Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:27 | juni 30, 2020

Bröstretusch

God kväll min vän. Ligger i sängen med sprängande huvudvärk. Det här tryckande vädret känns verkligen i kroppen. Blir även tung, trött och på väldigt dåligt humör. Morr!

Ungarna verkar störas lika mycket av vädret (eller nåt annat) då dom är sjukt sura och elaka idag. Just idag också när stubinen inte ens existerar. Ännu mer morr.

Vill bara somna nu och vakna till en ny och bättre dag.

Trött på allt idag.

Nåt trevligt idag iaf var att Amadeus och Viktoria kom på besök och vi åt tacos. Efter maten ”rymde” dock Vida för att hon inte fick ha sin mobil. Men återfanns utanför dörren med sin ryggsäck 🙂

Den där mobilen tar upp så mycket tid och ger så dåliga energier och arga miner, så nu är det mobilförbud. När ”abstinensen” lagt sig så kan den återfås under bestämda tider.

Köpte en bra bok till barnen idag som jag hoppas kan ta fokus från Roblox, TikTok och Youtube.

Den verkar riktigt spännande och passar båda flickorna. Får bli högläsning när det regnar och på kvällarna.

Hade några timmars jobb över Zoom igår. Vi gick igenom flera kapitel av vår bok och kom ännu lite längre på vägen. Så kul.

La mig på soffan sen och tänkte beställa några shorts och toppar från Zara. Det finns så mycket fint där. H&M och Zara är grymma på snygga och billiga basplagg.

Tyckte den här toppen var fin men blev chockad över att bröstvårtan syntes och att den satt helt fel. Felretusch tänkte jag…

… tills jag tittade närmare och såg att det var en tatuering 🙂 Så fel man kan se.

Godnatt ♥️


16 kommentarer16 kommentarer om “Bröstretusch”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, ett högläsningstips med barnen är Ylvania-böckerna. Mycket bra och uppskattas av båda döttrarna som är i nästan samma ålder som dina ????

  Svara
 • ????????kollade på bilden och håller med om att det såg ut som bröstvårtan????men när man zoomade såg man som du sa att det var en tatuering????
  Ja dessa mobiler/datorer????ibland känns det som om man blir tokig av deras besatthet av detta….
  Vi har infört att under dagtid då solen skiner är man ute….vi håller detta trots mycket gnäll ibland men ju längre tiden går känns det som om barnen vet att det inte går att tjata sig till ngt annat… svårt men nödvändigt????????
  Sommarlov i all ära…☀️☀️????????

  Svara
 • Ha ha jag tänkte just att va konstigt den sitter 🙂 ja du så det kan bli …kram fina du o för en härlig blogg

  Svara
 • Hej Hannah!
  Har en fråga ????
  Vi ska till Sigtuna imorgon och jag kom på att du kanske har tips om en bra restaurang att äta på? Vi kommer vid lunch och ska bo en natt så gärna tips om både lunch- och kväll om du gar tid och lust att svara ????
  Tack på förhand ❤

  Svara
 • Vill ni äta en god köttbit så rekommenderar jag kopparkitteln. Deras pepparstek är grym ????

  Svara
 • Tack för tipset Mia! ????
  Sitter och kollar lite på nätet och det stället ser mysigt ut och får bra betyg ????

  Svara
 • Ja där är det trevligt och så fina ägare med personal. Plåtpelles är bra också… även Blå och 32 Rum och Kök. Beror lite på vädret. Kram och välkommen till Sigtuna

  Svara
 • Tack snälla Hannah!
  Det ska bli jättemysigt ????
  Vi ska bo på 32 rum och kök ????
  Kram till dig!

 • Åh så bra! Så hoppas vi på strålande sol så ni får ut det bästa av vår lilla stad! Kram

 • Hej vackra Hannah!
  Jo, jag får alltid huvudvärk när det är lågtryck. Jobbigt att försöka sova räv för att inte ta huvudvärkstablett för ofta men fick ge mig kl 04:00 och ta en ipren igen… Pepparmints te lindra mot huvudvärk. Tydligen ska pepparmintsoljan vara bäst om man vill lindra huvudvärken naturligt. Som sagt det blir mycket pepparmint te vid sådana här lågtryck, baljor med dem haha!
  Önskar dig allt gott, Hannah!
  Kram Dennis

  Svara
 • Varför låter ni barn ha mobiler så tidig ålder. Varför förstöra dem så tidigt.

  Svara
 • Tipsar om böckerna med David & Larissa till flickorna, älskade att läsa dem när jag var i Livs ålder ????

  Svara
 • Hej! Jag mådde också dåligt igår och hade huvudvärk samt var extremt irriterad. Är mkt väderkänslig, så jag känner igen mig. Tack för en trevlig blogg!

  Svara
 • LOL 😀 Ser ju ut som en ”nipple” 😀

  Svara
 • Bröstvårta som vi säger i Sverige 🙂

  Svara
 • Hej
  Ja varför är barnen så sura när man inte mår bra. Jag känner igen mig, men när de mår dåligt och inte på humör då ska man vara pigg och alert. Jobbigt med huvudvärk förstår att du bara ville sova. Hoppas du mår bättre idag?
  Kramiz

  Svara