inlägg. Hjälper mig otroligt i min ångest och mitt jobb jag inte mår bra av.
  ♥️

  Svara
 • Tack L. Det känns gott att veta att jag glädjer dig och får dig att må bättre ♥️ Kärlek

  Svara
 • Å vart har du köpt dina snygga solglasögon:)

  Svara
 • Hej!

  Jag undrar var du köpt den fina hyllan du har, som glasen kan hänga i under.
  Blir jätteglad om du vill svara.

  Svara
 • Den kommer från Zelected by Houze. Kram

  Svara
 • Åh , tack för svaret. Kram

  Svara
 • Älskar din rosa mugg ”pussypower” , var har du köpt den ?? Om du kommer ihåg 😉

  Svara
 • Den finns hos https://shop.dromhuset.se/koksartiklar/kopparmuggar/ 💕

  Svara