Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:20 | juli 21, 2020

Här ska det firas

Hej min vän. Här har dagen börjat med sång och paket på sängen. Min förstfödde William fyller 19 år idag.

Kan knappt fatta att det redan gått 19 år sedan jag fick denna lilla pojk på mitt bröst. Jag var ju bara några år äldre än William när jag blev mamma.

Det är ju så klart något speciellt att bli mamma för första gången. Det är skrämmande och underbart på samma gång. Att inte veta vad som väntar, vad man ska göra, frågor man ställer sig själv som ”kommer jag klara det här” men samtidigt så spännande på ett längtansfullt och förväntansfullt sätt.

Det var efter över ett dygn av olidlig smärta, ledsamheten att inte ha en pappa att hålla i handen vid vår sida, som jag fick jag en omänsklig kraft. Den som bara vi mammor kan få, den som såg till att du kom ut när dina hjärtljud gick ner och det var full kaos. Den kraften har jag fortfarande inom mig så fort du behöver mig vid din sida. En lejonmammas kärlek och vrål om det skulle behövas.

Så när jag väl fick träffa dig så föll allt på plats. Jag visste precis vad jag skulle göra och att jag kommer klara det. Jag visste exakt min plats i världen. Det var att vara din mamma. Att få älska dig oändligt och villkorslöst.

Min förstfödde son, du som gjorde mig till mamma… Jag älskar dig mer än ord någon kan beskriva. Den kärleken kan man bara känna.

Nu är du vuxen. Inte riktigt i mina ögon, och det blir du nog aldrig. Du kommer alltid vara min största lilla pojke. Men trots alla våra bråk, alla stormar vi ridit ut, alla sömnlösa nätter och alla bränder jag fått släcka så har min kärlek alltid varit densamma och kommer alltid att vara. Den starkaste av kärlek. Den som ingen eller inget kan knäcka eller bryta.

Du & Jag ♥️

Jag 22 år och min William några timmar gammal.

Så idag är det kalas. Även denna dagen började med bara Du och Jag.

Väckte honom som sagt med paket, hans favorit-muffins och sång. Det var iof inte riktigt bara jag, Kakan hängde på och Småsyskonen var med på FaceTime och sjöng med mig också.

Kakan var typ lika trött som William imorse 🙂

William 19 år! 🥳

Sen dukade jag fram en mysig frukost med allt du tycker om på frukostbordet.

Ikväll ska vi ut och äta en god middag. Vi blir ett stort gäng. Vänner och familj.

Här ska det firas!

Icke att förglömma. Även Lance föddes idag. Ett år tidigare men i exakt samma förlossningssal som William. Är inte det häftigt?! Men häftigaste av allt är nog att William föddes på exakt samma klockslag som Isak. På minuten.

Så GRATTIS även till dig Lance på din dag. 20 år ♥️

All Kärlek ♥️


9 kommentarer9 kommentarer om “Här ska det firas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är en så fin Mamma Hannah ❤️ Du gör allt och lite till för dina barn och är säkert en riktigt fin vän som alltid finns där ❤️ Grattis igen till din förstfödde önskar er en toppendag med familj och vänner 🍾🥂☀️🎂

  Svara
 • Grattis till dig och din vackra son. Ha så trevligt på kalaset.❤️

  Svara
 • Grattis William!!!

  Svara
 • Fina ni, underbar mamma du verkar vara.
  Grattis till William.
  Skönt att höra att det finns konflikter även där man tror det är perfekt. Fast inte skönt för er del förstås.

  Svara
 • Åhå så ung du var (fortfarande är😘)
  Grattis till er båda, du som får fira 19 år som mamma och till grabben som fyller år!

  Svara
 • Så fina, grattis i efterskott🎂🌸

  Svara
 • Gråter, så underbart fina ord! Grattis till William & dig
  fantastiska Hannah!🙏❤🎉

  Svara
 • Vida är så lik dig Hannah på bilden med William 😀❤️

  Svara
 • Tänk va fort tiden går. Min son fyller även 19 år i år, minns det som igår när han föddes!

  Svara