Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:05 | juli 29, 2020

Guldfavoriter

Hej min vän. Hoppas allt är väl med dig.

Jag är hemma och slappar runt. Läser, tvättar, kollar serie och tar dagen som den kommer. Det skiftande vädret gör mig inte nåt, tycker det är rätt mysigt när det öser ner och mullrar i fjärran och sen slår om till sol och det doftar så gott från växter och mark.

Kakan är alltid trevligt sällskap. Ständigt vid min sida. Trots huset är fullt av stora barn med flickvän och vänner så känner man sig ibland lite ensam. Men då kommer Kakan och sticker in sin lilla nos under min arm eller biter mig i tårna 🙂

Är helt fast i serien ”Hemma igen” på SVTplay. Se den!

Får ofta frågor om vart mina halsband är ifrån. Passar på att skriva det här så ingen som undrar missar 🙂

Har nästa alltid på mig dessa halsband. Sover och duschar med dom. Väldigt sällan dom lämnar min hals. Nu har min lilla samling utökats med ännu ett som kommer sitta där tillsamman med mina två andra guldfavoriter.

Det längsta är ett handgjort smycke från Jokkmokks Tenn som föreställer midnattssolen. En kärleksförklaring till mina samiska rötter. Jag fick smycket av min mamma när jag fyllde 40 år.

Diamanten kommer från Emma Israelsson. Hon är en god vän och skapar så vackra smycken. Många som har printet PS23. Psaltaren 23 ur bibeln. En av mina absoluta bibelverser. Detta fick jag av Peter när jag fyllde 35 år.

Och till mitt senaste tillskott. En gåva som jag fick nu i helgen av mina käraste vänner Linn och Tomas. Eller egentligen var det Tomas som hade köpt varsitt till mig och Linn. Så otroligt fin gest. Han tycker vi är grymma mammor helt enkelt ♥️

Den större ringen symboliserar mamman och dom mindre barnen. Jag och mina fyra barn. Vi är föralltid sammanlänkade.

Väldigt fint!

Här är en smart guide att ha när man vill beställa och är osäker på längd på kedjor.

Mina är iaf 40, 45 och 50.

Så nästa smycke som får hänga här med mina favoriter måste vara 60cm 🙂

Var rädd om dig.

Kram ♥️


25 kommentarer25 kommentarer om “Guldfavoriter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah, så underbart vackra smycken. Jag har länge undrat vart dom kommer ifrån.
  Hoppas du mår bra och jag antar att flickorna snart kommer hem. Man blir glad över att läsa din blogg till skillnad från många andra som innehåller så otroligt mycket hat och hårda toner. Här är det lugnt och en respektfull ton.
  Ha det gott????

  Svara
 • Kan man duscha med smycken från Emma Israelsson? Så mkt fint hon hade????.

  /Sara ????

  Svara
 • Om du beställer i äkta guld så går det bra. Är det pläterat (guld på silver) så försvinner guldet efter tag. Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Den är jättebra och jättefin serien ”Hemma igen” har sett den 2 ggr på SVT1, kan se den hur många gånger som helst.
  Som tur är så kan man se den igen på SVTplay.
  Kram ❤

  Svara
 • Hej!
  Ett litet tips; Sofias halsband är jättekänsliga och blir lätt ”fula” så mitt tips är att du tar av dig halsbandet när du ska duscha osv. Jag har ett, men i silver. Blir fint igen efter rengöring och puts!

  Svara
 • Tack! Då ska jag ta av det. Det kanske är pläterat. Kram

  Svara
 • Den serien, Hemma igen, är en av få som jag verkligen inte kunde slita mig ifrån 🙂 Blev nästan förbannad när jag var tvungen att vänta på nästa säsong 🙂

  Svara
 • Den serien, Hemma igen, är en av få serier jag knappt kunde slita mig ifrån 🙂 Blev nästan förbannad då jag var tvungen att vänta in en ny säsong 🙂

  Svara
 • Är bara inne på säsong 3 så jag kan njuta några säsonger till 🙂 kram

  Svara
 • Och det allra bästa är att det är baserat på en sann historia 🙂 Stor kram till dig !

  Svara
 • Tack snälla för tipset om den fina serien på SVTplay, har dragit igenom 2 avsnitt nu????
  Må gott, kram Lisa

  Svara
 • Kul att läsa om halsbanden???? Kan du inte göra ett inlägg och berätta lite om dina tatueringar oxå när du har tid o lust ngn gång? Några har jag koll på eftersom jag läst din fina blogg ett bra tag, men känns som det ändå finns ett par stycken till som skymtar förbi ibland???? Om det inte känns för privat så klart! ????

  Svara
 • Hemma igen … såååå bra såg alla 67 avsnitten på Play på en vecka ???? superfina halsband och vilken fantastisk gest av din vän och köpa halsband även till dig ❤️ Här är vädret också lite si och så men Sommar i helgen och nästa vecka så det ser vi fram emot ☀️ Ha en fin Torsdag kära du ❤️

  Svara
 • Acceptera min inbjudan på wordfeud

  Svara
 • Snart. Måste bara avsluta mina 20 pågående spel 🙂

  Svara
 • oki

  Svara
 • Du kanske kan fråga, istället för ”kräva?” Finns ju inget som säger att hon måste spela med dig!???????? Nästan obehagligt… tro mig, jag vet när det gäller oskyldiga spelföeslag????

  Svara
 • Så fint med flera kedjor, men jag tycker de snor ihop sig…?
  Har fått tips om en serie på svt ”Hämnd och kärlek” – har du sett den?

  Svara
 • Hämnd och kärlek, var verkligen fantastisk. Den är turkisk och med mycket drama.
  Se den innan den försvinner.

  Svara
 • Tack för tipsen om halsband. Hur kunde du veta att jag går i köpartankar?
  Kram

  Svara
 • Tack för tipset om halsband! Hur kunde du veta att jag går i köpartankar?
  Kram

  Svara
 • Hej fina..tack för en fin blogg med mycket kärlek och bra stämning..hoppas inte trollen letar sig hit kram från en 5 barns mor????ps..fin hund du har o fina barn..själv får jag min valp om 4 veckor rhodesian ridgeback min fjärde dem ger så mycket närhet kram????

  Svara
 • Tack för tips med smyckena????
  Beställde ett Ps23-halsband igår. Älskar oxå den, en trygghet att hålla fast vid????

  Svara
 • Hej!
  Har plöjt alla 67 avsnitt av Hemma igen under min semester. Så bra! Kan även rekommendera Stateless på Netflix. ” Sarah Bligh” är med där. ????????❤️ Stor kram från Malin

  Svara
 • Sanditon på svtplay. Ha en fin söndag!

  Svara